IRC-Galleria

Ei mul mitään oikeata asiaa ole:)Tiistai 11.12.2007 19:14

Aviopari oli saanut kutsun pikkujoulunaamiaisiin, mutta vaimolla oli kauhea päänsärky ja niinpä hän ehdotti miehelleen, että tämä menisi yksin juhliin. Mies uskollisena aviomiehenä kieltäytyi, mutta vaimo painosti ja sanoi ottavansa pari aspiriinia ja menevänsä sänkyyn. Siinä ei ole mitään järkeä, että miehen illanvietto pilaantuu vain siksi, että vaimo ei pääse menemään. Niin mies otti naamiaispukunsa ja lähti menemään. Kun vaimo heräsi ilman päänsärkyä noin tunnin sikeän nukkumisen jälkeen ja oli vielä varhainen ilta, hän päätti lähteä juhliin.

Koska mies ei ollut nähnyt vaimonsa naamiaispukua, vaimo ajatteli pitää hieman hauskaa katsomalla miehensä käytöstä, kun tämä luuli olevansa yksin juhlissa. Niinpä vaimo oli pian juhlissa ja huomasi hetken kuluttua miehensä liikkuvan naamiopuvussaan ympäri tanssilattiaa. Hän tanssi jokaisen nuoren naisen kanssa nipistellen takamuksia ja suudellen heitä. Vaimo, joka oli tosi näyttävä nainen itsekin, käveli miehen luo. Mies näki hänet, jätti tanssipartnerinsa oman onnensa nojaan ja omistautui täysin hänelle.

Vaimo päätti antaa asioiden mennä niin pitkälle kun mies vain haluaisi, olihan tämä hänen aviomiehensä. Muutaman drinkin jälkeen mies kuiskasi pienen ehdotuksen naisen korvaan ja nainen suostui. Niin he menivät autojen luo ja rakastelivat intohimoisesti auton takapenkillä

Juuri ennen naamioitten riisumista puolelta öin vaimo livisti ja meni kotiin. Hän pisti naamiaispukunsa pois ja meni sänkyyn miettien, minkälaisen selityksen miehensä antaisi käytökselleen.

Vaimo istui sängyssä lukemassa, kun mies tuli kotiin. Vaimo kysyi mieheltä, kuinka juhlissa oli mennyt. -"Ei siellä tapahtunut mitään erikoista, tiedäthän sinä, että minulla ei ole hauskaa, kun sinä et ole mukana." Sitten vaimo kysyi: -"Tanssitko paljon?" -"En tanssinut kertaakaan! Kun tulin paikalle, tapasin Martin, Kallen ja pari muuta kaveria, niinpä menimme vierashuoneeseen ja pelasimme pokeria siellä koko illan." -"Sinä varmaan näytit typerältä, kun istuit pelaamassa naamiaispuku päällä", vaimo sanoi pilkallisella äänellä.

Siihen mies vastasi: -"Niin varmaan olisin näyttänytkin, sen tähden annoin pukuni veljellesi ja hänellä oli ollut mahtava ilta."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.