IRC-Galleria

Iregger^

Iregger^

Victims; aren't we all...

Lehti <3Tiistai 07.09.2010 23:39

"Tuollaiset saatanan viherpiipertäjätoimittajat, joilla ei ole rahaa ostaa autoa kirjoittelevat tälläisia “sarkastisia” juttuja lihavista bemarikuskeista!

Vittu ei kai sitä tietä olisi rakennettu, jossei siinä saisi ajaa niin lujaa kun autolla pääsee. Tuollaiset suojatietkin on keksitty 70-luvulla, kun kaiken maailman erkkituomiojat ja tarjahaloset polttelivat hasista ja maatilanisännät isoine autoineen elättivät kaupungin hippikansaa. Ei nykyajan maailmassa noilla ole mitään virkaa.

Tuollaisilla jutussa olevilta rattijuopoilta pitäisi ottaa kortti pois, mutta osaavat kuskit voivat ajaa kuinka lujaa tahansa. Samoin sellaiset matelevat akat, jotka ajavat hiljaa risteyksissä – ei niillä ole mitään asiaa liikenteessä olla osaavien kuskien edessä hidastelemassa.

Turhaa tuossa itketään jonkun yliajetun naisen takia, koska onhan se riski nyt köyhien otettava, jos liikenteeseen täytyy jalkaisin lähtemään pelleilemään. Kyllä se nyt on tarpeeksi paha rangaistus, jos sakkoja joutuu maksamaan, peltiä oikomaan ja joutuu kaikenlaisia lappuja täyttelemään, kun joku saatanan mummeli hyppii eteen."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.