IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Harrasteet sujuu ja ilta on leppoisa :) Tiistaina sitten taas <3 <3 :)

Niin meni synde päiväKeskiviikko 31.08.2022 23:26

Päivä illassa ja kuu vaihtuu pian, muuten leppoisa synttäripäivä vaan yhdestä asiointikäynnistä jäi vähän nyrpeä fiilis ku eivät ota huomioon mitä tulisi ottaa vaan lässytetään aivan turhaa hyödytöntä p:tä, velvollisuus olisi auttaa ei lässyttää eli voi tulla mielenkiintoinen syyskuu kiitos vaan noiden, en viitsi julkisesti kaikkea mielipiteitä jotka on tosiasioita kertoa miten todellisuudessa asia menee.

Mutta nii päivällä pääsin saunaan pitkästä aikaa ja todella mukava puulämmitteisessä on käydä, rentouttavat löylyt ja myöhemmin kahdesti kävin pyöräilemässä kun sekin kunnossa nyt, toisella kerralla oli aika vilpoisaa mutta kotona odotti lämmin viltti jonka alle nukahdin täyteen uneen ja herättyäni oli kiva puhelu tärkeen ihmisen kans ja siitä iltakahville sitten, huomenna siistiytyy vähän hiukset ja sitten muuta ohjelmaa :)

Ensi viikkoa ja tapaamista odotan kuin kuuta nousevaa ja en ole ainoa <3

Ilta jatkuu kohti yötä nyt :)

Sellainen yö nyt :)Keskiviikko 31.08.2022 01:00

Nyt 38 mittarissa kun synttärit ja yön aikaan nautin pari juomaa ja haluan ottaa rennosti ennen unia, ei kauheita pirskeitä koska aamupäivällä täytyy jaksaa hoitaa asioita kun tilanne muuten meni tiukaksi nii toivotaan että jotain järjestyy.
Päivällä onneksi sain pyöränkin huollosta ja nyt toimii kivasti joten pääsee silläkin liikkeelle vaikka iltaisin jos tulee tylsää ja tekee kunnollekki hyvää kaikinpuolin ja muutaki kivaa hetken aikana tullut kun eräs vilautti että olisiko minusta mahdollista että oltais vielä uudelleen pari jonain päivänä en kiellä asiaa koska ei kyllä mahdoton ajatus :) <3

Nyt haluan vain nauttia tässä ja toivon hyvää yön aikaa täältä Savosta :) ^^

Joo o. .Tiistai 30.08.2022 01:13

Heti viikon alkuun iski takaisku kiitos vaan mädän OP:n mutta aamupäivällä selvitetään sekin ja menettävät pian yhden asiakkaan kun on läpimätä pankki ja olen saanut tarpeekseni. Muuten olisi kohtuu hyvin viikko alkanut mutta heti jostain kivet tuli niskaan tottakai ja ei tarvitse kiitos tulla kertomaan että elämää tämä vain on, et kuitenkaan koko tarinaani tiedä niin sellaiset pois, tiedän mitä elämä on.
Oikeasti on jotain todella hyvää mitä odottaa ja minkään asian ei tarvitse väliin tulla oli tilanne mikä tahansa <3

Tässä maailman tilanteessa painetta on itsekullakin mutta rajansa kaikella ja ei paljoa auta että oman maan johtokin sählää kaiken jotta vähempiosaisilla olisi entistä tiukempaa ja se on fakta, selityksiä ei sallita kun totuus on totuus ja pysyy sellaisena vaikka se halutaan kieltää.

No niin, jos saisi edes unta jossain vaiheessa koska aamulla on lähdettävä selvittämään todella mätää vääryyttä ja sen saavat oikaista, en ole ihminen joka katsoo pelleilyä ja vääryyksiä läpi sormien.

Kippis.

Kohti uutta viikkoaSunnuntai 28.08.2022 22:25

Viikonloppu sujui mukavan rauhallisesti ei turhaa meteliä tms mitä ei koskaan kaivata joten olen kiitollinen, nyt on rauhaisa ilta itsekseni menossa ja huomenna asioiden hoitoa kun soittelua ympäriinsä mutta niin nekin hoituu alta pois ja kovasti odotan ystävän kans ensitapaamista ensi kuun alussa <3 sitä odottaa kumpikin :)
Tulee sitten ajettua reilummin pitkästä aikaa kun en pahemmin ole autolla ajanut viimeaikoina ja kun ei omaa ole niin. . onneksi saan lainaan ja polttoaineet tottakai maksan mutta nyt vain toivotaan että kaikki sujuu että tapaaminen toteutuu :) <3

Voinnissakin on ollut jotain hyvää kun eilenkään ei huimannut ja kun välillä ollut muistikatkoja nii nekin alkaneet hälvetä joten jos toivon saattelemana kohti syksyä sitä parasta vuodenaikaa turhien kesähelteiden jälkeen ^^ <3

Leppoisaa iltaa itsekullekkin :)

Mietteet&hyvää viikonloppuaPerjantai 26.08.2022 22:48

Ilta mennyt henkisesti hivenen paremmin kuin eilen kun tosiaan alkoi vaivata asiat jotka olleet niskassa jo pitkään, nyt piristää ajatus ystävän näkemisestä pian ja ei saa mitään estettä tulla kun kumpikin odottaa sitä kuin kuuta nousevaa <3

Eräälle toiselle toivotin viikonloppua ja vihjaisin että olisi kiva sopia kun meillä meni sukset ristiin heinäkuun alussa :/ ei ole vastannut vaikka viestin saikin..ei tietenkään ole pakko suostua mutta heittää hukkaan yli kolmen vuoden lähes ongelmattoman ystävyyden ja kaiken siihen liittyvän, harmi mutta jos kerran kuuluu heihin joille ystävät eivät merkkaa mitään niin menkööt, kiva ja herttainen ihminen mutta niin. Pitkään jo uskonut ja huomannut että puhumalla asiat selviää ja tuloksena voi syntyä entistä parempaa ja vahvempaa plus kumpikin on viisaampia ja asiat taas toimivat, kaikille se ei tunnu kelpaavan. Itse ainakin pidän ystävyyksiä suuressa arvossa aivan sama onko suhteessa tms sillä ei ole mitään merkitystä, ystävyys on arvokas asia aina <3
Itse en koskaan hylkää minkään suhteenkaan vuoksi en tasan varmasti, elämässä ei pärjää ilman ystäviä mutta jos tiet vaan erkanee niin silloin on niin ja se siitä, elämä jatkuu.

Pari kylmää nautin tässä ja toivottelen hyvät viikonloput kaikille :)

Ilta&fiiliksetTorstai 25.08.2022 22:37

Päivä sujui kohtuu hyvin vaikka arki nykyään onkin kovin yksitoikkoista ja vähän vaikeaa rakentaa näistä parempaa ja monipuolisempaa vaihtoehtojen puuttuessa rankasti, kotona vähän jatkoin eilen kokkaamaani ruokaa joten sitä on vielä huomenna syödä ja säästää rahaakin siinä kun itse se ruoka ei kallista ole valmistaa ja sitä riittää.
Torkuilta heräsin kasin maissa ja iski kurja olo heti päälle kuten yksinäisyys ja muistot ajoista jolloin oli viikonlopuilta jotain mitä odottaa mitä nyt ei enää ole...raskas tunne kun se pääsee pintaan eikä asiaan löydy apua täälläpäin ja en ole kovin helppo tutustumaan vaikka kyllä eteen on tullut ihmisiä joiden kans vain alkaa kaikki sujumaan lähes heti mutta ei tapahdu usein varsinkaan livenä ja sellaiset ystävät ovat kaukana.. ja erään ns ystävän kanssa sanoin puolestani ystävyyden irti koska ensin teki aika kurjan henkisen tempun ja vielä käänsi veistä haavassa nii en tarvitse moisia enkä arvosta saati kiinnitä enää huomiota. Tiedän arvoni eikä minua kohdella kuin tyhjää arvotonta roskaa varsinkaan kun ei tunne täysin eikä tiedä tarinaani.
Onneksi jos vain kaikki sujuu niin 6.9 tapaan erään ihanan ihmisen ja tosiystävän kanssa viimein <3 <3 jos siitä ammentaisi voimia tähän hetkeen <3

Uusi viikko alkoiMaanantai 22.08.2022 23:52

Tänään olisi pitänyt nousta aamusella mutta yöllä oli otettava lääkettä että sai unta nii väsyttikin kovasti etten jaksanut nousta ennen iltapäivää mutta onneks ei kovin tärkeää ohjelmaa ollut joten jos aamulla sitten pääsisi ylös kahvin keittoon ja siitä sitten eteenpäin. Muuten päivä meni kohtuu hyvin paitsi illemmalla oli vaihteeksi yksinäinen olla ja kivat muistot vaivasivat ajoista jolloin ei niin ollut. .saisivat jo kadota mielestä. Nyt vielä valvon ja taas välillä huimannut joten voi olla että täytyy tutkituttaa että mikä on vialla koska vasta viime viikolla oli samaa oiretta niin en ota riskiä asian kanssa, täytyy saada selville että mikä on vialla.

Ystäväkin otti yllätyksekseni yhteyttä mikä tuntui todella hyvältä ja toivottavasti ensi kuussa tavataan ensimmäistä kertaa <3
Yksi muukin pieni plussa oli päivässä niin ei kaikki huonosti ollut ollenkaan.

Rauhaisaa yön aikaa kaikille <3

Päivä taas mennytLauantai 20.08.2022 22:15

Tuli nukuttua pitkälle päivään tai välillä ihan hetken hereillä olin mutta sitten taas unille kun kerrankin sai nukutuksi, uniakin tuli nähtyä ja niissä monia tuttuja oli ja toive toteutui mitä kannan sisälläni että olin taas erääseen yhteydessä mutta sen näyttää aika, 3 vuotta ystävyyttä oli. .

Tänään on huimannut välllä ja oli hieman vaikea käydä kaupassakin kun tosiaa huippasi enkä tiedä syytä, sitä on ollut muutamana päivänä ja varmaa soitettava lekuriin asiasta viikon alussa ellei lopu kun en ala ottamaan riskejä jos on vaikka sydänperäinen vaiva mistä tietää, syöty on ja nestettä on juotu ja muuten virkeämpi olla kuin parina viimepäivänä että se on edes hyvä.

Nyt vaan toivon että saisi rauhallisen illan sekä yön koska eilen ei saatu...kiitos vaan ihmisten jotka eivät ymmärrä että muitakin on lähistöllä kuin he eikä yöllä tarvitse pihalla mekastaa tms ja asiasta on miljoonasti sanottu jo.

Lauantai-illat kaikille toivotan <3

Yöaika&monille tuttu häirintä. .Lauantai 20.08.2022 01:23

Vaihteeks sitä erehtyi että saa rennon illan ja yhden yön sellaisen että voisi jopa ehkä saada unta mutta kun ei ja kyseessä on häiriköt plus viralliset tahot eivät tee mitään asian eteen vaikka tilannetta selvitelty ja useampi viikko meni hyvin ja lupaavasti ei kellään pahaa sanottavaa mutta eikö turha myrsky sitten puhkea jälleen ja tasan tiedän että joskus tekee hyvää huvitella reilusti mutta kun kaikessa on aina rajansa tietty.

Toivon että karmanlaki toteutuu ja saa jatkaa elämäänsä väemmin rasituksin vaikkei elämä ikinä ole helppoa.

Joku tolkku silti.

Parasta oli sentään kun satoi vettä kaatamalla ja ukosti, sataispa viikon putkeen nii ehtisi hyvin päästä raiteilleen ja muutenkin sateen ropina on se paras <3 <3

ViikonloppuaPerjantai 19.08.2022 16:43

Aamulla heräsin kuten eilenkin samaan aikaan ja tietenkään ei kunnollisia unia vain pätkiä kaikesta sun muuta ja sokerina pohjalla onnistuin huitaisemaan itseeni päin naamaa kun hätkähdin puoliunesta hereille, hyvä ettei alkanut nenä vuotaan mutta lähinnä huvittaa koko juttu :D
Päivällä olin apuna parissa hommassa ja ne saatiin tehtyä vaikka itseäni alkoikin kerran vähän pänniä kun liian lämmin, väsy ja muut ei niin mukavat asiat jotka piinaa nytkin, en ala marisemaan mutta ei niistä silti mitään, jos uteluttaa nii kysy.

Kahvit juotu tässä joten perjantaita itsekullekkin <3