IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Ilta etenee ja vielä kivasti :)

Jälleen yöaikaTorstai 22.09.2022 02:43

Tuntuu olevan rutiinia valvoa pitkään yöhön mutta olen yksi yöihmisistä ja ei aikaista herätystä niin ollaan tässä vielä hetkinen ja tehdään mitä tehdään.
Aamulla oli hieman flunssainen olo ja päivällä väsytti kovin joten kun pääsin takaisin kotiin nii söin ja kahvittelin ensin ja sitten menin lempivilttini alle lämpimään ja en ehtinyt ohjelmia kauan katsomaan kun sukelsin unimaailmaan siitä missä oli mukavia vivahteita. . . :3 <3
Lopulta heräsin olin varmaan tunnin ehkä enemmän nukkunut ja sitten päätin käydä pyöräilemässä vähän niin tulee liikuttuakin edes jonkin verran kun tekee kuitenkin hyvää myös mielelle mikä on ollut jo tovin nii ettei tiedä mitä oikein haluaisi jne. . pieni kaipuukin kummitellut mutta kohdetta en ole nähnyt vuoteen enkä tiedä mitään nykyisyydestä ja tosin ei toisen elämä kuulukkaan minulle mutta tunne on tunne ja jospa aika korjaa kun ehtii, on vain paljon asioita joita kaipaa mutta eihän sitä tiedä kuinka toinen on muuttunut mutta paljon hyviä muistoja on.
Sosiaalisuus vaihtelee kovin ihan olon ja olosuhteiden mukaan vaikkei ystäviä aitoja mihinkään unohdeta vaikkei vaan aina voisi&jaksaisi olla äänessä yms mutta ei se tosiystävien arvoa laske, he ovat korvaamattomia olemassa eikä siis hylätä ikinä <3
Tiedän ihmisiä jotka heittävät pois kuin roskan eikä kelpaa rauhallinen selvittely että mistä kiikastaa koska kenties asioille voisi löytyä ratkaisu joka palvelee kumpaakin osapuolta vaan ei tietty väkisin mitään mutta aina olisi kiva tietää mistä kaikki kiikastaa koska arvuuttelu on...inhottavaa ja epätietoisuus samoin, asioista pitää voida keskustella ja jos asiaan jompikumpi tarvitsee aikaa niin sovitaan aikalisä.
Ja tunneasiat. .en ole tällä hetkellä tai en tiedosta että olisin rakastunut ystävyyttä enempää paitsi että eräs erityinen kiehtoo mutta välimatka on aika pitkä joten ystävyyteen jää eikä sekään ole huono asia kun tullaan toimeen vaikka kesällä haukuttiin toisemme täysin ja nyt lähinnä koko episodi huvittaa kaikki ne mitä päästettii suustamme :D joten myrskyn jälkeen on poutasää :)
Kirjoittamisesta nii viimeyönä sain mielikuvituksen päästä jälleen kiinni ja fb:n puolelle loin pienen kirjoitelman vaikka itsestä se tuntui vähän laimealta mutta voihan sitä olla vähän ruosteessakin niin ei hätää mitään ja jokainen tavallaan.

Sellaista nyt :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.