IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Harrasteet sujuu ja ilta on leppoisa :) Tiistaina sitten taas <3 <3 :)

Tämä tilanne tänäänTorstai 29.09.2022 23:18

Piti lähes koko päivä makoilla koska voimat ei vain riittäneet kun yötki menneet vähän miten sattuu ja eipä ole laiskuuttaa vaan itsensä kuulemista, lataudun nyt pikkuhiljaa niin sitten pääsee rytmiin ja muihin toimiin koska on vain saatava asiat hoidettua mikäli yhtään on ok kropalta ja mieleltään ja periksi en anna.
On ollu vauhdikasta ehkä liikaakin ja olen todella pahoillani jos ajatuksenjuoksukin on karannut ja olen sanonut ties mitä siis negatiivista mitä en tarkoittaisi, kannan aikuisena virheistäni vastuun ja oletan että usein aika parantaa ja sitten asioista puhutaan niin nähdään saadaanko kaikki kuntoon taas, aina ei se ei toimi mutta usein se on hyvä vaihtoehto.
Nyt voi välillä mieli vaihdella mutta on niin tuttua se joten tietää kokemuksesta mitä tehdä ja ilojakin on ei ne katoa ja tänäänkin eräs ihana ihminen viesti puhelimeen vointejani kysyen kun ei kuulu se on välittämistä ja sama toimii toiseen suuntaan myös vaikka olisi välillä hiljaista niin ei se ole hylkäämistä kuin nalli kalliolle ykskaks sellainen on tuskallista kokea, tiedän miltä tuntuu..
Nyt voisin yrittää ottaa rennosti, nauttia vissyä ja saada ajatukset kasaan mutta ei heti revitä ja stressin täytyy ehdottomasti olla poissa kuvioista ennenkuin jälleen on voimissaan niin pärjää kivemmin.
Tässä nyt jotain jälleen joten hyvää syksyn iltaa toivottelen täältä :)

Päivä siltä osin taputeltu :)Keskiviikko 28.09.2022 22:16

Päivä sujui ihan ok:sti vaan tietty jotkin asiat mietityttää parin ihmisen kans mutta asioilla on tapana järjestyä aina jotenkin, yhä väsy vain mutta muuten pyrin pitämään hyvät asiat mielessä niin se pystyy virkeänä :)
Viimeajat olleet vähän sitä ja tätä mutta ei suinkaan kivat jutut ole kadonneet mutta joissain asioissa on korjaamista itsellä mutta eihän kukaan täydellinen ole ja katsotaan mitä voitaisiin tehdä, onneksi on upeita ihmisiä olemassa vaikka on hankalaa useita tavata koska välimatka usein on aika haaste mutta marraskuussa heti alussa eräs on varmaan tulossa uudestaan mutta tässä vielä kuukausi välissä kuitenkin vaan hyvää kannattaa odottaa ja viimeksikin oli todella mukavaa :)
Jos nyt yö menisi sujuvasti niin huomenna voisi napsia kuvia syksystä kun sellainen ollut tapana ja kivat syksyiset väritkin on niin mikä ettei muistoja.
Mutta nyt täytyy ihan jaksun mukaan mennä ja toivoa että asiat menisivät hyvin vaikka aina ei voi niin olla mitenkään mutta eipä maalata piruja seinille ollenkaan, mukavaa tätä iltaa ja ensiyötä itsekullekkin :)

Rentoa aikaa <3Tiistai 27.09.2022 20:10

Tässä ilta ainakin vielä on sujunut kivasti enkä anna minkään piltata sitä en edes haukkujista piittaa kun eivät tiedä elämästäni mitään tasalleen joten. .voi voi :)

Tänään on sentäs päästy ulkoilemaan ja hyvä keskustelukin oli puhelimessa ystävän kanssa siitä kiitos ^^ <3
Parhautta kun saa molemmat nauraa ja ottaa rennosti ja jutella siitä ilo irti :)

Eräs ihminen kiehtoo mua mutta toivon että välit on yhä kunnossa ja miksei olisi koskan en ole tyhmä stalkki vaan aivan jotain muuta mutta niin vain koirat haukkuu vertauskuvallisesti koska eivät tiedä totuutta.

Se kehnoista puolista ja ilo irti nyt, se on ansaittu :)

Tämä päiväTiistai 27.09.2022 14:43

Joo o, kaikki feikkiystävät lähtee satavarmasti ja vain fiksut jää ja sellaiset jotka ei avaa päätään huvikseen vaan omistaa aivot.

Olen mieluummin yksin kuin typerien seurassa.
Voisin kirota ja kunnolla mutta en lukutaidottomien vuoksi kehtaa tehdä sitäkään tässä mutta voi että tämä maailma on vain yksinkertaisia varten jotka ei siis. . . GRR!!!

Pelkkiä kiusaajia ja jotka eivät ole kokeneet yhtään takaiskua elämässään jos niilltä elämää on koskaan ollutkaan saati jos vielä turhia vielä tyhmempiä pentuja on. . Voi että.

Mielipidettä kun ei saa ajoissa kuuluviin niin tehkää mitä haluatte mutta en tuu olemaan apuna sitten missään koska takaisin saa vain roskaa niin olkaa aivan rauhassa.

VAIN ÄLYKKÄILLE ON TUKI JA SYDÄN TARJOTA EI MUILLE. MUUT SAATTE MÄDÄNTYÄ EN VÄLITÄ!

Intohimo is back <3Lauantai 24.09.2022 13:02

Ihanaa saada voimanlähde takaisin enkä anna minkään rikkoa sitä nyt vaan nautin asioista joista nautin ja tasan taistelen vastaan sellaista joka vaarantaa sisäisen ilon, voit tulla mukaan tai pysyä poissa tieltä mutta muista kukaan ei pakota mihinkään sua eli siitä ei huolta :)

Ei vain oikeasti jaksa aina että kaikki keskeytetään juuri kun olisi aika parempaan koska se on jo nähty että mieli pitää pahoittaa pakonomaisesti...ei kiitos. En suostu olemaan enää vanki ja kahleissa enkä pelokkaana nurkassa. .

Olen vapaa enkä käytä vapautta kuten voisi luulla, haluan elää elämäni omalla tavallani ja todellakin kiitollinen olen paljosta mutta en ole käyttöesine. .hmm ehkä tietyllä tavalla voisin olla utelias sielu hihi mutta eipäs siitä tässä enempää :)

No nii tästä eteenpäin sopiiko? ^^
Yöaika iski eikä ole tähänkään mennessä haitannut ja todellakin haluan edes hetkistä saada ilon irti ja kyllä sen jakaisi mutta oon vain yksin mutta näillä nyt mennään ja yksi asia mikä rikkoo ikävästi kaiken hauraan on se jos saa kerrankin kaaoksen keskellä hyvästä kiinni niin sitten keskeytetään jotenkin....ei kiitos sellaisia, elämä ei ole loputonta siis mitä tällä hetkellä kukin elää joten antaa ilon loistaa kun se pääsee loistamaan, maailma on tarpeeksi ilkeä paikka joten nauttia on saatava edes hetkistä ja tapoja on monia <3

Itse tosiaan olen ollut hukassa pitkään jo ja jotkin asiat kummittelee mielessä ja tunteissa joten voi siitä miettiä millaista se on ja kärsin epävakaasta persoonallisuushäiriöstä joten haastetta on riittämiin ja hullu olen vain hyvässä mielessä :)

Ehkä voisi yrittää fb puolelle jotain kirjoittaa siis tarinan tynkää koska sekin on harrastus ja tapa purkaa tuntoja terveellä tavalla siinä missä jotkut taitelee, tekee musiikkia, maalaa, liikkuu onhan näitä tapoja :)

Ja muusta olen sinkku ja en voi ottaa liian lähelle ketään syvemmin ennenkuin asiat palaavat raiteilleen. .tosin sisimpäni hehkuu eräälle ihmiselle en voi kiistää vaikka julma todellisuus mättääkin välissä mutta on aito tunne jo itsessään arvokasta :) sitä ei pääse pakoon <3

Hilirimpsis! :D

Huomenet ja viikonloppua :)Perjantai 23.09.2022 12:20

Heräsin vaihteeks hieman nuhaiseen oloon mutta se fiilis jäi toiseksi sillä palava tunne oli myös vahvasti läsnä ja sen toivotan mielihyvin takaisin koska se on aika universaali voima enkä todellakaan ota vastuuta siitä miten kukin sen käsittää, intohimo ei tarkoita vain yhtä asiaa vaikka on sekin suuri upea ilo kun sen jakaa. . .toisen ihanan kanssa. . <3

Olen kovin henkinen persoona ja tarvitsen sisäistä tultani hyvin moneen asiaan enkä katso suopeasti jos sitä yritetään sammuttaa koska se on voimanlähteeni ja voi kyllä ajattelukeskus on ylhäällä ei huolta mutta tunteet sisällä ja uskon myös astrologiaan koska se pitää niin paikkansa eli olen aurinkomerkiltäni Neitsyt, nousevassa Kaksoset ja kuumerkki Skorpioni ja viimeisin määrittää minut sisältä mikä on kaikilla se tärkein <3

No niin taidan uppoutua hetkeen koska henkinen puoli tarvitsee sitä ja haluankin jälleen päästä siivilleni, usko pois siitä voi riittää iloa myös sinulle. . ^^ <3

Hyvää viikonloppua :D <3

Jälleen yöaikaTorstai 22.09.2022 02:43

Tuntuu olevan rutiinia valvoa pitkään yöhön mutta olen yksi yöihmisistä ja ei aikaista herätystä niin ollaan tässä vielä hetkinen ja tehdään mitä tehdään.
Aamulla oli hieman flunssainen olo ja päivällä väsytti kovin joten kun pääsin takaisin kotiin nii söin ja kahvittelin ensin ja sitten menin lempivilttini alle lämpimään ja en ehtinyt ohjelmia kauan katsomaan kun sukelsin unimaailmaan siitä missä oli mukavia vivahteita. . . :3 <3
Lopulta heräsin olin varmaan tunnin ehkä enemmän nukkunut ja sitten päätin käydä pyöräilemässä vähän niin tulee liikuttuakin edes jonkin verran kun tekee kuitenkin hyvää myös mielelle mikä on ollut jo tovin nii ettei tiedä mitä oikein haluaisi jne. . pieni kaipuukin kummitellut mutta kohdetta en ole nähnyt vuoteen enkä tiedä mitään nykyisyydestä ja tosin ei toisen elämä kuulukkaan minulle mutta tunne on tunne ja jospa aika korjaa kun ehtii, on vain paljon asioita joita kaipaa mutta eihän sitä tiedä kuinka toinen on muuttunut mutta paljon hyviä muistoja on.
Sosiaalisuus vaihtelee kovin ihan olon ja olosuhteiden mukaan vaikkei ystäviä aitoja mihinkään unohdeta vaikkei vaan aina voisi&jaksaisi olla äänessä yms mutta ei se tosiystävien arvoa laske, he ovat korvaamattomia olemassa eikä siis hylätä ikinä <3
Tiedän ihmisiä jotka heittävät pois kuin roskan eikä kelpaa rauhallinen selvittely että mistä kiikastaa koska kenties asioille voisi löytyä ratkaisu joka palvelee kumpaakin osapuolta vaan ei tietty väkisin mitään mutta aina olisi kiva tietää mistä kaikki kiikastaa koska arvuuttelu on...inhottavaa ja epätietoisuus samoin, asioista pitää voida keskustella ja jos asiaan jompikumpi tarvitsee aikaa niin sovitaan aikalisä.
Ja tunneasiat. .en ole tällä hetkellä tai en tiedosta että olisin rakastunut ystävyyttä enempää paitsi että eräs erityinen kiehtoo mutta välimatka on aika pitkä joten ystävyyteen jää eikä sekään ole huono asia kun tullaan toimeen vaikka kesällä haukuttiin toisemme täysin ja nyt lähinnä koko episodi huvittaa kaikki ne mitä päästettii suustamme :D joten myrskyn jälkeen on poutasää :)
Kirjoittamisesta nii viimeyönä sain mielikuvituksen päästä jälleen kiinni ja fb:n puolelle loin pienen kirjoitelman vaikka itsestä se tuntui vähän laimealta mutta voihan sitä olla vähän ruosteessakin niin ei hätää mitään ja jokainen tavallaan.

Sellaista nyt :)

Tämä hetki tämä yöKeskiviikko 21.09.2022 01:09

Mieluinen vuorokauden aika taas täällä ja samalla tunnen olevani aivan hukassa en tiedä missä mennään enkä löydä vastauksia, maanantaina tosiaan ahdisti ja päätin pitää sen päivän aivan itselläni enkä halunnut olla liikkeellä paitsi sitten kun vähän piristyin niin pääsin hetkeksi liikkeelle ja harrastuksenikin pariin ja siinä jo yksi plussa ja toinen jutustelu tuolla kaukana olevan kanssa fb:n kautta ja lämmitti se keskustelu, ollaan tietty&tunnettu toisemme yli 10 vuotta vaikka siinä välissä oli 6 vuoden täysi hiljaisuus mutta sitten hän palasi elämääni ja sovittiin, senkin jälkeen ollut ongelmia mutta viimeisin päättyi kun stopattiin toistemme haukkuminen mikä ainakin jälkeenpäin minua vain huvittaa kaikki se sättiminen meidän välillä :D
Nyt ollaan hyvissä väleissä ja kunnioitus toimii <3

Mutta niin kuten sanottua kaikki on kuin. .miten on ja etsii paikkaansa eikä taaskaan helpottanut että jokin pieni osa kaipaa entistä kumppania jonka kanssa oli paljon hienoja hetkiä ja yhteistä ja häneltä oppi asioita kiitos kovin siitäkin mutta inhottaa kun tunteet eivät jätä aina rauhaan vaikka järki on jo sanonut sanottavansa. . .
Tällä hetkellä en tunne olevani tai en tiedosta olevani rakastunut kehenkään ystävyysrakkautta lukuunottamatta ja voi olla juuri nyt parempi niin koska tosiaan asioita olisi saatava kohdilleen varsinkin kun päivät lipuvat nopeasti ohitse ja väistämätön loppu tulee vastaan ennenpitkää paitsi tosin en usko että siihen kaikki vain loppuu joten ei liikaa painoa mielen päälle siitä nyt.

En halua ihmisenä ja persoonana lokeroiduksi yhtään mihinkään, sieluni on vapaa ja pysyy sellaisena vaikka tietty joskus pakko joustaa mutta ei omaa todellista minäänsä saa unohtaa sillä se on se joka on sisimmässä <3

Yön aikaa itsekullekkin säädylle terkuin mie vaan =)