IRC-Galleria

J-1

J-1

Übermensch - A God walking among men

Glada Wacken!Tiistai 05.08.2008 21:15

Keskiviikkona 30.7.2008 saavuttiin Wackenin kylään jossain about ilta kasilta. En taaskaan viitsi kaikkia samoja juttuja kertoa, joten Jannen muistipalapelit voi lukaista tuolta: Funeralheart&beid=18340634&action=showcomments#blogcomments

65000 myytyä piljettiä ja bändejä joku about 90 kpl.. Ja mitä minä näin? Kaksi biisiä Staminaa ja kolme Sturm Und Drangialta. Paskan vitut, joku 11 esitystä kävin kattomassa.. Olis voinu katsastaa enempikin mut ei siin ollu mitään mieltä kun meidän leirintäalueelta festivaalialueelle oli noin 20 minuutin käppäilymatka!

Torstaina A7X oli kova ja yritin myös sitä Iron Maidenia katsoa ja ottaa jopa kuvia mutta ei siitä mitään tullut kun mun ja lavan välissä oli noin 64990 ihmistä! Hullu tungos kyllä..

Perjantaina The Haunted oli ainoa bändi joka aiheutti kylmiä väreitä mut piti sekin show jättää kesken kun isoilta screeneiltä näkyi jotain ihan hullua.. Lavalla ainakin 60 ihmistä ja kapellimestari ja munkkikaavut, patarummut ja kaikki! Oli siis pakko jättää The Haunted kesken ja mennä katsomaan että mitä siellä mekastetaan. Se oli Corvus Corax, täysin never heard suoraan puskista! Oli kyllä kipee show, pikku huhhuh. Youtubesta voi siihenkin tutustua -> http://www.youtube.com/watch?v=qLtL_CyFp9E

Lauantaina olis tehny mieli mennä pogoilemaan Hatebreedin ja As I Lay Dyingin pittiin mut ei tohtinu ku oli lompakko, luuri, kamera ja loput omaisuudesta mukana perkele.. As I Lay Dying päälavalla ja yleisö pähkinöinä: Laulaja sano et joo vedetään 'wall of death' sitten vähän myöhemmin et ei ihan vielä, no seuraavan biisin aikana yleisö vetää ihan omin päin 'wall of deathin' joka muuttuu heti perään kahdeksi massiiviseksi 'circle-pitiksi!' Ja itsehän jouduin tarkastelemaan tätä hulluutta screeniltä..

Oli paljon kaikkee muutakin aktiviteettiä mitkä tuli missattua, kuten joku stripshow jossain ja texas hold'em teltta jne.. Mut joskus sitten!

Mitäs vielä.. Kovin on halpaa toi dokaaminen tuolla Saksassa! Paikallisessa Siwassa todella halpaa kirkasta viinaa ja 6-päck jotain Bacardi Breezerin korviketta maksoi täydet 3,99€ ja litran pullo jotain 6-vollasta limuviinaa 1,5€! Ja bisse luonnollisesti vieläkin halvempaa!

Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ekat pari päivää ja varmaan kaikki festarivieraat paloi jossain määrin paitsi ne onnekkaat muutamat ketkä tärisi teltoissaan krapuloissaan ne ekat päivät! Mut sit joku tanssi varmaan jonkun helvetinmoisen sadetanssin ku sitä vettä vaan tuli ja tuli! Kokovartalokortsu vaan päälle ja elämä jatkui! Ja kyllä se aurinkokin sitten vielä kuivasi kaiken minkä kastelikin ja kaikilla oli taas mukavaa.

Sunnuntaina sitten aamutuimaan kotia kohti!

Kuvassa on tuo festarialueen kartta. Me oltiin tuolla keltaisella R-alueella ja yksi ruutu tuossa ruudukossa on 50m. Oikealla alhaalla tuo tummanvihreä kallolla varustettu alue on se paikka missä bändit veivas ja väki kylpi mudassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.