IRC-Galleria

Isithtrade

Isithtrade

under everything just another human being

MakoisaaTiistai 29.04.2008 13:49

Urpoiltiin Tiian kanssa ja mentiin vähän myöhässä Knaackiin. Ensin tuppas harmittamaan ku Stam1na oli jo alottanu, mutta kyllähän siihen ihan Hyrden eteen mahtu vielä heilumaan kolmen vikan biisin ajaks. Ja Diablokin kun oli vielä aivan hyvä, niin kyllähän se paha mieli siitä sitten haihtui.
Sitten piti kiusata Saikkosta ja huijata se maksamaan miun narikkamaksu. Lupaan kyllä pyhästi olla päästämättä suustani enää koskaan "Saikkonen maksaa", kun se on kuulemma noin nelisen vuotta vanha vitsi. Vitsi että nolottaa. Tai no ei sentäs.
Oli myöskin hitusen hienoa "puoliberliiniläisenä" lähteä näyttämään Stam1nan ja Diablon crewlle Berliinin sunnuntai-iltaista yöelämää. Paul's Metal Ecke oli aivan loistopaikka ja Hyrden saksa ihanan huonoa. Voitettii Peksin kanssa jalispelissä Saikkone ja se oli aivan oikein (ja lähinnä Peksin ansiota. mut tein mieki kaks maalia). Elämä maistui oluelta ja kuuluisuudelta! Kameran puuttuminen ei haitannu yhtää. Kunhan vielä selvitän, keneltä se Diablon miksaaja oikeasti näyttää, niin homma on purkissa.
Kotka kuittaa. Kiitos tästä.

Ps. Törkeää krapulaa on mukava kärsiä hellepäivän, dönerin ja hyvän seuran merkeissä. Niskakipuja on vitttumaista kärsiä vaikka mikä olisi. En suosittele salsan tanssimista keikkaa seuraavana päivänä. Vitutti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.