IRC-Galleria

Illu|

Illu|

ja hyvä purenta!

Täst kesälomast.Torstai 30.03.2006 23:13

On kyl tosi kiva, ku kesäloma alko 28.3. :) Ei haittaa yhtään! En vois olla onnellisempi. Ei MITÄÄN kouluunliittyvää. 12 vuoden yhtenäisen jakson jälkeen. Elinkautinen on päättynyt.

"Tuomio: Elinkautinen
Astunut voimaan: Syksy 1994
Päättyy: Kevät 2006"

Mut on vapautettu. Helvetin pitkä, mutta sitten taas niin surullisen lyhyt aika tää 12 vuotta on ollut. Mut miltä oikeesti tuntuis istuu 12 vuotta neljän saman seinän sisällä, sellissä? En kestäis. Oon varmaan niitä, jotka vapauttais ite ittensä...sinne toisaalle.

Pitää nyt hehkuttaa ihan sikana, mut en arvannu, et tää tuntuu oikeesti NÄIN erilaiselta! Näin hyvältä... 12 vuotta oon kuitenkin aina eläny opiskelun kalvaessa mielessä. Nyt mä oikeesti voin tehä kaikkee sitä, mitä en koskaan oo voinu tehä hyvällä omallatunnolla. Mä voin jopa järjestää mun huoneen uuteen uskoon, ja heivata kaiken paskan pois. Ja mä voin istuu täs vaik viis tuntii putkee. Tai istuu huonees, kuunnella musaa ja kirjottaa. Tai kattoo just ne leffat, jotka on jo pitkään pitäny kattoo.

Oon myös aamuvirkkuuntunut huomattavan kummalisesti. Tai no oonhan mä ollu jo viime kesästä lähtien, mut nyt eritoten. Eilen menin seittemään. Nousin 4.30. Tänään menin kuuteen. Nousin 4.15. Luulin, et olisin ihan kuopattu näiden kahen päivän jälkeen, mut ei, mua ei väsytä ollenkaan. Huomen meen kyl onneks vast neljäään. Ei tarvii herää ihan niiin aikasin. Vaik aamut on kyl parhaita. :)

Tänään oli kyl aivan kummallinen päivä töissä muutenkin. Yks Pirjo tuli asiakkaaks, kaks poliisii tuli asiakkaas, 7DM/M2 (!) tuli asiakkaaks. TAAS. "Ai sä oot tääl nykyään?" "No een" (paitsi et aina kun oon, sä satut tulemaan)... Ihan hassuuuuu.

Saatiin Ninnun kaa meidän paketti tänään, uuuuuu! Mun pitää koht mennä kuuntelee ja kattelee niit. <3

Mut nyt... Kauas, pois. Pois, kauas. Hei sulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.