IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Oon kolmekymppinen....Torstai 13.09.2018 19:16

Muistan aina ajatelleeni että 30veenä naisella on asiat jo aikas okei. Tietää kuka on. On semmonen valmis paketti. Tuntuu että mun elämässä on mennyt asiat just päinvastoin. Mitä vanhemmaksi tuun sitä enemmän näen ihan jo netistäkin miten monia tapoja on elää tätä elämää. Kaikki asiat alkaa olemaan vähän "toisaalta ja toisaalta" kun tajuaa että mitään yhtä oikeaa totuutta ei ole. Kukaan ei voi sanoa millainen elämä on arvokkaampaa kuin jonkun toisen. Sitä pystyy -ainakin osittain- menemään sellaisenkin ihmisen nahkoihin joka ennen on herättänyt välittömästi inhoreaktion.


Paljon on opittavaa.. paljon on parantamisen varaa.. En ole mikään supernainen, eih, en lähellekään. Olen joissain asioissa liian heikko, liian herkkä, liian epävarma, liian vainoharhainen.


Olen jotenkin tullut ulos päänsisäisestä "kuplasta" ja tajunnut että tässä maailmassa on oikeasti miljardeja ihmisiä ja monilla on yhtä raskasta kuin mulla tai paljon, paljon raskaampaa. Valittaminen siitä että kahvi on loppu kaapista tai netti hidastelee tuntuu aina vaan typerämmältä.


Mutta toisaalta elämää ei saisi ottaa liian vakavastikaan. Pitää kyetä nauramaan itselleen ja omalle elämälleenkin kaiken sen kurjuuden keskellä.. vaikka se tuntuisi äärimmäisen vaikealta. Pitäisi lopettaa jatkuva itsensä vertailu muihin. Pitäisi kunnioittaa enemmän muiden yksityisyyttä ja samalla olla paljastamatta itsestäänkin ihan kaikkea.


No, vahinko on jo tapahtunut.


giphy.gif

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.