IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

atypical depressionTorstai 28.02.2008 22:53

luin sit Prozac Nationin.. aiemmin nähny sen leffana.. Elizabeth Wurtzel on mun idoli, koska hän osaa kuvata millaista on olla masentunut..

pitäis varmaan toi huopiksen haaste ottaa vastaan:

HAASTE:

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
1. En usko yksiavioisuuteen.. ajatus siitä, että ihmisen tulisi elää koko loppuelämänsä rakastuneena vain yhteen ihmiseen ei vaan kuulosta minusta a) todenmukaiselta b) todennäköiseltä tai c) sellaiselta, johon minä voisin uskoa. Tämä ei minusta kuitenkaan ole peräisin siitä, että haluaisin mahdollisimman monta kumppania tai suunnittelisin haaremin perustamista. Tällä hetkellä olen kiintynyt yhteen naiseen enkä haluaisi elää ilman häntä.. en sano 'rakastunut', koska en tiedä mitä se enää tarkoittaa.

2. Olen mestari kaksijakoisuudessa: olen kaikessa erilainen eri ihmisille.. puhun/käyttäydyn/tunnen eri tavalla päivästä ja tilanteesta riippuen. Kuitenkaan tätä piirrettä eivät kaikki huomaa.

3. Jostain syystä ihmiset pitävät minusta, vaikken itse pidä itsestäni.

4. Näen kummallisia unia, usein eroottisia sellaisia kavereistani ja usein jopa vihamiehistäni.. olen alitajuisesti siis mieshuora? :D

5. Kaikesta negatiivisuudestani huolimatta pidän ystävistäni todella paljon ja tekisin heidän vuoksensa mitä vaan voisin (taidoistani ja kyvyistäni riippuen tietysti)

Haastetut:
{-Beldaran-}
Koboi
nebo
Griffin_
boyTiger

uudenvuodenlupauksiaTiistai 01.01.2008 22:17

..jotka voi jopa pitää:
aion juoda liikaa.. suututtaa ystäväni.. sanoa ilkeästi rakkaimmalleni.. masentua, koska ihmiset ovat perseestä.. ja koska olen itse myös ihminen..

huomenna menen Lappeenrantaan tyttiksen luo.. <3

lahjattomuuden ylistysTiistai 25.12.2007 19:31

sain shottiruletin.. and there was much rejoicing. wheeyyyy!
tämän lisäksi perussettii eli suklaatia, pari dvd-leffaa ja Liekin uus cd. alennusmyynnist sit lisää lahjoja
:) ainakin olkalaukun saan.. mikä onkin hyvä, koska tuo EF-reppu on aika hajalla xD

huopatukkaa matkien.. Maanantai 19.11.2007 02:58

Your Type is
INFJ

Introverted Intuitive Feeling Judging
Strength of the preferences %
11 62 88 1

jesh.. tr00 tr00.. (tosin ekal kerralla 11.. 50.. 75.. 1)

http://keirsey.com/handler.aspx?s=keirsey&f=fourtemps&tab=3&c=counselor

krooh pyyh.. Maanantai 05.11.2007 05:30

minulla on viha-rakkaus -suhde Facebookiin.. PRKL <3

syvällistä sanomaa pomppuhevistäPerjantai 26.10.2007 17:44

ei Jukan tyylistä musaa, mut kirotkoon mua sit siel Luciferin kartanolla:
http://www.azlyrics.com/lyrics/korn/aloneibreak.html

leffa-arvostelujaTorstai 25.10.2007 04:23

en kyl suosittele tota Sodoman 120 päivää -leffaa.. koska se ei oo yhtään painostavalla tavalla häiritsevä (vrt Saden kirjat).. eikä toi pahamaineinen paskansyöntikohtaus oo mistään kotoisin.. siis vittu meil on Suomessa mämmiä yms. enempi paskan näköistä ei noien mustamaggara tms. juttu tunnu missään.. onneks oli ilmaiseks (leimoilla) saatu leffa..

Bible Black -hentai'leffa' on vaa naurettavalla tavalla hauska .."olen kuullut, että taikasi on voimakasta" xD tota ne kaikki Potterit yms. velholeffat siis tarkoittaa? O_o *rotfl*

Death Proof.. Tarantinon leffa, puolikas siitä double feature -"pätkästä", josta ei puutu oikeastaan mitään: nopeita autoja, nättejä naisia, rivoa kielenkäyttöä, väkivaltaa.. aivan vitun hyvää musiikkia sekä loistavaa dialogia.. :) ootan vaa sen toisen osan ilmestymistä dvd:lle, sit pitänee hankkia omaksi yks kappale kumpaakin osaa.. I <3 QT ..he never fails me.

eli siis.. tota vikaa suosittelen.. Sodoman 120 päivää on vaa tylsä ja tahattoman koominen italiaksi esitettynä.. tuo vaatisi jonkun pelottavan ja ahdistavan kielen, en vaan keksi mitään sellaista.. ehdotuksia otetaan vastaan.