IRC-Galleria

IpanaMana

IpanaMana

Ipa Räkis huutaa kuuroille

UniTiistai 16.01.2007 20:01

Jotai niin sairasta. Oltii Pipefestissä, tosin, se oli Kuopiossa, eikä Vuokatissa. Sit menin nukkuu joskus kymmeneltä nukkumaan illalla, ku ilta oli vasta alussa. Sit oli jo sunnuntai ja piti lähtee kotii. Mua seuras kissa ja osasin kommunikoida sen kans. Sit sitä seuras uroskissa ja se halus lisääntyä sen tyttökissan kans ja en tiiä, siin vaihees tunsin jo sen tyttökissan. Tyttökissa ei menny, mut meni sellaseen asentoon et nosti jalan suoraa taakse vartalonsa jatkoks ja se oli nii ku jotenki nii. Sit olin vaa sanoin jollai telepatial sille et "ÄLÄ NY VIITTI HEI!" tjsp. Sit se telepatioi mulle, et mee kauemmas. Menin jonku 10m päähä ja sit heräsin.

Mistä tunnet sä teinin?Torstai 04.01.2007 00:26

[22:21:03] IpanaMana [T: torjuthan happohyökkäyksesi aina?
[22:22:40] Gabi.: hä ?:D
[22:22:50] Gabi.: habbohyökkäys
[22:24:11] IpanaMana [T: ei, ei habbo :/
[22:24:27] Gabi.: ei sitte ;/

Rakas pukkiLauantai 23.12.2006 17:49

"rakas pukki, tuo minulle uusi pylly, kun vanhassani on ollut reikä jo vuosia"

UniTiistai 19.12.2006 10:55

Näin taas jotenki vähä hämyy unta. Olin splättää (värikuulasotaa) metsässä meijän futisjoukkueen kans. Sit olin yhen suojan takana aika kauan. Sit päätin et lähen hyökkää, liikuin varovasti, sormi liipasimella... En löytänyt ketään. Koko paikka oli tyhjentynyt ihmisistä ja paikka ikään kuin siivottu talvea varten tasaiseksi.
Paikka oli metsän keskellä ja lähin etsimään ihmisiä. Löysinkin mummon taluttamasta koiraa, koitin kysyä että missä olen, niin hän sanoi, että kyllä tässä nyt Lapissa ollaan. Koitin kysyä suuntaa, että mihin pitää lähteä, että pääsee kaupunkiin ja sieltä jollain sitten takas Espooseen päin. Pääsin johonkin Lapin kaupunkiin ja näin siellä Janne Saarisen (pelaaja FC Hongasta) hän moikkasi minua, ihan kuin olisin tuntenut paremminkin. No siinä sitten käveltii ja näin pois päin. Janne oli ollut baarissa, en kysynyt miksi ja kiroi englannin kielellä tehtyjä liikenneympyröitä, joista yksi oli onneksi jo purettu.
Saarisen kuski odotti Jannea ja kysyin, että pääsisin mukaan. Kuski ei ollut mikään maailman kivoin ja ajoi aika kovaa. Autossa juteltiin kaikkea.
Matka kesti jokin 10 minuuttia ja olimme Espoossa. Janne asui hotellissa (oikeasti ne talot ovat kuin kanakoppeja ja nämä ovat oikeastikkin olemassa) ja kertoi että hänelle riittää huonompikin asunto.
Odotin bussipysäkillä bussia kotiin (olin väärällä puolella tietä). Yksi bussi ajoi väärin reitiltään ja meinasin mennä siihen, mutta en sitten mennyt.

Joo, eli tällast täl kertaa.

UniSunnuntai 17.12.2006 14:47

Ehkä sairain uni. Näin sitä nii ku koko yön. Lähin himasta, en muista enää miten. Kävelin ja sit jonku ihmeen takia, olin yhtäkkiä Helsingissä, meijän iskän asuntoa vastapäätä - boksereissa. Sit siin oli puu, jonka alla oli muovipussei. Joku spuge tuli siihe ja kysy et "tarviitko apua?". En voinut mennä iskälle, koska sielä oli jotkut juhlat. Spuge asui vastapäätä iskää, tosin parin kadun päässä, näin hän kertoi. Kysyin jospa hän voisi lainata vaikka vähän vaatteita, jotta voin käydä iskältä hakemassa kuteita, mutta ei suostunut tähän. Sitten keksin, että jospa kävisimme lähellä sijaitsevassa uimahallissa katsomassa, jospa löytötavaroista löytyisi jotain. Menin spugen kyytiin ja hän ajoi ihan väärään suuntaan ja kovaa kaahasi. Lopulta lensimme joltain vuoren reunalta alas semmoiselle aavikon tapaiselle alueelle.
Siellä kaikki muuttui sitten GTA San Andreasin tapaiseksi: Poliisit tulivat, niitä tuli paljon. Otin mopon ja ajoin sillä ympyrää ja oikeaan yläkulmaan tuli poliisitähtiä, koska poliiseja jäi kokoajan alle. Sitten lähdin ajamaan pois päin, huomasin kuinka paljon poliiseja on. Nousin pois pyörästä ja heitin granaatin. Sitten ajoin pois. Huh huh.

repesin :DPerjantai 01.12.2006 21:24

Netist bongasin:

Kysymys oli et "Kuinka vanhana seurustelit ekaa kertaa?"
- Ekalla, uh. En uskaltanu mennä pyytämään yhtä tyttöä niin pyysin toista! 8DDD!

Bixeli


:D

NML (No-More-Lunta)Tiistai 28.11.2006 15:48

Nyt lumi sulaa, kaikki on märkää. Lumiaura heitti lumet melkein päälleni ja kuljettaja vilkutti takaisin. Bussi roiskaisi loskat päälleni. Kaikki on niin ihanaa. Perhanan lumi. Sulais kaikki ja kuolis kaikki lumiukot.

LuntaLauantai 18.11.2006 18:42

Lunta ei ole tullut pariin päivään. Koitan kuitenkin nauttia siitä kun vielä vähän on jäljellä. Lumiaura heitti lumet kinokseen etupihan eteen, niin ettei siitä pääse autolla. Voi voi, tulisi sitä lunta lisää vain vielä. Tahdon päästä tekemään lumiukon.

LuntaTiistai 07.11.2006 01:16

Tänään tuli taas paljon lunta taivaalta. Se on sellaista ihanaa lunta, mistä lapset saivat tehdä lumipalloja ja lumiukkoja ja nauraa taas kun heillä oli niin ihanaa. On se lumi vain niin ihanaa, maa näyttää kauniilta kun paksu, valkoinen kerros peittää sitä. Tulee ihan mieleen joulu! Koulun jälkeen tein lumityöt kun lunta oli niin paljon.

EnsilumiTorstai 02.11.2006 18:16

Muutama päivä sitten satoi ensilumi maahan. Oli niin ihanaa katsoa ikkunasta leikkiviä ja iloisia lapsia, jotka temmelsivät lumessa. Maa on niin kaunis kun valkoinen peite on sen päällä. Oi, tästä se alkaa, talvi! Lapset tekemässä lumiukkoja perheiden kanssa ja isä kruunaa wiggan asettamalla nenäksi porkkanan. Lapset laittavat kivistä napit lumiukolle. ihanaa.