IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Harrasteet sujuu ja ilta on leppoisa :) Tiistaina sitten taas <3 <3 :)

Kesäkuun viimeinen päiväTorstai 30.06.2022 19:58

Päivä illassa ja oli aikainen herätys koska täytyi käydä labrassa antamassa verinäytteitä kun hyvä tarkastaa veriarvot välillä varsinkin kun menee lujaa joskus ja muutenkin, on taas ollut turhan lämmin päivä mutta toivon mukaan pian helpottaa ja tuli aikamoinen hiki pienestä pyöräilystäkin mutta en marmata kun on vaan kestettävä ja nestettä on nautittu runsaasti ja kylmässä on juomaa kyllä ei hätää.

Yksi harmi vain tällekkin päivää nimittäin tahallinen häiriköinti taas naapurien osalta kun eivät tunnu ymmärtävän ettei musaa tarvii huudattaa että kaikki kuulee, mikään ei mee perille joten teko on tahallista, eipä siinä viestiä lähti toisaalle viralliselle taholle en nimittäin möykkämistä siedä oli aika mikä tahansa, raja kaikelle ja sillä kaikille hyvä.

Nyt suihkunraikas olo ja syödä täytyy jotain nälkään ja kun suolaistakin on hyvä kuumalla nauttia ei pelkkää nestettä nii ei tule ikäviä probleemia, jospa ilta nyt sujuis hyvin vaikka noita suuria epäkohtia on liian lähellä, olisi lottovoitto hieno koska varmasti järjestäisin paikan jossa saa olla rauhassa <3

Täytyy edes toivoa vaikka onkin epätodennäiköinen asia koska liian hyvä mutta yritetään ja jos nyt vielä kesällä tapahtuis jotain joka mahdollistais edes jonkun ystävän tapaamisen ja aivan takuulla kummallakin olisi hauskaa aikaa :)
On vain ikävää asua jumalan hylkäämässä paikassa ja helppoa ei tässä vaiheessa ole lähteä muuallekkaan. . .

Hyvää kesäkuun 2022 viimeistä iltaa ihmiset :)

Tää päivä tähän astiKeskiviikko 29.06.2022 13:08

Kohtuudella yöllä tai aamuyöllä&aamulla tuli uni kun edes vähän lämpö hellitti ja toivotaan kovasti että menee pian ohi eikä palaisi koko kesänä, on liian tukalaa varsinkin öisin kun täytyisi saada nukutuksi mutta onneks ei tämäkään ikuista ole ja sadettaki kaivattas mutta kiertää tän kylän tietty ei sekään tänne eksy lol.

Tänään yksi kontrollikäynti hoidettu ja mielestäni oli hyvä käynti jutellessa tilanteesta ja muistakin asioista, huomenna sitten aamulla labrakokeet joten ylös ajoissa, nyt kotona vaan tässä miettien mitä seuraavaksi mutta puuhaa aina löytyy ei sen puute tule kylläkään ja huomenna ei olekkaan kotipäivä vaan muuta menoa aamun jälkeen nii ei vain neljän seinän sisällä oloa ja tänäänki voisi tietysti pyöräillä jossain välissä, se on mukavaa.

Pian on heinäkuu ja voi kun järjestyis jotain ilahduttavaa muutosta siihen koska tämä on jo kolmas kesä peräkkäin ettei ihmeempää ohjelmaa ole ollut ja ne ystävätkin nii kaukana. . . .täytyy rukoilla muutoksien tuulia, joskus on kiva olla yksin mutta joskus taas ihana hauska seura olisi todella bueno <3

Päivä jatkuu tästä, hyvää Keskiviikkoa immeiset täältä Savosta :)

Uusi viikkoMaanantai 27.06.2022 22:26

Näin sitten lähti uusi viikko käyntiin ja aivan liian kuuma sää on mutta onneksi vielä tulee hyvääkin ilmaa kuten viileää kun ehtii, sitä odotellessa :)
Muuten ihan hyvin lähti viikko käyntiin varsinkin kun iskias osoittaa helpottumisen merkkejä ainakin toivottavasti vaan en ala heti riuhtoon täysillä koska tahdon että selkä kuntoutuu täysin niin paljon helpompi olla.
Tänään kuumasta huolimatta edes vähän tuli pyöräiltyä että vähän muistaa liikkuakkin kun se tekee kuitenkin hyvää mutta ei kuumassa kovin pitkää matkaa jaksa mutta edes jotain sekin tyhjää parempi aina.
Nyt kuulokkeet korvilla ja musiikki soi sekun on ruokaa sielulle ja ehdoton asia ainakin minulle ja monille muille ja sitten harrastukseni&lahjani kirjoittaminen ollut vähän esillä taas koska minua on siunattu mielikuvituksen lahjalla ja käytän sitä aina kun keksin jotain tai ja saan ystäviltä ideoita nii sitten fiiliksen mukaan tekstiä tulemaan tunteella, pitkään välillä saanut kuulla että kirjoittaisit kirjan ja sille olisi nimikin jo ja juonta&muuta vaan todella paljon palasia siihen vuosien varrella tullut niin oma juttunsa olisi mutta pieni pala kerrallaan nii ehkä jotain saattaisi syntyä ei voi ennalta tietää.

Ilta jatkuu painollaan ja kohtuu pirteä olla kun nukuin kuumasta huolimatta reilut päikyt ja näin uniakin ja ehkä exäni kans siinä, eipä ihme kun paljon hyviä muistoja vaikka toinen onkin kadonnut jonnekkin vaan eipä ole asiani mitä muut tekee ja minunkaan tekemiset ei kuulu muille ellen halua puhua niistä.

Hyvää viikkoa immeiset :)

Uusi aamuLauantai 25.06.2022 09:40

Huomenta kahvin ääreltä tuli herättyä aiemmi ku oli tarkoitus ja vähän liian kuuma alkaa olla en pidä yhtään helteistä mutta sille ei voi mitään joten eipäs aleta marisemaan, kyllä se ohi menee onneksi.

Eilinen meniki ihan hyvin vaikka masensi toissapäivänä yksinolo ja muut asiat mutta tunnelma saatiin lopulta nousuun ja siinä sitte päivä ja ilta meniki ennenkui yöllä alkoi kovin väsyttämään nii oli antauduttava unille ja nukutti hyvin eikä selkä vaivannut tai murheet, eräs ihana juttu oli illassa jutella ihmisen kanssa joka hyväksyy mut sellaisena kuin olen ja ei lokeroi koska inhoan että ihmisiä lokeroidaan mutta meillä toimii asiat kumpaankin suuntaan eikä hylätä toisiamme, niin se vain menee oikein :)

Tästä päivästä että voisi pian taas käydä lapsuudenkodissani isäni luona ja voisi tänäänkin saunoa onhan juhannus ja eilenkin oli niin kivat löylyt että tänään uudestaan kyllä, sitten katsoo mitä muuta tekee tosin yksin tietysti kun vaihtoehtoja ei ole vaan muuta vaikka saisi jo ollakki mut näillä nyt mentävä ei muuta.

Hyvää juhannusta :)

Tää iltaPerjantai 24.06.2022 19:38

Ei nyt hullumpi päivä ollutkaan vaikka aiemmin olin todella masis kuten eilen olin, yksinäisyys pahiten piinaa usein mutta tänään oli hyvää ruokaa ja sauna nii kyllä se mielialaa kohottaa plus muutakin pientä toivoa :)

Nyt yksin vietän iltaa ja on juomaakin jonkin verran mutta hyvillä mielin täytin lasin niin eipä hätää tässä, kiva olisi nähdä mun upeita ystäviä mutta se monen harmi eli välimatka on haasteena.. jospa vielä kuitenki onnistuis tavalla tai toisella kun asun todella pienellä paikalla nii eipä helppoa löytää ystäviä ja niin se vain on plus ei kaikkien kanssa sytytä edes ystävyys, täytyy vain olla se yhteys.

Jatketaan iltaa tästä, nauttikaa illasta :)

Tämä aamuPerjantai 24.06.2022 10:20

Heräsin ennen kuin kello olisi herättänyt joten nousin keittämään kahvit ja tein puhelun koska eräs käynti tänään vaikka muuten on tosi kurja juhannus koska yksinäisyys ja kivan ohjelman puute, se masentaa ja en voi tehdä sille mitään..
Edes selkäkipu ajoittain jättää rauhaan mutta sekin vaiva voi kestää silti viikkoja mutta hetkikin ilman kipua on parempi kuin ei mitään ja mikä on tullut se on kestettävä ja vinkit otetaan vastaan ilomielin :)

Tänään edes saunaa ja hyvää ruokaa ehkä illemmalla lasiin jotain vettä vahvempaa riippuu onko miten kurja fiilis ja jos on nii en ota riskiä koska alko on pahasta jos on masis ja ahdistaa asiat joille ei voi mitään mutta katsotaan kaiken mukaan. Kaikki mitä nyt tahtoisin olis ihana seura jossa viettää parempi juhannus mutta se jää haaveeksi jo kolmatta kertaa peräkkäin että on yksinäinen olla eikä tässä jumalan selän takana olevassa paikassa ole ketään tai mitään.

Tässä vain omia mietteitä, viettäkää ketkä vietätte turvallinen juhannus :)

Aamua uuteen viikkoonMaanantai 20.06.2022 06:29

Kahvia nauttiessa jos vähän kirjoittelis elikkä yö meni noin 2-3 tunnin unilla tosin nukuin eilen päivällä ja illalla koska eromurheet ja masis siitä plussana selkäkivut että kivemminkin voisi olla nyt tosin aina voisi olla pahemminkin joten hetki näiden kanssa kerrallaan ja selkävaiva luultavasti on se vanha tuttu iskias ku oireet viittaa ja tottakai ammattilaiseltakin voisin kysyä tänään asiaa niin tulisi varmistus.

Tunne-elämässä on sitten silkkaa karikkoa, viikko sitten kaikki oli hyvin, yhdessä päin yritettiin uudestaan eikä ollut heikkoutta mutta. . .sitten parin päivän hiljaisuus ja murskaavat uutiset :/ alan olla aika kypsä näihin jo ei mistään maailman kolkasta sielunkumppania löydy ainakaan pysyvää, tunneihmisenä on vaikeita nämä asiat eritoten mutta tietää olevansa aito ihminen kun aidot tunteet eikä mitään todellakaan näytellä :)

Juhannuskin edessä mutta tuskin edes voi viettää ystävien kans jotka ovat tosi kaukana nii pääse näkemään ja viettämään juhannusta joten tulee tavallinen arki minulle, en itsekkään pääse helpolla kauaksi ja siinäkin yksi harmaa pilvi päälle. . kun elämä iskee tarpeeksi vaikea vaikka vahvana pysyä aina taistelutahto yllä ja tämän takuulla tietää kokemuksesta monet.

Jep tämän blogin ei ole tarkoitus olla valitusvirsi vaan faktaa kuten kaikki blogini ei sen enempää eikä vähempää. Täytyy vain rukoilla että tämä kaikki olisikin lopulta vain se pitkä vaikea tie jonka päässä lopulta se ansaittu hyvä kiitos seisoo mutta mieluummin sen tien jakaisin jonkun todella aidon ja ihanan ihmisen kanssa <3 <3

Sen kummemitta jaarituksia viikkoa vaan teille muille :)

Sellainen päivä se oliTorstai 16.06.2022 00:13

Nyt yön aikaa mikä on omasuosikkini kuten vuodenajassa syksykin ennemmin kuin kesä vaan näillä mennään ja kultani on mun tunteissa syvästi <3

Jaksut olleet aika kehnot ja pakko tehdä se mikä pitää tehdä monien asioiden suhteen vaan se on miun elämää ei muiden eikä ole tapana puuttua muiden elämään, tässä on yhä omaa pientä kamppailua mutta en anna periksi helpolla ja uskoa täytyy olla vaikka se onkin itsekullakin tiukilla ja varsinkin kun omanki maan tilanne on pilattu hyvää tahtia ja syy ei ole Ukrainan sodassa mutta ei siitä mitää enempiä.

No joo jatketaan näillä eväillä eteenpäin minkä voidaan ja kukin voimiensa ja tilanteen mukaan, vältetään turhia ikävyyksiä ja koitetaan jaksella eiks näin :)

Tsemppiä kaikille jotka kamppailee asioiden kaa, elämä on haasteellista mutta pitäkää rakkaista kiinni, ystävät, läheiset, kaikki <3

Ystävällisin yöterkuin, soturisielu

Tämä päiväKeskiviikko 15.06.2022 15:53

noh tuli nukuttua pitkään vaan aamusta vasta pääsin nukkuun ei siinä mitään kun tuli tosi hyvä yllätyskäänne asioihin nii tuli sitten valvottua :)

Jospa menisi päivä ilman turhaa häiriötä ja rennosti, kesä ei oo mun suosikkiaikaa muutenkaa ja tottakai sais vettä sataa kaatamalla vaikka viikon ei yhtään murhetta siitä :)

Täytyy jotain keksiä mutta haluan nauttia tästä päivästä ja jos sais unirytmitkin pian kuosiin nii olis paljon ohjelmaa ja tekemistä mutta eiköhän kaikki vaan hoidu asia kerrallaan ei liikaa painetta niin paremmin sujuu :)

Mukavaa Keskiviikkoa vaan :)

Tää päivä tähän asti :)Tiistai 14.06.2022 13:25

Rytmit olleet kuin ovat mutta tänään heräsin ajoissa ja pääsin eräälle käynnille joka on itselleni tärkeää ja hoidin sen jälkeen muita asioitani, tällä hetkellä yksin kotioloissa ja toivon rauhaisaa päivää ja kovaa vesisadetta, olis bueno monestakin syystä :)

Jatketaan tästä ja mikseipäs kupponen kahviaki vois maistuu jossain vaiheessa nams ^^

Lippu korkeella ja rakkaat ihanat mielessä ja sydämessä <3 <3 <3