IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Jos haluut jalan poikki olllos hyvä.

Hyppää portaat alas niin voila, voit saada leikkausenki samalla (Y)

Tapahtu tänä kesälomalla.

Olin Kuusamossa serkkujen kaa ja oltiin lähössä ja tietenki luulin että mun yks pita on jääny sinne nukkuma parvelle katoin sänkyjen altasitte tokasin vaa:'ei oo täälä'. Lähin menee parven portaita alas ja tump! ihana tunne lentää kovalle lattialle ai tuli itku ja konttasin sielä en voi nu kävellä.

Ja kas kummaa ruvettii ajaa pois, mutta serkku sai ihanan ajatuksen jos jäätäis tänen vielä 2päiväks? Ne vaa sano koitappa kävellä sillä jalalla mää kävelin ja sanoin ei tää ny niin kipee oo. ja rum rum takasi kuusamoon sitte sielä linkutin ja joka toinen askele ai **** ai **** ja ne kyseli onko se oikeesti noin kipee vai esitäkkö vaan ja oli kivä rämpiä sielä niitä ihanan liukkaita ja epätasasia rinteitä.

P.S: EI käyty sielä kuusamossa lääkärissä ollenkaan. kotona vasta ja tääläki viivästy päivän ko röntken ei ollu toimkinnassa ja sitte taas seuraavana päivänä vasta leikkaukseen.

Aika hot joka jakso lukea. Ja vielä 5viikoks kepit ja kaerkes alkaa kolu jee kesäloma oli aikas pilalla, mutta onneks sain 2viikon jälkeen avattavan kipsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.