IRC-Galleria

-strutzy- haastoiTorstai 18.10.2007 21:30

Kiitti haasteesta -torsti-

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 5 ensimmäistä tulosta.
näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.
Haasta tämän jälkeen 4 ystävääsi tekemään tämä.

1.Janne on yleinen etunimi Pohjoismaissa. Suomessa se on miesten nimi, mutta Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Saksassa naisten nimi.

2.Janne on jo useiden vuosien ajan pelannut pesäpalloa SM-tasolla kasvattiseurassaan Kiteen Pallossa. Hänen tehtävänään on olla kolmosvahti ja hän on ollut voittamassa SM-hopeaa, SM-pronssia ja jo kahdesti SM-kultaa seuralleen.

3.Janne on listannut mieleisiään helsinkiläiskahviloita ja samalla kannustaa levittämään tietoa hyvistä paikoista: “Jos saat jossain oikein hyvää kahvia, kerro siitä henkilökunnalle. Kerro siitä myös kavereillesi. Kirjoita siitä suositus vaikka omaan blogiisi.”

4.Komea naisten mies Hallin Janne on ihastunut Mattilan Santraan ja liehakoi tätä. Santran isä vastustaa köyhää Jannea ja haluaisi Santran menevän naimisiin varakkaan lautamies Kustaa Elfgrenin kanssa. Santraa kiinnostaa Janne, mutta ei suostu köyhälle Jannelle.

5.Aika alittaa Anita Mäkelän ajan tyylikkäästi ja näin Janne on nykyään nopein Suomalainen. Janne oli tuolla ajalla aika-ajon kuudes, joten sekin kertoo paljon kisan huimasta tasosta.

Haastan:

Läppärä
Temppinen
Ryde^
TiGGer^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.