IRC-Galleria

Miittiä pystyyn perkele! <3Lauantai 26.07.2008 23:28

Moi
Mitä kuuluu?
Huoh

Oli kyllä sikahyvä riparimiittinki! :D

Ensin oltiin palolaitoksen nurmikolla ja höntsättiin kaikkien kaa. Ajoin Sinnan jopolla ja voin kertoo, että se ei ollu ihmisten katottavaa touhua. Satutin jalkani.

J: Mää lähen kyllä ton auton kyytiin!
O: Sää lähet mun Kymcon kyytiin
J: MINKÄ???

Sitten siirryttiin Uimalanniemeen. Siellä uitiin vaatteet päällä vaihteeks. Koska kukaanhan ei ollu varautunu uimaan. Paitsi no mä osittain.
Uimalanniemestä bongasin Henkan, joka sitten hyppi Ritviksen kaa sieltä yläältä järveen. Ja Henkka lähti myös meidän mukaan ku siirryttiin nurtsille taas. Leikittiin parihippaa ja Konsta ja Jaakko halus liittyä seuraamme. Oli erittäin mukavia tyyppejä.

Porukkaa aina vähitellen alko häippästä ja sitten jossain vaiheessa päätettiin lähtee Jossulle. Meille alko tuleen nälkä, joten aateltiin hakee pizzat. Eihän pizzeriat enää tietenkään ollu auki, joten käytiinkin ostaan Ärrältä makkaraa.
Jossultakin porukkaa alko vähitellen lähtee ja lopulta me jotkut rohkeet (tai tyhmät), eli mä, Sini, Laura-iso, Atte ja Otto (joka kyllä eka kävi kotona) jäätiin Jossulle yöks.
Aluks yritettiin jopa nukkua, mutta eihän siitä mitään tullu, joten sitten pyörittiin siellä koko yö. Lauralla ja minulla oli ainakin jossain vaiheessa ihan sikahauskaa, vaikka muut ei sitä ihan ymmärtänytkään jostain kumman syystä. Halus kuulemma nukkua.
Lopulta koko yö tyyliin laulettiin Tommi Läntisen Syvälle sydämeen sattuu -biisiä. Ja muita mukavia lauluja.
Yöllä tuli myös aina välillä nälkä, joten me myös syötiin kaikkee kivaa. Otto toi meille lisää makkaraa ku edelliset loppu. Sitten Jossu teki meille nuudeleita ja syötiin myös ruisleipää. Aamuyöpalaks syötiin hedelmäsalaattia kuin linnunpoikaset konsanaan. Jossu ruokki meitä.

Möhköfantti oli tietenkin myös mukana riparitapaamisessa ja se joutu taas vaihteeks kokeen kovia. Sitä tungettiin mm. vaikka kenen suuhun keskellä yötä. Ja jossain vaiheessa etittiin Diegoo kissojen ja koirien kanssa, ni eikö se raukkaparka löytyny jääkaapista. Jäkikset oli kuulemma laittanu sen sinne.

Mulla oli päällä mun kana-paita, joka jo lörähti pikkasen siellä riparilla ku uin se päällä, mutta koska Hilda oli hieman raskaana, se paita tais kyllä mennä lopullisesti pilalle. Mistä tulikin mieleeni, että Ottopojan kypärä oli kyllä aika ihana. Se suojeli mua.

Kaikki aina välillä yöllä muistutti mua et "Jonna sun ois ehkä ihan kätevä nukkuakkin ku oot menossa aamulla yheksään töihin", mutta jotenkin ei vaan tullu uni silmään. Koska ei oltu edes nukahdettu (paitsi noi muut tytöt sillon ku käytiin hakeen Oton mp3), ei tarvinnu herätä aamulla aikasin. Me Lauran kaa tiskattiin ja sitten lähdettiin Laura kotiin ja mä töihin.

Hyvin jaksoin koko päivän töissä, vaikka jossain vaiheessa väsyttikin. Oli jopa ihan kivaa. Siellä oli hauskoja ihmisiä ja mä olin monen Onnetar (vaikka en kuulemma ollu kovin hyvä siinä). "Kolmella eurolla sijjaa kakkoselle." <3

Nyt oon valvonu tyyliin jotain kolkyt tuntia. Kohta vois lähtee valuun nukkumaan. Tai sitten jään vaan dataan.

Ja hei ps. voidaanks seuraavan kerran pitää riparimiittinki sillee et mun ei tartte mennä seuraavana päivänä töihin? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.