IRC-Galleria

biologinen herätyskelloMaanantai 28.11.2005 15:09

Tänään heräsin siihen, että Ramse ponkaisi sängystä alas mielettömällä pompulla mun yli ja jäi sit hämmentyneen oloisena seisomaan sängyn viereen. Oli sitä ennen kurkkinut ikkunasta ulos sängyssä istuen. Olin että WTF. Horroksiset silmäni eivät havainneet mitään tavallisuudesta poikkeavaa.

Käänsin kylkeä ja käsi osui johonkin oksantapaiseen. Oliko sillä ollut risu kiinni turkissa? Seuraavaksi sormet löysivät multaa.. Aivot raksuttivat hitaasti kuin aamulla ainakin, ja sitten tajusin jakavani sänkyni ikkunalaudalta tipahtaneen huonekasvin kanssa. Mullat pitkin sänkyä, oh jeah. Eli Ramse oli kurkkinut ikkunasta, köynnös oli tarttunut turkkiin, poju säikähtänyt mokomaa lähentelevää kasvia, hypähtänyt pikapikaa pois. Vaan kasvi olikin sitkeämpi ihailija, ja yritti lähteä mukana. Valitettavasti vain sen ilmalento päättyi mun lakanoille. Jee.

Korkeammat tahot kertoivat siis näin hienovaraisesti minulle, että oli aika kampeutua sängystä ylös ja aloittaa uusi päivä imurin varressa roikkuen. Hienoa. Toissapäivänä heräsin siihen, että päässäni soi taukoamatta Illin biisi "Punaista" and THAT was kinda disturbing ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.