IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

atypical depressionTorstai 28.02.2008 22:53

luin sit Prozac Nationin.. aiemmin nähny sen leffana.. Elizabeth Wurtzel on mun idoli, koska hän osaa kuvata millaista on olla masentunut..

pitäis varmaan toi huopiksen haaste ottaa vastaan:

HAASTE:

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
1. En usko yksiavioisuuteen.. ajatus siitä, että ihmisen tulisi elää koko loppuelämänsä rakastuneena vain yhteen ihmiseen ei vaan kuulosta minusta a) todenmukaiselta b) todennäköiseltä tai c) sellaiselta, johon minä voisin uskoa. Tämä ei minusta kuitenkaan ole peräisin siitä, että haluaisin mahdollisimman monta kumppania tai suunnittelisin haaremin perustamista. Tällä hetkellä olen kiintynyt yhteen naiseen enkä haluaisi elää ilman häntä.. en sano 'rakastunut', koska en tiedä mitä se enää tarkoittaa.

2. Olen mestari kaksijakoisuudessa: olen kaikessa erilainen eri ihmisille.. puhun/käyttäydyn/tunnen eri tavalla päivästä ja tilanteesta riippuen. Kuitenkaan tätä piirrettä eivät kaikki huomaa.

3. Jostain syystä ihmiset pitävät minusta, vaikken itse pidä itsestäni.

4. Näen kummallisia unia, usein eroottisia sellaisia kavereistani ja usein jopa vihamiehistäni.. olen alitajuisesti siis mieshuora? :D

5. Kaikesta negatiivisuudestani huolimatta pidän ystävistäni todella paljon ja tekisin heidän vuoksensa mitä vaan voisin (taidoistani ja kyvyistäni riippuen tietysti)

Haastetut:
{-Beldaran-}
Koboi
nebo
Griffin_
boyTiger

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.