IRC-Galleria

Iridal

Iridal

I need a change of skin.

UniLauantai 04.08.2007 14:30

Ensiksi unessa kinastelin Sohvin ( pitpat ) kanssa jostain. En muista millään mistä mutta sillä taisi olla jotain tekemistä minun itseni kanssa. En tykännyt tilanteesta koska Sohvi koko ajan intti päälle jotain enkä saanut millään sanotuksi mitä halusin sanoa.

Sohvi jäi tekemään jotain monisteita sellaiseen isoon luentosaliin. Lähdin Ilonan ( -OMG- ) kanssa kulkemaan parkkihallin näköistä rakennusta kohti. Jäätiin odottelemaan siellä rakennuksessa hissiä ja tajusin että hissi täyttyi vedellä aina kun se oli liikkeellä. Jostain kumman syystä (ja jollain ihme tavalla) ihmiset huuteli hissistä (vaikka ne oli veden alla) jotain lintsareista ja teki kamalasti mieli väittää vastaan koska me ei oltu vaan löydetty seuraavan tunnin paikkaa.

Älysin lopulta painaa hissin napista että se pysähtyisi siihen meidän kohdalle. Hissi sitten lopulta pysähtyi ja hissinovet aukesi että vettä tulvahti hissistä ulos. Anniina ( BottleFairy ) asteli siinä se Dokuro-chan puvussaan ihan märkänä siellä ulos muun porukan kanssa ja selitin sen kanssa jotain siinä kunnes tajusin että minun kuuluis mennä sinne hissiin. Iski paniikki ja kiljuin jotain että en varmana ole menossa tuohon hissiin. Ilona oli kai aika pettynyt, se meni jo edeltä hissiin odottamaan. Lopulta menin siihen hissiin vapaaehtoisesti ja istuin hissin perällä kädet jalkojen ympärillä ja tärisin. Kuitenkin kun hissi täytty vedellä niin pystyin jotekin kummasti hengittämään. Hissi pysähtyi johonki kerrokseen ja kattelin lasiseinien läpi kun jotain kaksi miestä väitteli/tappeli keskenään ja haukkui toisiaan.

Sitten heräsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.