IRC-Galleria

Jack84

Jack84

Harrasteet sujuu ja ilta on leppoisa :) Tiistaina sitten taas <3 <3 :)

Mitäs tänään?Maanantai 31.10.2022 21:49

Ollu kyllä kankkunen ainaki mut se on oma vika ei siinä, väsy on kauhee kans mutta kuka ilman lepoa pärjäiskään :)

Entiseltä ihastukselta pyysin anteeks että otin aika raskaasti mutta en kyllä näe vihassakaan mitään hyvää puolta, rakkaus on raskas asia eikä voi mitään ettei aina suju eikä toimi, unohdetaan ikävät puheet <3

Nyt illaksi on sopivasti juomaa ei liikaa ja olo kertoo kyllä loput että kannattaako, ootan tulevaa viikonloppua ja haluan sitten olla kunnossa :)

Nyt vain tämä hetki herkästi ilmaistuna <3

Tarinaa :)Lauantai 29.10.2022 16:25

Kaukana galaksissa kohdattiin ei oltais uskoneet niin että elämä muuttuu näin, yhdessä paljon koettiin, kestettiin ja rakastuttiin <3

Yhdessä lennettiin tulta ja vettä päin kohti verenpunaista taivasta ja ystävät mukana ja me selvittiin yhdessä ^^

Mitä voisi sanoa? :)Lauantai 29.10.2022 04:03

Yö venyi mutta kyllä ei haittaa kun oli melkein 2 tuntia puhelua ystävän kanssa ja kiitos hänelle että vastasi :)

Muuten. .harmittaa kun ihastus ei tule tunteissa vastaan vaikka on upea ihminen, ei voi aina voittaa... Hän on silti upea :)

Yö jatkuu en tiedä jaksanko ajatella nyt liikaa ja ei aina tarvitsekkaan, elä hetkissä kun muussa ei voi <3

Hyvää viikonloppua :)

Leppoisa yö :)Sunnuntai 23.10.2022 02:42

Ei ole paljoa valittamista tässä yössä koska yksi turha painolasti on nyt harteilta, ollut hyviä keskusteluita ja ruokaakin laitoin ettei ihan uuvahda, viimeisin exä jutteli myös ja ollaan ystäviä ja menneet on menneitä joten sekin on hyvin ei mitään kaunoja kummaltakaan mikä on hyvä tosiaan koska turhaa kaunaa on hyödytöntä kantaa se ei johda mihinkään vaikka tunnemyrskyt onkin osa elämää mutta silti.
Suhdeasioista tiedän vain sen että nautin sinkkuelämästä enkä muutoinkaan nyt haluaisi sitoutua ollenkaan niin sanoo sisäinen ääni ja sitä on syytä kuunnella, elämä näyttää sitten mihin mennään lopulta, tietty joskus on yksinäinen olla mutta se ei enää niin rankasti paina kuten teki joskus kun on oppinut elämään asian kanssa ja tietää että ystäviä on olemassa kuitenkin ja heistä pidetään kiinni vaikka olisimme kuinka kaukana toisistamme <3

Jatkan vielä leppoisaa yötä ja katsotaan mihin tää menee :)

Sellaista sittenLauantai 22.10.2022 13:25

Eilinen meni todella pahalla päällä ollessa koska en todellakaan hyväksy selkäänpuukotusta ja sitä ettei muka voi uhrata hetkeä elämästä jos kertoo mikäli jokin on vialla, onneks en kuulu moiseen ryhmään/lajiin siitä olen ylpeä koska kissa tulee nostaa pöydälle heti jos alkaa tulla ongelma oli mikä tahansa niin voi sitä rauhassa käsitellä ja jutella josko löytyy tyydyttävä ratkaisu mutta asioiden muhittamisella ainakin menettää miut ja luottamukseni että niin.

Tänään ei jaksa eilisestä stressata mutta kokemus taas opetti tulevaa varten ja on tässä jotain todella hyvää mitä odottaa joten valoa tähänkin elämän nurkkaan tulee ja usein olen toiselle se valo ilman itsekehua, totuus kun on totuus ja ovien täytyy aueta molempiin suuntiin ei vain toiseen tai homma tyrehtyy heti. Kohta voisi juoda kahvit kun aamukahvit jäi välistä koska meni niin ja näin vaan eipä vahinkoa tullut ollenkaan ei stressiä :)

Ehkä vielä käyn asioilla jos nyt aivan pakko ja jaksan mutta jää nyt nähtäväksi vielä on aikaa toivon mukaan ainakin :D

Jatkuu tästä :)

(Harmi Heli minkä teit. . )

Huomenta :)Keskiviikko 19.10.2022 09:03

Nukuin hieman pätkissä yön mutta ei ihme kun päikkärit venyi aikalailla eilen iltapäivällä mutta ei valittamista kun aamukahvitkin on nyt juotu ja olo ei ole nuhainen joten jospa se nyt jätti rauhaan toivottavasti.
Tänään on ohjelmaa ulkosalla tiedossa ja tekee varmasti hyvää kaikinpuolin ja muutenkin haluan olla aktiivinen kun suinkin energia antaa myöten, on mukavaa huomata kun saa asioita aikaan vaikka välillä onkin hyvä olla vaan ilman kiireitä mutta kuitenkin.
Illasta en tiedä vielä enkä liiaksi suunnittelekkaan kun ei olla vielä siellä vaan tässä ja nyt, näillä mennään.

Jeps hyvää Keskiviikkoa :)

Viikko alkoi :)Maanantai 17.10.2022 18:38

Tänään meni valvoessa siihen 10 aamulla jonka jälkeen sain sitten unta taas kunnes iltapäivällä puhelin soi mutta se olikin uusi ystävä joka soitti ja kertoi miksi hiljeni kesken juttelun mutta kaikki on ok ja se on hyvä, mukavaa oli kuulla hänen ääni ensi kertaa myös, todella mukava ihminen :)
Sitten toinen plussa oli kuulla toisesta ystävästä joka on exäni mutta se ei merkitse mitään huonoa meidän välillä sillä yhä kaikki toimii ja jutellaan kuin aina ennenkin ja välit on lämpimät joten ei miinusta ollenkaan asiassa.
Nyt on heräily käynnissä ja toive että nuhaoireet menis pian ohi ja kovin odotan ensi kuun alkua koska on erittäin hyvä syy :) <3
Olen todella kiitollinen että elämässäni on upeita ihmisiä ja persoonia ja heitähän ei korvaa mikään ei sitten yhtään mikään <3

Jospa kohta lämmittäisi syötävää ja kahviakin olisi helposti saatavilla niin mikäs sen mukavempaa nyt tässä kun asiat on ok ja jos olo alkaa käydä raskaaks nuhan vuoksi meen lepäämään tai keitän teetä että piristää.

Hyvää alkanutta viikkoa :)

Herätys kesken unien..Maanantai 17.10.2022 02:36

Olin tosi poikki kun aloin nukkumaan ja hetki meni kuitenki että sain unta mutta viimein seikkailin jossain unimaailmassa kunnes unet katkesi ja nyt sitten hetki ihmetellään, nuha vieläki vähän vaivaa vaikka hetkeks helpotti mutta se nyt vie sen aikansa joten en valita vaan kestän.
Valvotaan hetki ja takas pää tyynyyn. Päivästä ei vielä tiedä mutta jos saisi vielä nukutuksi niin katsoo sitten, mitään varmaksi sovittua ei ole.

Huomenet ja sunnarit :)Sunnuntai 16.10.2022 11:31

Yön jälkeen en nukkunut montaa tuntia mutta ei haittaa vaikka zombiena heräsin sillä sain heti ajatuksen että hainpas lisää polttoainetta itselleni ja paketin samalla joten nyt tehty, yö oli sen verran mukava että nyt saa jalka vipattaa vaikka satais kaatamalla oli se yö unta tai ei mutta silti :)

Heh nyt olo kuin olis pienen baaritiskin äärellä ja musa soi ei liian kovalla mutta tunnelmaa tuo :D

Sunnuntait kaikille :)

Ei kaduta että join ja valvoin :)Sunnuntai 16.10.2022 03:17

Mitä tapahtui? Hyvää ei ollenkaan huonoa ei sitten ollenkaan :)