IRC-Galleria

Ei. Ei!Tiistai 27.05.2008 02:13

Olen tänään saanut kokea varsinaisia kauhunhetkiä.
Se kaikki tapahtui, kun tulin kotiin ja rynnistin suoraa päätä huoneeseeni. En ollut osannut varautua mitenkään minkäänlaisiin järkytyksiin, mutta sitten se vain iski. Radio oli päällä minun tullessani tyhjään taloon, vaikka olin lähtiessäni sammuttanut sen. Kaiken lisäksi kanavana oli Radio Aalto. Kylmien väreiden vallassa minun oli pakko käydä rappusilla haukkaamassa vähän happea, mutta täytyihän minun jossakin vaiheessa uskaltautua takaisin huoneeseeni. Yhäkin puistatuksissani palasin sisään ja raivasin tieni läpi aikuisten naisten musiikin mankkani luokse. Kaikkea pahuutta uhmaten ehdin viime hetkellä heittäytyä off-nappulan päälle. Ehdin juuri ja juuri ennen kertosäettä.

Vähemmän minua siis huoletti mankan mystinen päälläolo kuin Phil Collinsin tuskaisen tulkinnan kuuleminen rakkaudellisista asioista Radio Aallon iltapäivässä. Yh.

F#-duuriSunnuntai 25.05.2008 02:43

Kuka se on se eräs joka taas jälleen transponoi fiilikseni ainakin kolme sävelaskelta ylöspäin

Kuka säikytti perhosetMaanantai 19.05.2008 20:56

Tarjoilija, hieman endorfiinia ja oksitosiinia ripauksella dopamiinia sekä serotoniinia kera hurjan määrän venyylietyyliamiinia, kiitos.

Viisi maata, joissa haluaisit suudellaSunnuntai 11.05.2008 22:32

- autiomaa
- mansikkamaa
- Puuhamaa
- joutomaa
- en haluaisi suudella maassa, vaan puussa

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.05.2008 02:02

sanasi ovat minulle kuin nuotio/ kohennan tulta ja/ käperryn viereen lämmittelemään

[Ei aihetta]Maanantai 14.04.2008 00:53

rakas kultapieni, onko sinun pakko lukea kauhua, se on tulva, upottaa, tiedät kyllä

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 18:02

Tule keksitään mitä tahansa kunhan järjetöntä. Vähän vauhtia näkymään. Kuolleita. Kuollutta. Vauhtia, ponnistus, ilmassa. Mitä olet mennyt tekemään? Ilmaa paidan sisällä. Mitä olet mennyt tekemään? Maa vastassa odottaen kuin äiti. Ei toru, katsoo vain huolehtivin silmin ja kädet ottamassa vastaan. Samassa maistat ruohon, sitä on joka puolella. Multaa. Bensiiniä. Matoja. Kaikki sinussa.
Ruoho kutittaa.
Ihmisiä on joskus kutitettu hengiltä.


Älä puhu vieraille miehillePerjantai 04.04.2008 17:30

Voi höh. Olisin saanut eilen humalaiselta ohikulkijalta lutuisuusdiplomin. Sillä olisi helposti voinut todistaa esim. mukaville ihmisille ja äidille, että olen ihan kiva. Harmi, ettei ollut kynää mukana. Nyt en tule saamaan millään ketään vakuutettua!

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 22:38

Ei hitto, Suomen voisi tehdä tunnetuksi maailmalla vaihtamalla sen nimeksi Pornainen. Yhä useampi henkilö eksyisi valtiostamme kertoville sivustoille etsiessään aikuisviihdettä.

OlotilakatsausTiistai 25.03.2008 22:12

Jopa jo viikon ajan on ikkunani alla huudellut pöllö. Soidinmenoaika tai jotain. Sanoisi suoraan jos on kiinnostunut minusta. Toisaalta en kyllä ole kiinnostunut pöllöistä.

Päässäni pyörii hyvin kummallisia sanoja, kuten fantasmagoria, klementiini, idiosynkrasia sekä fimoosi. En pidä tästä.

mitä tahansa minusta odotat
sitä en ole