IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Taas hylkykirje...Maanantai 18.11.2013 02:57

Joo, en sitten päässyt lähihoitajakoulutukseen. Ottivat mielummin pojatkin ja keski-ikäisen naisen. En edes varasijoille.

Samapa tuo toisaalta. Ehkä mä en ole hoivaihminen muutenkaan.

Olen taiteilija. Paska taiteilija.

Kiinnostaisi dramaturgia.

Dramaturgia[1] eli draaman estetiikka, näytelmäteoria[1], näytelmätiede[2] tai näytelmäoppi[1] tarkoittaa aineiston, yleensä tekstin muuttamista tai järjestämistä draamaksi tai esitykseksi. Useimmiten dramaturgiasta puhutaan teatterin yhteydessä, mutta voidaan puhua myös esimerkiksi elokuvan, konsertin tai muun tapahtuman dramaturgiasta. Kaikissa näissä tapauksissa dramaturgialla tarkoitetaan laajasti määriteltynä sitä, miten esityksen tai tapahtuman eri elementit järjestyvät ja rytmittyvät. Dramaturgian tekeminen vaatii materiaalin ymmärtämistä ja oman näkökulman löytämistä sekä esityksellisten ja draamallisten keinojen hallintaa ja tuntemusta.

Mitenköhän hankalaa tuonne(kin) olisi päästä?

Väkisin alkaa kiinnostaa ns. alternative-jutut kuin melkein kahteenkymmeneen "tavalliseen" haettu vuosien varrella. Matkailut, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, farmanomi.... jopa eläintenhoitaja.

Oikikseenkaan musta ei oikein ollut. En jaksa viilata pilkkua. Musta ei ole rahanahneeksi nutturapääksi joka saivartelee ja kokee itsensä niin helvetin älykkääksi ja tärkeäksi kun "minusta tulee juristi!"

Osaiskohan kukaan sanoa mitään vai jääköhän tämäkin kirjoitelma ilman kommentin kommenttia.

Voisin kyllä hakea näyttelijäksikin... ööö... lauluääneni on tosin surkea.



En tiedä itkeäkö vai nauraa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.