IRC-Galleria

Inahdus

Inahdus

Eikä sitten INAhdustakaan ;D

Yleistä purkuaTorstai 18.09.2008 22:33

Tänään töissä olin puken jalkineessa ja mun asiakkaaks tuli sit yks mummo joka käy meillä tosi usein. se on vähän vanhuuden höperö ja tyhmä muutenkin ja ilmeisesti hyvin yksinäinen. Siinä se sitten esitteli mulle yhtiä impulsin kenkiä jotka oli sen mielestä halvat, hyvännäköset, hyvät jalassa ja tosi hyvät ja blabla. Kysyin siinä st ihmetellen että mikä niissä sitten on vikana No vittu ku on keinonahkaa.
No siinä sit kuletin sille vastaavia nahkakenkiä yks toisensa jälkeen ja ei kelvannu ei sit saatana. Joten siirryttiin vaparin puolelle ja ei kelvannu nekään ja takas puken puolelle. Ja ei kelpaa mikään kun on nauhoja.
No sit löysin yhet gore tex kengät (Gore tex= Takuu kengät joista pysyy vesi ulkopuolella). Ei kelvannu kun ne on sisäkengät ei niitä voi käyttää ulkona !

Woot ???!?!? 70 euroa maksavat gore tex kengät ? xD Just joo mummo. Ja aina se vitun kääpä palas niitten yhtien kenkien luokse kun ne on niin hyvät "No kannattaisko sun ostaa ne kun on halatkin, musta ne vaikuttaa hyvin laadukkailta?"

Joo ei ne oon nahkaa ne vaan on niin hyvät. No sittten kun oltiin käytuy meijän joka ikinen kenkä läpi niin totesin että meillä ei kyllä ole sellaisia kenkiä kuin etsitte että kannattaisiko mennä yläkertaan katsomaan.

"En minä halua siine mennä, haluan kengät täältä ei mulla ole aikaa"

Haista kääkkä paska. 45 minuuttia se multa aikaa kulutti paska ku mulla oli kuormakin mikä purkaa ja asiakkaita jotka tarvitsi oikeasti apua homo.

Joo ja vittu vapari lähti sit kahelta palaveriin ja sinne osastolle ei jääny ketään. Eiköhän ne hintit ollu keksiny et ne haluu mut tuuraamaan sinne. Siis vittu pisteelle ! Elektroniikka osastolle. Mä en tiedä edes mikä on USB- liitin !!! ööö emlkeen mut you got the point. Vittu!
Olin siel sit yksin tunnin, hajotti vähän. En mä tiedä autoradioista tai dvd/vhs nauhottavsita soittimista mitään !

Ja sit neljältä ku lähin kotiin ni se yks kääkkä oli vielki nuokkuu siel cittaris, oli se jo jonoon päässe. Siis neljä tuntia sen jälkeen ku se oli mulle sanonu et sil on kiire.

Sain kuulla et se tekee tota ihan säännöllisin väliajoin.

prkl.

ps. Otan osaa jos joku oikeesti luki tän xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.