IRC-Galleria

Valvon eikä nukuta. Liikaa kofeiinia PepsiMaxin muodossa.. :D Mutta olo on lähes riemuisa, joten nautin siitä. Miten voikin tuollainen pieni asia kuin lumi tehdä ihmisen niin iloiseksi, ja miten voi yksi yö muuttaa sään noin kokonaan ja sitä myötä koko tunnelman? Ei malta nyt nukkua.

Lisäksi öissä on jotain kiehtovaa, jotain... Intoxicating. Musta on ihana olla hereillä silloin kun muut nukkuu ja talo on hiljainen.. Myös ulkona on lumoavaa koko kaupungin ollessa vaiti. Yö on parasta aikaa, omaa aikaa ilman velvollisuuksia, ja silloin suorastaan pursuaa inspiraatioita. Yleensä yö myös vapauttaa, parhaat keskustelut olen ihmisten kanssa käynyt aina yöllä, yö lähentää ja tiivistää. harmi kun on olemassa sellainen rajoittava käsite kuin normaali unirytmi..

Marraskuu sai minut taas entistä enemmän huomaamaan kuinka vihaan pimeyttä. Ollaan naurettu että taiteilija-wannabe:na musta tulee sitten "isona" kuin the Fastshow:n Johnny Nice Painter.. Käytännössä olen sitä hippusen jo nyt ;) Aina marraskuussa pimeydessä huudan sisimmässäni "Blaaaaack" kunnes lumi tuo valoa elämään.. ;)

Nyt nautin, tästä fiiliksestä, tästä tunteesta, lumesta ja sen tuomasta valosta. Nautin nyt, kun se tässä mun ulottuvilla. Vaikka lumi sulaisi pois jo huomenna, olen sitten ainakin hetken saanut kylpeä sen terapiavaikutteisessa sylissä. Lumi-terapiaa, onkohan sitä kukaan muuten vielä keksinytkään valo-hoidon rinnalle? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.