IRC-Galleria

pitkästä aikaa..Torstai 15.05.2008 17:58

aattelin että vois tännekki pitkästä aikaa kirjotella. vähän ollu nyt helppoa koulussa tämä kevät. viikossa olla parhaimmillaan kaks päivää koulua, mukava se on välillä että on helppoa.
Mulla kaks uusintakoetta tänään niin oon siksi vielä roissa. lähen tänään illalla sitte kullan luo, on jo niin kamala ikävä.
Autokoulunki sain vihdoin ja viimein päätökseen eilen. Mulla on nyt siis BC-kortit. Nyt vaan ootellaan sitä muovikortti. oon paperi kortilla ajanu jo melkee kolme kuukautta.
Ens viikon tiistaina alkaa kesäloma, vielä ois n. kuus tuntia koulua ja sitte saa alkaa viettään kesälommaa. Tai no mulla sitä ei taida olla ko parhaimmillaan se kaks viikkoa koko kesän aikana, mutta sehän ei tarkota ko rahhaa..
Ja ariki lähtee taas sinne armeijaan. ja mullaki on enää vuosi koulua niin valmistun.

On mulla ikävä jo sitä pikkuneitiäki, ko serkku sai vauvan tässä kuukausi sitte. Oon viettänyny sielä aika paljon nyt viime aikoina. Oon miettinykki että hyvään aikaan se teki sen niin itellä lähtee tämä vauvakuume pois. Täytyy kyllä alkaa kaverina järjestelemään niitä ristiäisiä, ko neki on viikon päästä sunnuntaina.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.