IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Hiljaa yössä..Torstai 08.12.2005 03:43

Energia palaa hipihiljalleen, alkaa kaivata taas uusia projekteja. Hyvää kertoo sekin, että ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen tuli ihan olo, että voisi taas tarttua kynään ja paperiin ja piirtää.. Ihanaa! Toivottavasti tämä fiilis pysyy ja lumiterapia puree vain syvemmin.

Flunssa tosin iski ja vaivaa, koko ajan tirskuttaa. Kurkkukipu sentään hellitti, se oli aika kamala aikansa. En muistakaan milloin viimeksi olisin yöllä herännyt vain siihen että kurkkuun koskee. Onneksi hitaasti juotu vesilasillinen helpotti sen verran että saatoin käydä uudelleen unten maille. Aamulla tosin ei ääntä sitten lähtenytkään yhtään, kähisin kuin tukehtuva varis pitkälle iltapäivään. Oh yeah.

Äiti oli myös kotona flunssassa, joten istuttiin päivällä kolme tuntia katsellen putkeen "Kyllä Jeeves hoitaa" sarjaa dvd:ltä ja nauttien brittiläisestä verbaalisesta ilotulituksesta. P.G Wodehouse rules.

Nyt kärsin kummallisista mielihaluista. Nyt kesken yön tekisi mieli tehdä lämpimiä voileipiä, päälle tonnikalaa.. Kehtaisikohan sitä hiippailla keittiöön tekemään? Hiippailussa alan olla jo aika hyvä, tullut sitäkin harrastettua öisin liikkuessa.. Äänetön urbaani intiaani.. *reps*

Pieni lasillinen pina coladaakin voisi olla mukava pieni lämmike flunssan keskellä, iltamyssy. Ehkä myös teetä..

Nautin tästä energiasta. Tietysti se edelleen pulppuaa yön keskellä, ja pitäisi tää mun sisäinen kelloni vielä saada väännettyä oikeaan aikaan jossain välissä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.