IRC-Galleria

Inahdus

Inahdus

Eikä sitten INAhdustakaan ;D

Hitto tää vuos 2008 on ollu ihan sairasSunnuntai 28.09.2008 23:42

Hyvä känni oli eilen , Pinkussa <3

Ainut vaan et sain jonkun ihan ihme kohtauksen ja aloin itkee siis kirjaimellisesti mun miesongelmista Kaitsulle xD

Noloooooo

"Anni opettaisitsä tolle Jonnelle miten sanotaan minulla on iso perse Venäjäks"

Kiitos.xD

Ja ens viikonloppuna tuplaputki <3 Teinivuodet päättyy :/

Last chance to be a teenager
Mut ei se mitään nyt vkonloppuna pinkkuu <3333 Pitkäst aikaa :)<3

Hörhö tulee messiin, mä en tiedä mitä siitäkin kaaoksesta tulee :D

Toivottavasti ihan hulavattoman hauskaa :DDDDDDDD

KorporaatiossaKeskiviikko 24.09.2008 23:26

Toinen pojista: Mä meen vkonloppuna käymään suomen las vegasissa.

Jenni: Ai Vantaalla?

xDDDDDDDD

Hyvä me <3

Ei oo hei kivaa. ps. Anni älä lueKeskiviikko 24.09.2008 21:07

Kaksi tyttöä (sisarukset) viettivät rauhallista koti-iltaa dataamalla, kun isä juopotteli. Tytöt aikoivat valvoa koko yön mm. dataamalla, ottamalla valokuvia kännykällä ja katsoen leffoja. n. klo 2:20 tytöt alkoivat ottaa kuvia ja huomasivat joka kuvassa olevan sama hahmo. aluksi he ajattelivat sen olevan vain jokin heijastu, mutta huomasivatkin, että hahmo tuli joka kuvassa koko ajan lähemmäs ja kasvot selventyivät. yhtäkkiä isä alkoi huutaa omassa huoneessaan jolloin toinen tyttö lähti katsomaan mikä isällä on hätänä. Se olikin vain ollut pahaa unta ja kaikki oli hyvin. Vai oliko?

Kun toinen tytöistä palasi takaisin huoneeseen hän löysi vain kameran lattialta ja huomasi siskonsa kadonneen. Kamerassa oli kuva, missä oli vain se sama hahmo joka oli muissakin kuvissa. Tällä kertaa se oli yksin. Tyttö juoksi hädissään isänsä luokse, mutta huomasi hänenkin olevan kadonnut. Tyttö palasi hädissään huoneeseen ja alkoi ravata ympäri huonetta miettien soittaisiko poliisille, mutta tuli toisiin ajatuksiin ajatellessaan, että poliisit eivät uskoisi häntä. Tyttö kummiskin ajattelee kaiken olevan unta ja menee nukkumaan.

Naapurit huomaavat, että talossa ei ole elonmerkkiäkään vaikka sähkölaitteet ovat päällä. Silloin he päättävät soittaa viranomaisille. Poliisit tulevat. Menevät taloon sisään, mutta talossa ei ole sieluakaan. Vai onko?


Tiesitkö, että juuri sinä olet siinä samassa talossa juuri nytten. (Ei kannata ottaa valokuvia)

HUOM! Jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi minuutin sisällä sinulle käy samalla tavalla kuin tarinan tytölle, koska tapahtumasta on tasan 18 vuotta

Mammutit on ohi <3Sunnuntai 21.09.2008 17:36

Oltii eilen dokaa:) Esimies mukana:)

Ja mä en tietenkäään muista siitä lopusta mitään, toivottavasti mä en oo sanonu/tehny mtn noloo :D

Kummalla kädellä puhut puhelimeen ?Perjantai 19.09.2008 21:03

hahahahahahahaah xD

Fannyn parhaat :DPerjantai 19.09.2008 19:29

miekii sain kerran ilmaseks yhen turkin eikä tarttenu makssaa... ei se mummo siihen silleen mitenkään reagoinu, mie kävelin ulos se nätti turkki päällä, mummo juoksi perässä ja huus, että " hei hei hei" niin mie huusin takasin että heihei ja plataan asiaan ku tää turkki on kululunu...

Yleistä purkuaTorstai 18.09.2008 22:33

Tänään töissä olin puken jalkineessa ja mun asiakkaaks tuli sit yks mummo joka käy meillä tosi usein. se on vähän vanhuuden höperö ja tyhmä muutenkin ja ilmeisesti hyvin yksinäinen. Siinä se sitten esitteli mulle yhtiä impulsin kenkiä jotka oli sen mielestä halvat, hyvännäköset, hyvät jalassa ja tosi hyvät ja blabla. Kysyin siinä st ihmetellen että mikä niissä sitten on vikana No vittu ku on keinonahkaa.
No siinä sit kuletin sille vastaavia nahkakenkiä yks toisensa jälkeen ja ei kelvannu ei sit saatana. Joten siirryttiin vaparin puolelle ja ei kelvannu nekään ja takas puken puolelle. Ja ei kelpaa mikään kun on nauhoja.
No sit löysin yhet gore tex kengät (Gore tex= Takuu kengät joista pysyy vesi ulkopuolella). Ei kelvannu kun ne on sisäkengät ei niitä voi käyttää ulkona !

Woot ???!?!? 70 euroa maksavat gore tex kengät ? xD Just joo mummo. Ja aina se vitun kääpä palas niitten yhtien kenkien luokse kun ne on niin hyvät "No kannattaisko sun ostaa ne kun on halatkin, musta ne vaikuttaa hyvin laadukkailta?"

Joo ei ne oon nahkaa ne vaan on niin hyvät. No sittten kun oltiin käytuy meijän joka ikinen kenkä läpi niin totesin että meillä ei kyllä ole sellaisia kenkiä kuin etsitte että kannattaisiko mennä yläkertaan katsomaan.

"En minä halua siine mennä, haluan kengät täältä ei mulla ole aikaa"

Haista kääkkä paska. 45 minuuttia se multa aikaa kulutti paska ku mulla oli kuormakin mikä purkaa ja asiakkaita jotka tarvitsi oikeasti apua homo.

Joo ja vittu vapari lähti sit kahelta palaveriin ja sinne osastolle ei jääny ketään. Eiköhän ne hintit ollu keksiny et ne haluu mut tuuraamaan sinne. Siis vittu pisteelle ! Elektroniikka osastolle. Mä en tiedä edes mikä on USB- liitin !!! ööö emlkeen mut you got the point. Vittu!
Olin siel sit yksin tunnin, hajotti vähän. En mä tiedä autoradioista tai dvd/vhs nauhottavsita soittimista mitään !

Ja sit neljältä ku lähin kotiin ni se yks kääkkä oli vielki nuokkuu siel cittaris, oli se jo jonoon päässe. Siis neljä tuntia sen jälkeen ku se oli mulle sanonu et sil on kiire.

Sain kuulla et se tekee tota ihan säännöllisin väliajoin.

prkl.

ps. Otan osaa jos joku oikeesti luki tän xD

:`<Torstai 18.09.2008 22:20

Mua alko itekttää ihan sikana kun olin menossa kotiin, ihmettelin et miks.

Kun tulin kotiin niin tajusin kuunnelleeni 3- 4 päivää putkeen Antti Tuiskua.

Voi vittuTorstai 18.09.2008 21:00

Koitin äsken syödä porkkanaa ja tää helvetti alko samantien. Otin heti perään kaks histecii mut ei auta mitään.

Mun huulet on tuvonnu niin suuriks etten melkeen saa niitä auki ja kurkku on niin tukossa etten pysty nielemään mitään ja nyt mulla valuu vaan kuola koko ajan.

Ihme että mä pystyn vielä hengittää ees jollain tasolla.

Vittu prkl saatana, nyt ei naurata.

Mutta varmistupa taas vaihteeks että olen allerginen porkkanalle.