IRC-Galleria

Jäskä

Jäskä

Samppa on rakkain!!<3<3

R.I.P ViljoTorstai 13.08.2009 16:55

Raskas puomi tappoi 15-vuotiaan Sodankylässä
(Iltalehti Sunnuntai 9.8.2009)

"Raskaan puomin päähänsä saanut nuorukainen kuoli Sodankylän Tankavaarassa sunnuntain vastaisena yönä.

15-vuotias poika oli vieraana Tankavaaran kultakylässä, jossa järjestettiin viikonloppuna kullanhuuhdonnan SM-kisat.

Kisojen tiedottajan Juha Kutunivan mukaan poika ilmeisesti tasapainoili kavereidensa kanssa parkkialueen estepuomilla kello yhden maissa yöllä. Kymmenien kilojen painoinen puomi kuitenkin irtosi ja iskeytyi maahan pudonneen nuorukaisen päähän. Puinen puomi oli vain vajaan metrin korkeudella maasta.

Uhrille annettiin ensiapua paikan päällä, mutta nuorukainen kuoli, kun häntä oltiin siirtämässä pelastushelikopteri Aslakilla hoitoon.

Kutuniva kertoi, että tapahtuma vaikutti tuntuvasti viimeisen kisapäivän tunnelmaan. Tankavaarassa järjestettiin hiljainen hetki ja liput olivat puolessa tangossa.

Uusi laji vei hengen

Kutuniva kertoi, että pojat harrastivat kultakylän parkkialueella melko uutta lajia parkouria, johon kuuluvaa liikettä ja temppuilua puomi ei kestänyt. Lopullinen selvyys turman syistä pyritään saamaan poliisin aloittamissa tutkimuksissa.

Lajin yhdistyksen internet-sivujen mukaan parkour tarkoittaa katkeamatonta ja sulavaa liikettä jokapäiväisessä ympäristössä. Käytännössä harrastajat etenevät vauhdikkaasti esimerkiksi hyppien seinien kautta sekä kuilujen, aitojen ja muiden esteiden yli. Suojavarusteita ei välttämättä käytetä."




Muutaman kerran nähty, mutta poismenosi koskettaa silti :´(
Viljon muistolle<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.