IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

Piirrä possu :o)Tiistai 01.07.2008 19:39

Tämmönen siittä tuli:

http://drawapig.desktopcreatures.com/gallery/large.asp?id=1736986&p=0&hof=1&q=personality+test

Ja näin mut analysoitiin:

You are emotional and naive: You care little for details and are a risk-taker. U are a realist. You are direct, enjoy playing devil's advocate and neither fear nor avoid discussions. You are also secure, stubborn, and stick to your ideals. You drew large ears, you are a great listener!The length of the tail indicates the quality of your sex life: And again more is better! You drew medium sized tail ( <---heh heh heeee...)

Käykääs piirtää possu. &lt;hymy&gt;

Tää oli jokseenkin ihuna <3Maanantai 30.06.2008 20:25

-teinix, -ehkä-, mut ihuna <3

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö: Hidasta, mua pelottaa
Poika: Enkä, tää on hauskaa
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua
Tyttö: Hyvä on, mä rakastan sua. Jarruta !
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs? Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä, joista vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puoli välissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.


"Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi...

Vastarannan kiiski puolueen sisäpuolella?Maanantai 30.06.2008 18:38

"Olen kiinnostunut oman elinympäristöni asioista ja olen julkisten palveluiden vankkumaton ystävä." Mun siis ehdokkuuskoneen mielestä kannattaakin lähteä vasurin ehdokkaaksi.

Tässä on vain yksi (isompi) mutta:

Yksityistäminen.

Puolueen teeseihin on laitettu tämä yksityistämisen vastustaminen yhdeksi kohdaksi (näitä lähestyviä kunnallisvaaleja ajatellen) ja mä henk.koht en oo ollenkaan varma, että yksityistäminen ja siis ostopalvelut etc ois ollenkaan huono juttu?

Se kun tietäis rahaa kunnalle. Näin MUN käsityksen mukaan. Oikokaa mua jos olen väärässä. Samoin jonot hoitoihin lyhenis. Jälleen: Näin MÄ olen asian käsittänyt. Oikokaa jälleen, jos olen väärässä. &lt;hymy&gt; Vastustan yhdessä muiden vasureiden kanssa esim. vuokratalojen myymistä pois rahapulassa, mutta jostain sitä rahaa ON tehtävä. Miksi ei siis tästä?

***

Ymmärrän, että kukaan ei halua yksityistää/ulkoistaa palveluja tuosta vain, sormia napsauttamalla, koska se tietäisi työpaikkojen häviämistä ja siis työttömyyttä etc, mutta miten olisi että tähänkin asiaan otettaisiin tämä "kestävän kehityksen" logiikka, eli a.) mentäisiin yksityistämistä ja ostopalveluja kohti, mutta b.) hitaasti, jonkin määräajan sisällä?

Miksi näin? Jotta saataisiin ikäänkuin "kannettua" tämä armas kotikaupunkimme muutosvaiheen yli, kohti rahakkaampaa tulevaisuutta; samalla lievittäen muutoksen negatiivisia puolia, -eli säilyttämään mahdollisimman monia työpaikkoja ja uudelleen/lisäkouluttamalla ihmisiä ja ohjattua samankaltaisiin/toisiin työtehtäviin mahd. monia.

Voipi olla että puhun tässä ihan läpiä päähäni, mutta itse koen hyvin tärkeäksi sen, että hyvinvointi koskee kaikkia ja toisaalta sen, että kuntaan saadaan lisää rahaa palvelujen parantamiseksi jne. Käsittääkseni ainakin Turku ponnistelee melkoisissa rahavaikeuksissa ja vaaditaan kauhiasti resursseja milloin minkäkin palvelun parantamiseksi, mutta tapoja SAADA sitä rahaa ei kauheasti tarjota?

***

Yritän tässä sanoa, että sen sijaan, että tämä nykyinen tilanne on julkinen VS. yksityinen, voiskos hommassa alkaa puhaltaa yhteen hiileen ja tehdä kompromisseja: Julkinen YHDESSÄ kunnallisen kanssa? Joku pitkäaikaisempi suunnitelma siirtymävaiheen yli? Vähän samaan tyyliin, kuin EU:n liittyminen oli/on ollut?

On totta, että arvot ovat tärkeitä ja esim. yhteisvastuullisuuden kannattaminen hieno asia, mutta ne eivät ikävä kyllä sellaisenaan tuo leipää pöytään, -ja siis rahaa kunnan kirstuun. Jonkun ne viulut on maksettava ja ymmärrän hyvin yritysten toimintapolitiikkaa siinä kohtaa, kun verot alkavat hipoa pilviä, että muutetaan vaikka Turun lähikuntiin, jossa verotus voidaan määritellä pienemmäksi. Ikävä kyllä siinä menee myös iso summa rahaa.
Toisaalta ymmärrän hyvin myös erilaisia arvoja ja niiden vaalimista. Rutikuiva fakta kuitenkin on, että vaikka raha ei tosiaan tee onnelliseksi, a.) se helpottaa kummasti elämää ja b.) on välttämätön "paha", kun tarvitaan resursseja kaikenmaailman palveluita silmällä pitäen. Resurssihan useimmiten kuntatasolla tarkoittaa nimenomaan sitä RaHaa. &lt;hymy&gt;

Jospa siis joku esittäisi minullekin PeRusTeLLuN syyn vastustaa koko yksityistämisen ajatusta tai jos sellaista ei ole, alkaisi yhdessä ajamaan kanssani yllämainitsemaani yksityistämistä määräajan sisällä? Mielelläni kirjoitan esimerkiksi tänne "oikaisun", miksi ehdottamallani tavalla EI tulisi toimia, jos joku tosiaan osaa perustella minulle järkevän syyn. Siihen asti puollan tätä tapaa, koska käsitän, että sitä rahnaa ON saatava ja että ainakin omalla kohdallani mieluummin näin, kuin ajamalla yritykset Turusta pois ja esim. myymällä kaupungin talot velkojen takia.

Kyllä koti jokaisella olla pitää, sanoivat arvot mitä tahansa.

~ReijaMuurahaisella on ajatus!Perjantai 27.06.2008 13:21

Jahas ja sitte ilmoitusluontoista asiaa :o)

Ystävät tietävätkin, että lupauduin kunnallisvaaliehdokkaaksi tälle syksylle.
Nyt täytyy siis ryhtyy tekemäänkin asialle jotain.

Eli:
Jouduin aika rankalla kädellä puhdistaa noita yhteisöjäni, jotta sain liityttyä eri politiikka yhteisöihin. Jouduin luopuu myös Kristillisdemokraatit yhteisöstäni (siis jonka perustin), jotta ei tule väärinkäsityksiä siitä, mihin puolueeseen kuulun. Moon siis vasurin riveissä, elikkä suameksi vasemmistoliiton kunnallisvaaliehdokas.
**En välttämättä tosiaankaan pääse pätemään mihinkään, mutta pääasia onkin et ÄÄNESTÄKÄÄ!!! Ei siis tarvitse MUA äänestää, mut äänestäkää jotakuta! ** &lt;hymy&gt;

Muutamasta pisarasta (=äänestä) syntyy "teelusikallinen" vaikuttamista; teelusikallisesta vaikuttamista syntyy äkkiä "ruokalusikallinen"; - ja ennen kuin huomaakaan, kokonainen lammikko. <jännä>
Täti tahtoo sanoa siis, että kunhan jaksaa käyttää ees pienen hetken selvittääkseen, ketä äänestäis (kenen mielipiteet siis suurinpiirtein eniten kuvastais omaa arvomaailmaa ja kenet siis haluais laittaa vaikuttamaan jotakiiii jonnekiiiii) ja huolehtii et on henkkarit vinossa lähimmässä äänestyspaikassa lokakuun 26.päivä (lapsilisäpäivä lokakuussa &lt;vink&gt; - tää muistutukseksi kaikille perheenäideille &lt;virne&gt; ), niin saa homman hoidettuu pois alta, -ja pääsee vaikuttamaan omalla osuudellaan. (Toi lapsilisä hommeli EI sit oo kettuiluu, vaan useamman lapasen äiteenä toi joka kuun 26.päivä on syöpynyt mieleen aika hyvin &lt;hymy&gt; )

Miksi mä valitsin vasurit sitten? Ajattelin perustaa yhteisön, "Muurahaisella on ajatus", jossa siis setvin näitä asioita sen, mitä kerkeän. Oon anyway kuulunu vasureihin ihan jo sen vuoksi nyt muutamia vuosia, et pistettiin pystyyn parin muun perheenäidin kaa semmanen "alajaosto", kuin tulenkantajanaiset. Tämä siksi, et alko muutamaakin "muurahaista" tympimään parit epäkohdat ihan noin jo lähipiirissäkin...
Silloin vauhditettiin mm. mielenosoituksella Turun etuuskäsittelyjonoja, kun kyseinen toimintatapa oli juuri tullut ja monilla toimeentulon asiakkailla oli katkaistu jopa sähköt jne, kun toimeentulotuen käsitteleminen vei kuukausia. Ihmisii oli siis ahdingossa, joten hemmamammat päätti "tehrä jottai" ja toi oli sitten se, mitä tehtiin, -ja ongelma ratkesi. Kiitos kaikille niille, jotka silloin allekirjoitti adressin!!! &lt;sydän&gt; Sosiaalitoimi hankki parit etuuskäsittelijät lisää niin, että ruuhka toimeentulossa saatiin purettua. Hyvähyvähyvähyvä! &lt;virne&gt;

Joop, en pamlaa näistä asioista tähän nyt enempää, vaan pidän tän galsun edelleen pääasiallisesti ihmisiin tutustumispaikkana, -ja et muhun siis voi tutustuu. &lt;hymy&gt; Sielt "muurahaisella on ajatus"-yhteisöstä voi sit tutkii enempi näitä mielipidekirjoituksii ja herätellä vaiks keskustelui mun kanssa/tehä kyssäreitä mulle, jos haluaa.
Koetan sit vastailla jne.

~Reija

Miltä se nyt tuntuu---- Keskiviikko 18.06.2008 04:23

Pakko vetää vauhtia ku rahas ei riitä kunnon aineisiin
Maksetut naurajat laskunsa jättäneet on sinun piikkiin
Anorektikko tyttösi miehensä vaihtanut on päivän lööppiin

Ja nyt on kaikki toisin
Nyt on kaikki toisin
Nyt on kaikki toisin kuin ennen

Seurapiirijuhlien portsarin edessä sun hymysi hyytyy
Et enää mahdu kabinettiin; Vippitila tänään muista täyttyy

Ja nyt on kaikki toisin
Nyt on kaikki toisin
Nyt on kaikki toisin kuin ennen
Ja nyt on kaikki toisin

Miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?
Näkökulma muuttuu linnusta sammakoksi
Miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?
Näkökulma muuttuu linnusta sammakoksi

Kotikylän kaduilla legendasi edelleen muistetaan
Kantabaarin tiskillä juttuasi yhä vaan kuunnellaan
Kun kerrot kenen kanssa dokasit ja makasit
ja kuinka sinut tunnettiin

Nyt on kaikki toisin
Nyt on kaikki toisin

Miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?
Näkökulma muuttuu linnusta sammakoksi
Miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?
Näkökulma muuttuu linnusta sammakoksi

Nyt on kaikki toisin
Nyt on kaikki toisin kuin ennen
Nyt on kaikki toisin

Miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?
Näkökulma muuttuu linnusta sammakoksi
Miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?
Näkökulma muuttuu linnusta sammakoksi

Happoradiooooo &lt;vink&gt;

Kävin sun galtsus...Perjantai 13.06.2008 14:31

...joten oon salee suhun kusessa.

&lt;virne&gt;

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.06.2008 04:09

-Hi Barbie
Hi Ken!
-Do you wanna go for a ride?
Sure Ken!
-Jump In...

**

I'm a blond bimbo girl, in the fantasy world
Dress me up, make it tight, I'm your dolly
-You're my doll, rock'n'roll, feel the glamour in pink,
kiss me here, touch me there, hanky panky...

You can touch, you can play, if you say; "I'm always yours!"

(uu-oooh-u)

I'm a barbie girl, in the barbie world
Life in plastic, it's fantastic!
You can brush my hair, undress me everywhere
Imagination, life is your creation!

Come on Barbie, let's go party!
(Ah-ah-ah-yeah)
Come on Barbie, let's go party!
(uu-oooh-u)
Come on Barbie, let's go party!
(Ah-ah-ah-yeah)
Come on Barbie, let's go party!
(uu-oooh-u)

Make me walk, make me talk, do whatever you please
I can act like a star, I can beg on my knees
-Come jump in, bimbo friend, let us do it again,
hit the town, fool around, let's go party

You can touch, you can play, if you say: "I'm always yours"
You can touch, you can play, if you say: "I'm always yours"

***

Oh, I'm having so much fun!
-Well Barbie, we're just getting started
Oh, I love you Ken!


<jännä>

Koivuniemen herraa vaan...Perjantai 06.06.2008 06:11

"Oi voi voi poika parkaa
Mitä sulle keksis kun kaikki masentaa
Sul on kaikkea mutta iloa ei irtoo niinkun mistään
Voi voi voi pientä reppanaa
Mikään ei voi olla noin vaikeeta
Kun ei tarvi tehdä mitään, ei tarvi tehdä mitään jos ei hotsita.

Mikä sua vaivaa
Mikä sua vaivaa
Sä et edes tajuu miten helpolla sä pääset kaikesta
Mikä sua vaivaa
Mikä sua vaivaa
Hemmoteltu kakara, selkääsi sietäisit saada
koivuniemen herrasta

Oi voi voi mun pientä prinsessaa
Kun on pari hernettä patjan alla
Niin päätin vaivata kaikkia mun ongelmilla.."

Egotrippiiii tietenkin.

Anna-Leena Härkösen elämänohjeita:Torstai 05.06.2008 11:51

Älkää uskoko kritiikittömästi kaikenlaisia epämääräisiä vinkkejä, joita lehdissä kerrotaan. Itse luin kerran jostain trendikkäästä lehdestä, että jos on kiire, hiuksiinsa saa nopesti "lennokkaan sänkykamari-lookin" föönaamalla tukan pää alaspäin ja haromalla sitä samalla tarmokkaasti.

Kokeilin kikkaa. Kymmenen minuutin kuluttua tukkani sojotti kaikkiin ilmansuuntiin. Se ei ollut ainoastaan sänkykamarilook. Näytin siltä, kuin kokonainen sählyjoukkue olisi höylännyt minua.

Minä en petä teitä samalla tavalla; nämä ohjeet ovat takuuvarmoja.

****

NAISET

1. Väsyneen ihon virkistävät parhaiten Estee Lauderin Skin refinisher tipat. Ne eivät ole ilmaisia, mutta sijoitus todella kannattaa. Laita tipat puhtaalle iholle ja levitä päälle kosteusvoide ja meikkivoide.
Nuorennut noin seitsemän vuotta.

2. Jos olet lähdössä lomamatkalle, pakkaa osa tavaroistasi miehen matkalaukkuun. Jos oma laukkusi katoaa, sinulla on kuitenkin jonkinlainen perusturva. Eli: vaihtovaatteet ja alusvaatteet, puhdistusaineet, voiteet ja uimapuku. Näin vältät henkisen romahduksen ja jaksat odottaa myöhästyneen matkalaukun paluuta. On nimittäin tilastollinen mahdottomuus, että myös miehen matkalaukku katoaisi yhtä aikaa. Miesten ei tarvitse tunkea perusturvakamaa sinun laukkuusi...Heillä ei ole koskaan muutenkaan mitään mukana, joten he pärjäävät mainiosti vaikka koko loman ilman kadonneita matkatavaroitaan.

3. Kuukautiskivut ovat usein kammottavia, eikä niihin auta edes reseptilääke. Diapam auttaa. Se rentouttaa lihakset ja muunkin mylleryksen sisuksissa. Jos sinusta psyykelääkkeisiin ei saa koskea,
ole hyvä ja kärsi.

4. Liian tiukat pikkuhousut aiheuttavat valkovuotoa. Ja hyvät tytöt, nukkukaa yönne ilman alushousuja. Tavaran täytyy saada välillä hengittää vapaasti.

5. Jos olet lähdössä bileisiin, joihin sinun ei pitäisi missään tapauksessa mennä, älä yritä tehdä päätöksiä tyyliin mä otan vaan pari ja tuun kotiin viimeistään kymmeneltä". Se on varmin tapa löytää itsensä pää vessan pöntöstä kello neljältä aamuyöllä. Päätä, että juhlit nyt henkihieverissä ja pistät elämän risaiseksi. Kun annat itsellesi luvan kaikkeen mahdolliseen, huomaat, ettei juhliminen huvitakaan, ja palaat kotiin jo kello yhdeksän.

6. Jos joku hullu yrittää käydä kimppuusi, heittäydy yhtä hulluksi kuin hän. Huuda suoraa huutoa ja esitä joku epämääräinen tanssi. Naura kuin mielipuoli. Puhu sekavia. Hullu ei koske lajitovereihinsa
vahingoittamistarkoituksessa.

7. Pinttyneen tai pohjaan palaneen kattilan saa puhtaaksi hankaamalla pintaa konetiskiaineella.

8. Älä kuvittele voivasi muuttaa kusipäätä mukavaksi mieheksi.Kusipäillä on taipumus pysyä kusipäinä.

9. Vaikka kannattaisit miesten ja naisten välistä tasa-arvoa, älä silti mene kekkuloimaan minihameessa aamuöiseen puistoon. Raiskaaja ei tiedä, että maailma on päätetty neuvotella paremmaksi paikaksi.

10. Vaikka kannattaisit miesten ja naisten välistä tasa-arvoa, vie miehellesi olut sohvannurkkaan silloin, kun hän sitä pyytää...Onnellisesta miehestä on huomattavasti enemmän hyötyä kuin onnettomasta.

11. Älä pihtaa. Kaikki tämän ongelmat vähenisivät huomattavasti, jos naiset antaisivat enemmän.

MIEHET

1. Älkää koskaa uskoko naista, joka sanoo teille, ettei hän tarvitse tänä vuonna syntymäpäivälahjaa. Se ei tarkoita sitä, etteikö hän haluaisi lahjaa. Ostakaa hänelle aina lahja syntymäpäivänä ja jouluna,
ja joskus muulloinkin, jos meinaatte pysyä väleissä.

2. Kun nainen kysyy, onko hänellä selluliittia, älkää milloinkaan, toistan MILLOINKAAN myöntäkö! Sitä saatte nimittäin katua loppuikänne.

VANHEMMAT

1. Jos rakastatte kiroilua, korvatkaa sana "saatana" sanalla "saakeli". Siinä on samaa aggressiivistä kipinää kuin saatanassa, mutta se ei kuulosta yhtä pahalta päiväkodissa. Siellä ei tietenkään pidetä
minkäänlaisista voimasanoista, mutta saakelista ei voi tehdä ilmoitusta lastensuojeluviranomaisille.

2. Jos lapsi huutaa jotain mitätöntä asiaa tutti suussa, ottakaa häneltä tutti pois. Näin hän alkaa huutaa menettämäänsä tuttia. Antakaa sitten tutti takaisin. Lapsi on onnellinen tutista, unohtaa alkuperäisen huutonsa syyn ja pysyy hiljaa ainakin viisitoista minuuttia.

3. Kokeilkaa lapsen koliikkivaivoihin suppoa. Lapsen mahakivun voi lääkitä kipulääkkeellä. Yllätys yllätys.

AVIOPARIT

1. Jos ette tule toimeen keskenänne, erotkaa. Ihmiset eroavat aivan liian vähän. Elämä on liian lyhyt, jotta kannattaisi viettää väärässä seurassa. Ja koska et voi vaihtaa itseäsi, vaihda kumppania.

2. Älkää puhuko suhdetanne puhki. Joskus tuplaviski ja pornovideo hoitavat suhdetta tehokkaammin kuin kuukausia kestävä kriisiterapia.

KAIKKI

1. Iloitkaa pienistä asioista. Hyvälle jutulle voi nauraa sellaiset kymmenen vuotta. Palauta mieleesi yhä uudelleen asioita, jotka ovat tehneet sinut hysteeriseksi ja yritä päästä samaan mielentilaan. Itse
ilahduin suunnattomasti, kun luin Hesarin Tiede-sivuilta, että Jeesus on ollut sataviisikymmentäsenttinen tappi. Siis että joku on minua lyhyempi, eikä se joku ole kuka tahansa. Hyvä tuuleni on kestänyt kolme
päivää.

2. Älkää kantako huolta maailmanrauhasta. Teillä ei ole siihen osaa eikä arpaa.

*Blogiin plagioijan kommentti: Suurin osa elämänohjeista on mielestäni varsin paikkansapitäviä! &lt;virne&gt; *