IRC-Galleria

Iridal

Iridal

I need a change of skin.

No perkeleKeskiviikko 01.10.2008 10:46

1. Listaa asioita 12 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

**
1. Meillä välillä mielipiteet eroaa aika lailla ja joskus tekisi mieli kiistellä nokat vastakkain, mutta tiedän että se ei hyödytä mitään. Pidän susta hurjasti ihmisenä vaikka ollaankin erilaisia. En ymmärrä ihan jokaista sun ajatusta ja pientä varautuneisuutta omalta kohdalta on sen takia että haluan jollakin tavalla miellyttää vähän sua vaikka ei tarvittisikaan.

2. Yleensä ollaan aikalailla samalla aaltopituudella ja sain tukea sulta sillon joskus juuri kun sitä eniten tarvitsin. En usko että kukaan muu ois just sillon voinut ymmärtää sitä tilannetta kuin sä, olithan itse kokenut saman ja osasit varoitella. Olet ihana, mutta pelkään että yhteydenpito lakastuu, en jaksa itse pitää yhteyttä oma-aloitteisesti aina vaan toivon että soittaisit vaikka joskus ja pistäisit ees häläriä. Ei se suakaan tappais.

3. Oot kuunnellu niin pitkään mun omia juttuja että välillä vähän hävettää se että itse olet joskus niin hiljainen. Yleensä saan sut jotenkin avautumaan kun kyselen ja yritän, mutta tuntuu jotenkin että aina en siltikään tiiä aina miltä susta tuntuu vaikkapa asiat menneisyydessä vaikka on tunnettu niin pitkään. Välitän susta kauheesti ja toivon että puhusit myös omista tunnoistais. Tai ehkä sulla ei vaan oo mitään sanottavaa? en tiedä. Mutta jos on niin kerrothan mulle?

4. Mulla jäi vähän sama fiilinki että mulla ei oo sulle mitään sanottavaa tässä. Hyvällä tavalla, sillä en koe että mulla ois mitään mikä ois jäänyt vaivaamaan. En pystys elämään ilman sua ja tiiät vallan hyvin että miten huolissani oon susta. Joka ikinen päivä. Ihan sama mitä teet ja tuun toivomaan sulle kaikkea hyvää koko sydämestäni. En halua pettää sun luottamusta ikinä.

5. Pidän tavasta millä pystyn puhumaan sun kanssa oikeastaan mistä vain. Tuntuu että oma raja meni häilyvämmäksi sillon kun puhuin tosissaan omasta itsestäni ihan kunnolla ja kuulin myös susta. Uskon että oon saanut ystävän ja oon hemmetin iloinen että tutustuin suhun ja toivon että koet samoin. Kuhan et unohda mua etten jää vaan marginaalimerkinnäksi sunki elämässä. Kysy joskus ihan vaan että mitä kuuluu ja oon iloinen koko päivän.

6. Oot huomaavaisimpia ihmisiä mitä tiedän ja välillä tulee ihan kauhean itsekäs olo kun huolehdit niin paljon että sun tekemisistä ei koidu muille haittaa tai murhetta. En uskalla sanoa että sun pitäis olla itsekkäämpi, tuo piirre on osa sua mutta älä ole niin ankara itelles! Toivottavasti saat itseluottamusta enemmän, oot ihana ihminen ja muutkin huomaa sen kun vaan näytät itses sellaisena kun oot.

7. Välillä ajattelen susta ilkeästi, ajattelen että sua ei kiinnosta, sua ei kosketa muut kun omat asiat mutta sitten taas nään sut ja nään millanen todella oot taas jällkeen kerran ja se on jotain päinvastaista. En voi muuta kun välittää susta aina vaan enemmän. Ehkä se on katkeruutta tai omistushalua, et arvosta kumpaakaan piirrettä mutta en itse mahda sille mitään. Oon onnellinen kuhan vaan taas nään sun hymys taas kerran. Nautin sun kuuntelemisesta ihan oikeasti.

8. Välillä en voi vaan uskoa miten yks ihminen on jaksanu kantaa niin paljon yksin ja silti on noin hieno ihminen kuin sä. Sulla on hyviä juttuja ja kumpa tuntisin sut paremmin.

9. En ois uskonut että jollekki on näin helppo puhua ihan jo lyhyen tuntemisen jälkeen. Mulle itelleni se puhuminen ei ole helppo juttu. Oot mahtava tyyppi ja muista sanoa jos sua joku vaivaa. Älä anna maailman/ihmisten masentaa. Olenhan minä olemassa o/ haha.

10. Oon katkera sulle sen vuoksi että musta tuntuu että sua kiinnostaa mitä sulle puhun yhtä paljon kun läjä paskaa. Pystyn puhumaan sun kanssa kaikesta arkipäiväsestä ja semmosesta mikä koskee sua hyvinkin paljon, mutta heti kun yritän aloittaa keskustelua siihen suuntaan että puhusin jotain omia asioitani niin keskustelu tyssää kun seinään. Pidän susta, oot tosi mukava ihminen, varmaan välität ihan oikeasti ihmisistä ympärilläs. Oot vaan unohtanu miten kuunnellaan.

11. Sulle voisin sanoa melkeimpä saman kun kympille. eheh..

12. Toivon että voisin olla sun tukena enemmän mutta en voi sen vuoksi missä asun. Kaiken jälkeenki oot upea ihminen ja oikeasti kiinnostunu muiden asioista vaikka sanotkin joskus asioita hyvin suoraan. Kaipaan suorasanaisia ihmisiä elämääni ja sua hyvin paljon. Pidä lippu korkealla vaikka maailma onkin joskus paska paikka.

Eeeipä mahtunu kaikki 8) Päällimmäiset pois alta. miettikääpä siitä sitten että mahduitteko tuohon vai ette. Mutta en sano mitään.

Mitään ei erityisesti pahoilla fiilingeillä ole sanottu vaikka sanavalinnat vois ymmärtää joistakin niin. Toteamuksia vain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.