IRC-Galleria

IpanaMana

IpanaMana

Ipa Räkis huutaa kuuroille

Blogimerkintä

- Vanhempi »

vimpulapäiväTorstai 03.11.2005 21:43

Tänään oli todella vimpulapäivä. Menin kouluun aamulla ja melkein myöhästyin bussista, mut en sit myöhästyny vaikka menin kolme minsaa myöhäs pysäkille. Koulussa oli tyhmää tai no, liikunnas jotai vammasta sulkapalloa, sellasta jaksa pelailla ja sit ku pelaa nii sit siin tulee kuumaki ja kaikkee. Lisää miinusta kyseisellä lajille.

Sitten oli Turpeisen biologiaa. Tommilla kosahti kurssi, ja kaks oppilasta ei päässy sisään, koska oli liikuntatunti ja ne vaihto kamoja vasta, ite tulin pari minuuttia myöhässä, mutta opettaja oli itsekkin myöhässä (buhahah). Opettaja oli kadottanut reppunsa ja joutui lainaamaan oppilaalta kynää. Turpeinen puhui edessä 40 minuuttia tauotta ja olin ZZZzzz...

Matematiikan tunnille menossa olin jo ihan finaalissa, koska tiesin että ihana Hilkka-opettaja on niin ärsyttävä. Hän jopa siirsi meidät takaata eteen, jottei meidän edessä oleva pari hälisisi (no mikäs siinä, kai tämä oli hyvä tapa silloin 40-luvulla ku rouva itse oli koulussa?).

Uskonnon tunti meni nyt hälistessä ja dissaamassa pesäpalloa vieruskaverille ja heittäessä kuminpalasia edessä olevan niskaan aina kun opettajan katse kääntyi. Päivän kohokohta oli kuitenkin: Pääsin pätemään uskonnon tunnilla opettajalle.

Moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.