IRC-Galleria

Inahdus

Inahdus

Eikä sitten INAhdustakaan ;D
Lähettiin parin kaverin kanssa pinkkuu ja voi luoja mä muistan koko illan ajalta ehkä 32 minuuttia ? :DD
Jatkoille me ollaan meille menty ja dokattu mutsin kans xD
Yheksältä aamulla oon lopettanu juomisen ja kaheltatoista heränny töihin.
Eka oli ihan vtn huono olo mut se meni aika nopeesti ohi, onneks :D

Pakko sanoo et oli ehkä noloin ilta koskaan ja melkeen hävettää :D

Mut löin taas vetoo ja voitin kossupullon ittelleni :'DDDDDDDD

Ja Terhi oli niin sekasin et se söi kalaa (ei oo 10 vuoteen syöny).

Ja äiti oli ihan vtn heikos hapes sunnuntaina koska se ei kestä meijän tahtii :DDDD

Lauantaina Saaran kans uusiks ja nyt isketään ne vanhat miehet koska vme lauantaina epäonnistuttiin ; DDDDD

OOTAN JO LAUANTAITA !!!!!

Hiihhhiiihhiihihiihih :DDDDDTiistai 16.12.2008 19:34

Mun ja Terhin uuden vuoden lupaus on et yritetään olla niin pitkään ilman miehiä kun vaan pystytään.

:DDDDDDD

Se lupaus rikkoutuu varmasti heti kun ollaan kännissä tai heruu :DD

VOI LUOJA !:D !Torstai 11.12.2008 21:00

1. Libanonissa miehet saavat vapaasti harrastaa seksiä eläinten
kanssa, mutta eläinten on oltava naaraita. Seksuaalisesta
kanssakäymisestä urospuolisen eläimen kanssa on rangaistuksena
kuolema. (Mitä järkeä...?)

2. Bahrainissa mieslääkäri saa tutkia laillisesti naisen sukupuolielimiä, muttei saa katsoa niihin suoraan tutkimuksen aikana. Hän voi vain nähdä niiden heijastuksen peilistä. (Saa toivomaan ettet tarvitse leikkausta!)

3. Muslimit eivät saa katsoa ruumiin sukuelimiä. Tämä koskee myös hautausurakoitsijoita: sukupuolielimet on peitettävä kivellä tai puunkappaleella koko ajan. (Siis kivellä?!)

4. Indonesiassa rangaistuksena masturboinnista on mestaus. (Rankkaa!)

5. Guamissa on miehiä, joiden kokopäivätyönä on maata nuorien neitsyiden kanssa, jotka maksavat heille palveluksesta harrastaa kanssaan seksiä ensimmäistä kertaa... Syy? Guamin lain mukaan neitsyet eivät saa mennä naimisiin. (Hetkinen, mietitäänpä nyt... Onko koko maailmassa MITÄÄN työtä, joka olisi edes LÄHELLÄ tätä...?)

6 . Hong Kongissa petetty vaimo saa tappaa laillisesti petollisen miehensä, mutta saa tehdä sen vain paljain käsin. Miehen rakastajatar, sitä vastoin, saadaan tappaa millä tavoin vain. (Ah, oikeutta!)

7. Paljasrintaiset myyjättäret ovat laillisia Liverpoolissa, Englannissa mutta vain trooppisia kaloja myyvissä kaupoissa. (Niinpä tietysti!)

8. Calissa, Kolumbiassa nainen saa harrastaa seksiä vain aviomiehensä kanssa. Kun tämä tapahtuu ensi kertaa, naisen äidin on oltava mukana makuuhuoneessa todistamassa aktia. (Tämä lisää kyllä suorituspainetta, jos mikä...!)

9. Santa Cruzissa, Boliviassa, on laitonta miehen harrastaa seksiä samaan aikaan naisen ja tämän tyttären kanssa. (siis oliko tämä heille kyllin iso pulma, jotta sitä varten piti säätää oikein laki?)

10. Marylandissa, USA:ssa on laitonta myydä kondomeja automaatista yhtä poikkeusta lukuunottamatta: Ehkäisyvälineitä voidaan myydä automaatista vain "paikoilla, joissa alkoholituotteita myydään. Käytettäväksi myyntialueella." (Onpa tämä hieno maa. Ei tosin Guamin veroinen kuitenkaan...)
Tää tuntuu tosi oudolta ....

P.S. Meillä on vessan pönttö keskellä käytävää.

<3Tiistai 09.12.2008 19:26

Kassabileisiin lähin käymään ihan pikasesti vaan ja batterya aijoin juoda kun on niin vahva antibiootti kuuri ja arvot korkeella. Mut voi hyvää päivää ei tää neiti tehny muuta ku tärissy ilman viinaa ni pakkohan se oli kännit vetästä.
VOI JUMALA MÄ OLIN KÄNNISSÄ. Mitään siis en niin mitään fiksua ole tehny sen illan aikana. Hyökkäsin Nikon päälle ja kuristin sitä lattialla xD Vittu ku vielä muistaiski sen.
Ja kaikkee sitä on tullu puhuttuu, neljän viiden aikaan aamulla mä oon kotiin päässy.
Mä en sentään ryöminy mutsin kukkapuskan kautta kotiin niinku Juha xD

Ja kaikki oli niin humalassa ettei mitään rajaa VOI LUOJA kyllä oli hauskaa ;DDDDDDDD

Ja paskat sanat mulla ei ole mononukleoosia !!!! :DDD
MUTTA VOI SAATANA KU SE ON TYHMÄ NI SE OSTI ITTELEEN GREIPIN JA NYT MÄ JOUDUN JUOMAAN SEN JA POINTTI OLI SE ET HALUUN VERIGREIPPII

Ja voi vittu eilen olin niin kännis ja voi vittu oon iin tehny itteni naurunalaseks.

Voi naama xD
Viime viikolla olin saikulla kaks päivää, oikeesti sairastin vatsatautia koko viikon mutta en jaksanu lähtee sairaslomalle. No tällä viikolla aloin sairastaa mun vapaapäivinä, niinpä vitun tietenkin ! Heti oli 40 astetta kuumatta ja 3:na päivänä kun ois pitäny mennä töihin ni oli pakko mennä lääkäriin.

Mulla oli arvot kuulemma tosi korkeella joku oli oisko ollu crp tai joku vastaava 185 ku sen pitäis olla 10 ja valkosolut katossa ja kurkku kammottavan näkönen ja sit ne aatteli sulkee mut sairaalaan jokskin aikaa. Joo en mee.

Pääsin kotiin mut ne käski tulla seuraavana aamuna uudestaan, ja mähän menin. Oli ne arvot laskenu mut oon edelleen sairaala kunnossa ja mulla saattaa ehkä olla mononukleoosi ELI IHMISKIELELLÄ pusutauti.

WUHUU Se on pääasiassa teinien tauti. Ja näköjään sittarilaisten koska sen lääkärin mukaan meiltä on vme aikoina tullut muitakin jotka sairastaa samaa tappo tautia jossa luulee omistavansa venäjän, hakkaa seiniä, sätkii ja tärisee niin paljon et puree omaa kieltään. Kai me ollaan sisäsiittosta porukkaa.

No nyt maanantaina mun pitää mennä sinne taas ylläri ylläri UUDESTAAN !!! Ja en saa olla lähikosketuksissa ihmisten kanssa koska ei tää välttämättä oo rauhaskuume et se selvii vasta maanantaina jos sillonkaan ja ei tiedetä miten hyvin tää tarttuu.

Mut mä sain lihasrelaksantteja <3 ja Jumbo medin lääkärit on oikeesti tosi kivoja :)

Mistä teinipojat tykkää ?

<3Sunnuntai 30.11.2008 21:54

niin

paskat.sanat.Lauantai 29.11.2008 22:48

Jos joku ei virl tajunnu niin lähen baariin tänään