IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

tylsyysSunnuntai 26.08.2007 03:24

olinkin jo ehtinyt unohtaa kuinka tylsää yksin eläminen on.. vaikka kiroan toisinaan ihmisiä, joilla pitää aina olla jotain tekemistä, niin jos mun pitäis kauan aikaa vaan istua ja odottaa opiskelujen alkua tms. niin mun pää kyl hajoais.. olisikohan siis yksinkertaisesti niin, että vaikka mä pidän itseäni jollain tapaa misantropian kannattajana/tukijana niin haluan kuitenkin mieluummin olla ihmisten parissa heitä kummoksuen kuin että olisin vaan yksin päänsisäisten demonieni kanssa..

aika kuluu nopeammin kun on jotain tekemistä.. tai jotain, mitä odottaa.. ja kun sitä tekemistä ei nyt varsinaisesti ole ja ainoa asia, jota odotan on ensi torstain futismatsi muksuja vastaan, ei elämässäni ole juurikaan hurraamista..

go cry, emo kid! :´(
http://www.azlyrics.com/lyrics/outkast/prototype.html

many thanks to the hostess with the mostess.. {-Beldaran-} ..you know you rock, birthday girl..
more than mere thanks to Koboi ..we'll meet sooner than you think.. the song above there is dedicated to you.. check it out through Youtube (hippiä.. erittäin hippiä..)

lomaTorstai 16.08.2007 20:47

ei enää töitä.. :) palkkaa yli 800e \o/ vuokran jälkeen viel 600e jäljel tilil xD

töitäTiistai 14.08.2007 21:54

viel sittenki kaks yötä töitä täs lähialueella Postin pakul jaettavia piirejä.. I be pimpin' ..yo..yo..

lomaPerjantai 10.08.2007 11:43

lomaa 22.8. asti.. ajattelin grillata itseni ruskeaksi ennen sitä.. sit kaikki voi luulla mua ulkomaalaiseksi (inkkariksi) syksyl Turus..

tkuTiistai 07.08.2007 02:20

humalatila joenrannassa, asioiden hoitamista krapulassa, paluu espooseen ja nukkumattomuutta ennen töitä.. huomen kaverin kuskaamista tietokoneensa kera johonki huoltomestaan, sit simpsons-leffa ja irstailua.. kunnes taas töitä.. 10.8. o vika työpäivä \o/

lauantaiLauantai 04.08.2007 21:38

ei unta töiden jälkeen, Helsinki keskipäivällä, UFF-kierros kera huopatukan.. sympatiakrapula ja väsymys paluumatkalla.. katsoin veneileviä ihmisiä ja ikävöin ystävääni.. Jukka tykkäsi veneilystä, tänään hän olisi ollut mieluusti veneellä.. näin luulisin. Olisi lähettänyt viestin: "wittu veneily saaristossa on parhautta.. kylmä Velko(popovicky Kozel ..tumma ..tämä sulkujuttu siis teille, jotka ette tunne oluita) ja auringonpaistetta.. :) onks meil nyt kivaa?"

huomenna Turkuun ja UMFiin.. alkoholia ja konemusaa.. hengausta kaverien kans <3

kiroiluaKeskiviikko 01.08.2007 01:21

verkkopankkini on perseestä.. laskut on perseestä..

sit tää vois haluta mennä ulkomaille, mut olla niin köyhä, ettei voi mennä..

päivityksiäTorstai 26.07.2007 14:00

J_Crane:n valvojaiset la..
kävin ostamassa mp3-soittimen, maksoi 9,90e (Markantalon ale <3)..
..mua väsyttää.. mut olinkin aamuyöl töissä, kuriirirunkut hukannu lehdet jonnekin ja piti tehdä pidempään töitä, mut sit saa enempi liksaa <3 sit saa paikattua sitä ikuista henkistä tyhjiötä tavaroilla.. kapitalismi rulezz.. \o/

on hieman suruisa olo, osittain noien valvojaisten takia.. osittain sen takia et pian on elokuu ja tulee varmaan taas eteen 'meidän täytyy puhua'-hetkiä.. :( no mut.. ku eka selviän viikonlopusta elossa, nii sit ti o palkkapäivä ja voi maksaa vuokran.. heinäkuulta xD TYSille o kiva vittuilla.. ;) (nyt sit varmaan huomaan ku meen sinne et ne o vieny multa kaikki kamat pihalle ja ottanu jonku joka maksaa vuokransa ajoissa..)

mais, c'est la vie..