IRC-Galleria

Suomi!Lauantai 27.05.2006 20:02

Tultiin eilen perjantaina Eloundasta kotiin. Täällä on kylmä ja sataa vettä. Lomalla aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta joka päivä ja tuuli mukavasti viilensi oloa :) Täydellistä sanoisin. Hannele jaksoi olla Epun kanssa, joten me saatiin senkin puolesta olla rauhassa.

Ja hei! Mitä vittua?? Suomi voitti euroviisut???!!! Ihan sairasta. Lordi on kyl hyvä, mut ei Suomen KUULU voittaa euroviisuja. Niin, ja herraisä. LrdGrmRpr on leikannu lettinsä!! Lordit on jyränny täällä viikon aikana. Taidettii olla kauemmin ku viikko poissa..

Nyt on hieman hutera/outo olo, kun ei ole aloittanut aamuaan OUZO-paukulla.. Ja ruuankin kanssa join vettä! Onneksi Juha ja Johanna tulee illalla meille syömään kreikkalaista salaattia, jotta saan punkku-vajaukseni tyydytettyä. Pehmeä lasku pitää olla ;)
Joo, loma tosiaan jatkuu, maanantaina on viel lomapäivä, koska sattu tuo helatorstai lomaan. Ja Helena oli laittanu viel ti ja ke vapaaks, joten meen kolmeks päiväks (!) töihin ja sitte alkaa taas viikon loma. (Kun sunnuntaikin on taas helluntai..) Musta tulee alkkis tätä menoa! :D (Ihan ku en oliskaan vielä..)

Kaisa oli mielissään ku toin sille kiven Kreikan merestä. Kreikan meri, meri kreikan se vaan hoki :D No hyvä, et ees joku oli tuliaisistaan mielissään :)

Kivaa oli, mennään uudestaan ja sitte mennään sille siistille house-laivaristeilylle, uuh ku oli tuskaa jäädä rannalle vilkuttamaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.