IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

väsyTiistai 28.02.2006 15:09

en jaksa nousta sängystä. nukun.

muistamattomuuden muistoTiistai 28.02.2006 14:42

taas uusi aamu.. taas jälleen sekoitan ajat ja missaan kallonkutistajani tapaamisen. suutun itselleni ja lyön nyrkillä patjaa, koska niin nynnyt tekevät.. tosin en usko et täs menee kauan ennen ku lyön tota seinääkin..

VITUTTAA!

kuin vitun vaikeata on muistaa kaksi toistuvaa aikaa? (tosin ne vaihtuivat tässä viime pe, jolloin olin tunnin ajoissa.. ja ensi tiistaista on se aika, jonka muistin alkaneen jo tänä ti..)

No.. mutta, koska pitää olla niin naminamipusipusi, niin kerrotaan nyt kaikille, että sain ne Morrissey'n keikan liput. Keikan liput, jotka myytiin loppuun yhdeksässä minuutissa (9min).. joten.. I.. KICK.. ASS!.. :) että kaikki ne teistä, joita vitutti et ne liput myytiin loppuun noin nopeasti voitte miettiä lämpimin tuntein minua, tyttistäni ja kaveriani, jotka fanitamme teidänkin puolestanne. *groove suckah groove..*

tänään on sitten illalla ainejärjestön järjestämä laskiaisjuhla.. menen syömään heidän laskiaispullansa ja juomaan heidän minttuviinakaakaonsa.. koska olen ilkeä paskiainen.

~O~

salassa kuin murhat..Lauantai 25.02.2006 16:45

olen tässä valittanut kahvini huonoa makua varmaan kaikille.. no tajusinpa sitten et sen pannun vois pestäkin joskus :)

näin viime yönä hienoa unta, missä sävelsin biisin.. tuo biisi oli varmaan kopio jostain.. ainakin se unessa kuulosti todella paljon joltain Placebon biisiltä, vaikkei siis ollut suora plagiaatti.
Sääli vaan, etten nyt muista sanoja tai lyriikoita enää.. ei sinänsä, että musiikkimaailma menettäisi paljon :) koska ne sanat olivat ainakin aika peruskamaa.. ja melodiat varmaan myös

olisi se kuitenkin hienoa, jos olisi sellainen juttu, jonka avulla voisi nauhoittaa uniaan :)

~O~

ystävänpäivää..Keskiviikko 15.02.2006 15:32

lahjaksi löysin tällä kertaa jotain mikä kanssa sopii päälle ja muutenkin sellaista, josta lahjansaaja piti.. eli punaisen ruusun (joka kasteli lattian..) sekä tällaisen paidan
Jack-81

ruuaksi sitten wrappeja.. :) mjam mjam.. hamm hamm,, ja masu täys..
sohvalla löhöilyä ja Dr. Philiä telkkarista.. ..koti-ilta siis <3

ei ystävänpäiväkortteja, ei tekstareita.. pari kommenttia galleriaan.. ->ei ystäviä?

~O~
olen kuunnellut tänään Placeboa.. (huom! ihkuboksin teksti ja tuo otsikko..) ..eilen valitin läheisriippuvuuttani tytölleni, joka on kotosalla kipeänä.. Yhteisestä illasta aikaa yli viikko ja se alkaa tuntua.. jotenkin levoton olo.. ja no.. muutenkin vaan.. tuntuu et meinaa mennä flirttailu vähän liian pitkälle tyttökavereiden kans.. ..no, onneksi tietävät et olen varattu ja erittäin uskollinen ja 'yksiavioinen'.. (vähän niin kuin joutsenet yms. elukat, jotka elävät saman kumppanin kans koko pienen elämänsä..)

~A~: ettäs tiiät niih.. :) parane pian.

~O~
sen sijaan, että tällä kertaa olisin lähettäny typeriä viestejä ihmisille. mä olin pistäny vaan tietokoneen päälle ja nukahtanut sohvalleni.. :) en siis aukaissut sitä sängyksi.. koneeni kyllä aukaisin... hienoa logiikkaa.

helvetin kivaa oli kyl.. tanssin kaverin kans mm. Depeche Moden Personal Jesusin tahtiin.
Join baarisetien ja -tätien itsetehtyä salmaria (oli muuten hyvää) ja olutta.
Note to self: do not drink and smoke.. or else.. suffer the consequences..

kivennäisvettä ja missä x:iä.. ehkä tämä tästä korjaantuu..

~O~

Espoo vs. TurkuTorstai 09.02.2006 21:40

Pientä vertailua kahden kotikaupunkini välillä:

Espoo
+lapsuuden koti (nyk. perheen koti)
+Espoon Vesi ja Lämpö (ei tarvitse kiroilla suihkussa kun tulee joko kuumaa tai kylmää vettä, vihj vihj Turun Vesi!)
+turvallisuus (ihmisiä ei kiinnosta pätkääkään mitä teet, joten et saa turpiisi..)
+Helsinki on lähellä.. (Turusta pääsee pakoon aina vaan parempiin paikkoihin, poisluettuna ne pikkupaikat, joita en laske tähän nyt mukaan.. kuten Paimio tai Salo..)

Turku
+yliopisto ja kaikki siihen liittyvä (YO-kylä.. miinus tämä miinustila mikä lattiatasossa on)
+oma kämppä.. (itsariyksiöt.. suits you, sir)

En jaksa luetella miinuksia molemmista paikoista.. koska haluan olla positiivisempi.

~O~

super bowl XLMaanantai 06.02.2006 05:33

niin paljon kun tuotakin puoliaikashow'ta hypetettiin, niin olipa kyllä aivan helvetin tylsä show.
sentään peli vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ja tasaiselta.

home sweet homePerjantai 03.02.2006 15:59

pian suuntana taas Espoo.. viikonlopuksi meen sinne.. ja koitan tässä miettiä et mitä kaikkea mun piti ottaa mukaan. Tapani mukaisesti kuitenkin unohdan sen kaikista tärkeimmän asian. Tosin lompakko, kännykkä ja avaimet on melkein aina housuntaskuissa.. :) ja niillähän sitä pärjää jo aika pitkälle.

sain sovittua tänään ensimmäiset ajan uudelle psykiatrille, mukava täti.. tulee mieleen joku tyyliin vihreiden vanhempi kansanedustaja.. :) niin, ja onneksi nuo käynnit ovat KELA:n tukemia.. ei omavastuuosuutta mun tapauksessa.. ainoa juttu tuossa on tietty se et ne käynnit on kaks kertaa viikossa, ja mun tuntevat ihmiset tietävät et mä olen niin vitun tylsä ettei mun elämässä tapahdu mitään noin pienellä aikavälillä..

juttelin eilen uuden tuttavuuteni kanssa mesessä johonkin kolmeen asti yöllä.. :) vaihtareissa on se hyvä puoli et oppii 'uusista' kulttuureista.. pistin tuon uuden lainausmerkkeihin, koska kyseinen tyttö on USA:sta.. eli näin suomalaiselle jenkkien kulttuurihegemonian uhrille se ei ole mitenkään uusi kulttuuri.. vaikkakin ilmeisesti se olut mitä ne juo on sit kuitenkin ihan ihmisten vahvuista eikä mitään prkl linnunmaitoa.. :) tosin tässä voi olla taas kyse noista eri mittayksiköistä.. ja ei.. en muista miten ne ny meni.. Mutta.. mikäli juotte olutta ja tiedätte jonkun maukkaan suomalaisen oluen niin kertokaapa.. pistetään tuo juomaan sitä ;) sit osoitetaan sormella ja nauretaan. Pitäisi tietää minkä makuista se niiden olut on et osais sanoa mikä näistä meidän versioista olis lähinnä sitä.. (tosin suomalaiset lagerit on aika perseestä.. jos ne ei oo siis tummia.. tummat oluet rokkaa)..

Eipä tässä kai muuta, onhan kotonakin netti.. :) et jos ny keksin jotain niin voi sielläki pistää.

Viikonloppuja \o/
~O~

HaasteKeskiviikko 01.02.2006 20:22

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä (he valitsevat omat 5). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1) Pesen astiat välittömästi pois. Likaisten astioiden näkeminen muutenkin pienessä mukamas-keittiössäni aiheuttaa ahdistusta. Periaatteessa teen aina näin, koska tiedän, etten pese niitä muuten koskaan pois ja alan käyttää pahvilautasia.

2) En ota koskaan ensimmäistä täyttä lasia vettä, vaan täytän lasin hanasta aina pari kertaa ennen kuin otan sen varsinaisen lasillisen.

3) Ostan limua niin että saan ostettua kahden pullon panteilla esipaistettuja sämpylöitä (2*0,40e=0,80e=paketti sämpylöitä)

4) Vatsani toimii kahvin, makaroonin ja alkoholin voimalla. Joskus tähän voidaan laskea myös kivennäisvesi, makeiset ja hillomunkit.

5) En kestä ajatusta, että olen suututtanut jonkun ihmisen. Minun on sovittava asiat aina ennen nukkumaanmenoa tai en saa unta.

Haaste annettu:
SusieB
J_Crane
Bloodworth
Marigold
Metallisydan