IRC-Galleria

Purnausta...Perjantai 02.12.2005 03:41

Taas valvotuttaa.

Tänään ei ollut hyvä päivä ulkoilun suhteen. Tai siis, ihana lumi on täällä, ja nyt jopa sellaista helppoa, kevyttä pakkaslunta, joka jää puiden oksille ja tekee maailmasta taianomaisen ja turvallisen.. Ihan oli kävellä enkä yhtään valita sitä, tätä olen juuri odottanutkin.

Mutta Ramse kaipaisi taas kunnon revittelyä ja olen nyt useampana päivänä koettanut saada sitä puistoilemaan, mutta huonolla menestyksellä. Siellä on aina sattunut olemaan sellaisia koiria, samanikäisiä uroksia, että en ole viitsinyt riskeerata. Myönnän, olen ehkä turhan vainoharhainen, kun en sitä uskalla lykätä urosten sekaan, on se ennenkin todistettu, että jos kumpikin koira on hallinnassa niin tilanne pysyy aisoissa eikä rähinää synny. Mutta ei sekään ole kivaa, jos ne sitten vaan väsitelevät toisiaan eivätkä yhtään juokse. Ja kun ei aina voi tietää, että millainen se toinen uros on, ja ei viitsi riskeerata jos ne kemiat onkin ihan päälaellaan.

No, yleensä on ollut tietyt ajat päivästä, että porukkaa ei ole puistossa paljon, ja monesti on sattunut kivoja yksittäisiä koiria, narttuja tai tarpeeksi nuoria uroksia tai pentuja, joiden kanssa on hyvillä mielin voinut päästää Ramsen juoksemaan. Mutta nyt tuntuu että puistossa on koko ajan porukkaa kun yritetään, ja vieläpä melkein ne samat koirat joka kerta, ja aina uroksia joten vähän korpeaa kun tuo tällä hetkellä ainoa hyvä ja turvallinen ulkoilumahdollisuus on niin harvoin meille mahdollinen. Jäitä odotellaan..

Argh.

Myös koulu ahdistaa, tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi ja pelkään munaavani kaiken. Motivaatio on kertakaikkiaan poissa, en vain saa aloitettua hommia. Sama oli viimekin vuonna, ja vielä se voitoksi kääntyi, mutta olis se nyt kiva saada jotain jo tehtyäkin, niin ei tästä tarttis paineita ottaa.

Mitäs positiivista sitten. Kuun alun kunniaksi "törsäsin" pitkästä aikaa ja ostin suklaata, muutaman lehden ja alennuksesta pari dvd-leffaa. Onpahan edes viihdykettä illan iloksi. Kompensoiskohan se muuten tuota mun suklaan syöntiä tältä päivältä, että söin päivälliseksi salaattia? Pitäs aloittaa taas toi terveellinen elämänrytmi, vähäkalorista ruokaa, enemmän liikuntaa ja normaalit nukkumaanmenoajat.. (Mähän olen päättänyt viel hommaavani sellaisen Gwen Stefani-kropan..) Unirytmin kannalta en ole ottanut kovin hyvää lähtölaukausta kun nyt tässä edelleen kukun.. Vaan jospa huomenna.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.