IRC-Galleria

Iridal

Iridal

I need a change of skin.

<3Keskiviikko 28.05.2008 22:26

Vash: "What happened?"
Wolfwood: "Thank heaven you asked! It's a long story although it's kind of a short one..."

P.S. Tukka on nyt lyhyt. Näytän vähä pojalta :DDDD
lol vedän kohta semmosen vash letin tälle. Katotaan joku kesäpäivä kun on tylsää.
LOL TEIN ASEEN COSSIIN ITELLENI REPIKÄÄ SIITÄ! 8D

Sitä oli itseasiassa hauska tehdä (vaikka ilona kuuli mun kiroilun siinä samalla kun oli henkisenä tukena lukemassa kokeisiin vieressä) Aika tyytyväinen olen, vaikkakin se on aika möhkäle niin se on just sen kokonen kun pitääkin ja sain tehtyä jotain yksityiskohtia.

Hopiamaalia tarvittee vielä päälle, ootan että Sohvilta saan. Ja liipasin puuttuu, koetan tehdä myöhemmin.

Vielä kun en oo poika eikä isi oo tehnyt mulle leikkiaseita eikä mulla oo koskaan ollutkaan niin täytin sen tyhjiön juuri. Kuhan tuo tuosta kuivuu niin pääsen ammuskelemaan. (haha)

Oli pakko saada joku jolla posettaa.

...tälläisilla asioilla aloitetaan lapset tuleva koeviikko!

From eroica with love Maanantai 19.05.2008 17:47

:D ... <3
The promotional cover wrapper on the 14th and final volume of Yasuhiro Nightow's Trigun Maximum manga has revealed a 2009 opening for the previously announced Trigun theatrical animation project. The tentatively titled "Trigun the Movie" project will feature a completely original story from Nightow and Trigun series director Satoshi Nishimura, as well as a script by Yasuko Kobayashi. Takahiro Yoshimatsu will return from the Trigun television series to design the characters that Madhouse will animate. The manga's cover wrapper indicates the story will be about "Vash vs. Wolfwood," the two main characters of the popular manga.

The possibility of a Trigun movie first arose over two years ago in an interview with Madhouse founder Masao Maruyama and later at Tokyo Anime Fair 2006.

---
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. <3

Oispa jo vuosi 2009 8)

Jossain luki että nimi ois Trigun X. Mikä kuulostaa joltain pornolta.

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 01:57

"Mulla soi stereona päässä se kaksperseinen huora."

Rakeita.Keskiviikko 14.05.2008 20:59

Joo, semmosia pikkukiven kokosia söpöjä. ^^^^^<33 Koulumatkalla se raekuuro kyllä enimäkseen vaan nauratti mutta kastu ihan kivasti. Cossia värkkään edelleen ja sormenpäät on hellänä kun oon muokannut kenkiä parempaan kuosiin, värkkään niitä nyt kun ei ole vielä kankaitakaan. Tekonahka on niin paksua että neulaa pitää painaa jotain vasten <esim pöytää> että saa neulan kankaasta läpi. Ihan valtavaa tyydytystä tulee siitä että saa jotain valmiiksi. Tosin koulutöitä on vielä tälle keväälle jälkellä että vielä en voi antautua työlle täysin rinnoin.

Asiat pitää saada tärkeysjärjestykseen, tai ainkin yrittää saada. Peruukki tulee löytymään Pilapalasta: ihan sievä musta lyhyt peruukki. Ei ihan välttämättä tarvitte mitenkään edes etutukkaa nipsiä paljoa, ehkä pikkusen enemmän sivujakaukseen päin jos edes sitäkään.

Aipen ja Ilonan kanssa oli kiva hyppiä kaupungissa. Enemmin sitä kun savitöitä 8)) lol muotoilisin itelleni cossiin aseen savesta. (ei oo ihan ehkä paras materiaali 8<)

pälätän vaan tästä cossista. Ampukaa mut jos ärsyttää.

p.s ai niin tarvitten massaa korviksiin ja siihen aseeseen.

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 01:41

mitä pidemmälle mä tuun
sitä huonommin muistan kaiken muun

inochichi haasteli.Maanantai 12.05.2008 01:09

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Laulujen ei tarvitse olla järjestyksessä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. OLIVIA - 026unconscious333
2. Anna Tsuchiya - SLAP THAT NAUGHTY BODY
3. Suara - Kimi ga Tame
4. James Blunt - I Really Want You
5. Maximum The Hormone - Koi no Mega Lover
6. Mika Nakashima - Hitoiro
7. Mika Nakashima - GLAMOROUS SKY

haastan vaikkapah

-OMG-
Dogface-
Zazie
rulliss
Lucyana
Korru

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 00:56

Saan tessalta apua cossipukuun <3<3<33<3<3<3<33<3

En sais varmaan sukkaankaan aikaan ilman apua T____T ainakin nyt tuntuu siltä kun joku osaa oikeasti selventää noita juttuja vähän enemmän. Mutta MAYBE tästä tulee jotain aikaan!

[Ei aihetta]Torstai 08.05.2008 14:17

OroOrorororOrorOroOrororororo?

Ompa orpo olo kun myanimelist ei toimi 8<<<