IRC-Galleria

Inahdus

Inahdus

Eikä sitten INAhdustakaan ;D
Viime viikolla olin saikulla kaks päivää, oikeesti sairastin vatsatautia koko viikon mutta en jaksanu lähtee sairaslomalle. No tällä viikolla aloin sairastaa mun vapaapäivinä, niinpä vitun tietenkin ! Heti oli 40 astetta kuumatta ja 3:na päivänä kun ois pitäny mennä töihin ni oli pakko mennä lääkäriin.

Mulla oli arvot kuulemma tosi korkeella joku oli oisko ollu crp tai joku vastaava 185 ku sen pitäis olla 10 ja valkosolut katossa ja kurkku kammottavan näkönen ja sit ne aatteli sulkee mut sairaalaan jokskin aikaa. Joo en mee.

Pääsin kotiin mut ne käski tulla seuraavana aamuna uudestaan, ja mähän menin. Oli ne arvot laskenu mut oon edelleen sairaala kunnossa ja mulla saattaa ehkä olla mononukleoosi ELI IHMISKIELELLÄ pusutauti.

WUHUU Se on pääasiassa teinien tauti. Ja näköjään sittarilaisten koska sen lääkärin mukaan meiltä on vme aikoina tullut muitakin jotka sairastaa samaa tappo tautia jossa luulee omistavansa venäjän, hakkaa seiniä, sätkii ja tärisee niin paljon et puree omaa kieltään. Kai me ollaan sisäsiittosta porukkaa.

No nyt maanantaina mun pitää mennä sinne taas ylläri ylläri UUDESTAAN !!! Ja en saa olla lähikosketuksissa ihmisten kanssa koska ei tää välttämättä oo rauhaskuume et se selvii vasta maanantaina jos sillonkaan ja ei tiedetä miten hyvin tää tarttuu.

Mut mä sain lihasrelaksantteja <3 ja Jumbo medin lääkärit on oikeesti tosi kivoja :)

Mistä teinipojat tykkää ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.