IRC-Galleria

Elkää ihmetelkö!Torstai 18.09.2008 22:47

Kuvia jne ei näy..ku vippi loppunut. :(

Te ootte äärettömän ihania<3Keskiviikko 13.08.2008 23:18

Kiitos kaikille......pienikin sana....kirjoitus....on uskomattoman tärkeä!<sydän>Ihana nähdä,kuin moni teistä välittää ja tukee meitä tässä kauheessa epätietoisuudessa ja surussa.&lt;sydän&gt;

Kaikille!Keskiviikko 13.08.2008 01:36

Niin....siivosin tuossa vähän kaverilistaa..ja karsin osan pois.<totinen>Ajattelisin asian näin,että kirjoitan tällähetkellä päiväkirjaan henkilökohtaisia ja ikäviä asioita,joita en halua ihan kaikenkansan luettavaksi.Ei missään negatiivisessä sävyssä kuitenkaan.&lt;sydän&gt;

Jos joku haluaa,niin huikkaa mulle,niin laitan takaisin.Mutta ois kiva vaihtaa kuulumisia enempikin...tuntuu vaan niin hassulle,jos oudot lukee mun tekstejä,eikä kuitenkaan kommentoi tms.

=)Keskiviikko 13.08.2008 00:13Tämän merkinnän tarkoituksena olisi saattaa sinut tietouteen kuinka moni ihminen
TUNTEE tai TIETÄÄ sinut jostain yhteydestä.

Jätä kommentti jos myönnät tuntevasi tai tietäväsi tämän henkilön ja sen jälkeen lisää tämä merkintä omaan päiväkirjaasi, ja ota selvää kuinka laaja verkosto sinulla on ympärilläsi.1. Ihaa, Aina yhtä lamaantunut, hitaat reaktiot ilmeellisten motivaatioiden puute - kannabis

2. Nasu, Pelkää kaikkea ja luulee koko ajan että sitä seurataan - sienet

3. Kani, Tunkee nenäsä aina joka paikkaan ja aina tarvitsemassa jotain - kokaiini

4. Tiikeri, Ei voi olla hetkeäkään rauhassa, pomppii aina edes takas eikä väsy koskaan - amfetamiini

5. Risto Reipas, Pystyy puhua eläimille ja leluille - hallusinogeenit

6. Nalle Puh, Tykkää makeasta ja omaa laajan kekseliään fantasian - LSD

7. Pöllö, Aina paikalla kun sitä tarvitaan ja aina auttamassa jos jollain on "ongelmia" - se on diileri
&lt;virne&gt;

uskallatteko? :DSunnuntai 15.06.2008 19:03Aina kysytään jotain "mistä pidät minussa,kerro jokin ihana asia minusta jne." nyt kysynkin kerro yksi asia mitä vihaat/inhoat minussa tai mikä ärsyttää sinua minussa...se voi olla mikä vaan kunhan olet vain rehellinen!

(katsotaan kuinka moni oikeesti uskaltaa tähän vastata) kopsaa tämä sen jälkeen omaan päiväkirjaasi ja tiedä mistä sinussa muut eivät pidä :)

BUAH!Torstai 12.06.2008 13:41näin ircistä ja äideistä:D löyty hikipediasta....

Äidit

Tämän ryhmän jäsenet ovat tavallisesti naispuolisia sekä iältään yleensä 15 - 30 -vuotiaita. Yhteistä näille henkilöille on lukematon kuolanaamaisten lasten kuvien määrä sekä yhteisölista, josta löytyy yleensä mm. yhteisöt kyllä äiditkin saa bilettää!, horot irti varatuista miehistä, Rakastan Jesse-Marjattaa aina!!, lapsi on minulle kaikki kaikessa ja OLEN ÄITI JA YLPEÄ SIITÄ sekä rakastan lapsiani/miestäni/tytärtäni/poikaani/koiraani/kissaani/syylääni (valitse sopivin). Mammojen ihkupokseissa on yleensä lasten syntymäajat, painot, pituudet, pään ympärykset ja sierainten väli jokaisen neuvolakäynnin jäljiltä. Mikäli äiti ei ole yksinhuoltaja, saatat nähdä ihkupoksissa myös mamman ja hänen miehekkeensä yhteisen taipaleen merkittävimmät päivämäärät kuten ensimmäisen yhteisen krapulan, riidan sekä ulkomaanmatkan.

Yhteistä näille mammoille on myös vouhkaaminen, joka ilmenee esim. siinä, että lasten kuvat piilotetaan aina tasaisin väliajoin, sillä huhu sanoo että pedofiilit käyvät runkkaamassa juuri hänen lastensa kuville. Pian tämä asia taas unohdetaan, ja äidin pikku kuolanassun kuvat laitetaan taas näkyville.

Voi ei xDKeskiviikko 11.06.2008 15:24

Olkkarista kuuluu:

(Janetella kauppaleikit menossa)

-saippuaa
-juustoa
-mehua
-isille mökille kelkka
-äitille kaksi tupakkia........&lt;virne&gt; APUA!

Oli pakko kopsata siniltä! xDTiistai 18.03.2008 18:30


Täydellisen äidin kriteerit ovat vähintäänkin nämä:

1. Vauvaa ei saa edes vessassakäynnin ajaksi jättää yksin! Se sotkee vauvan perusturvallisuuden tms.

2. Vauvan kanssa ei saa käyttää mitään ulkoisia "apu"välineitä. Lattian ja sylin on riitettävä. Vauvaa ei saa edes laskea sitteriin, hyppykiikkuun tms. tai pilaat loppuelämäksi lapsen selän ja lonkat ja kaikki.

3. Vauvan saa jättää yöksi hoitoon aikaisintaan, kun vauva on vähintään 18 vuotta. Taas muuten järkkyy perusturvallisuus! Ja tämä on se yleisin huonon äidin merkki: lapsen hoitoonlaittaminen! Täydellinen äiti kun elää lapsensa kanssa 24/7 vähintään kolmevuotiaaksi. Tämä on psykologien sanelema ikä tms.

4. Äidillä ei ole mitään oikeutta pitää hauskaa! Muuten on huono äiti.

5. Lapselle ei IKINÄ saa syöttää teollisia ruokavalmisteita, muuten se ei ikinä totu kotiruokaan. Katsokaa nyt näitä useita nykypäivän aikuisia, kun syövät vaan lasten purkkiruokia. Ja herranjestas ei ainakaan puuroa! Sehän on aivan liian "sileetä" vauvalle! Se on sitten loppuikä pelkkää soseutettua ruokaa, jos sitä menet vauvallesi antamaan! Täydellinen äiti tekee vaan kotiruokaa ja lasta EI IKINÄ viedä hesburgerille tms. Täydellinen äiti pakottaa päiväkodin antamaan lapselleen puuroa joka aamu, vaikka muut lapset söisikin jotain muuta.

6. Äidin rintamaito on ainoa oikea vaihtoehto. Olet totaalisen huono äiti jos olet kerrankin haksahtanut korvikkeisiin, puhumattakaan siitä että annat pelkkää korviketta. Aivan kamalaa, lapsesi immuniteetti ja maha ja kaikki kärsii tästä.

7. Vauvan pitää tehdä sitä ja tätä aina tiettyyn ikään mennessä. Yksilöityminen on täysin kiellettyä. Sitä pitää tulla heti voivottelemaan keskustelupalstalle jos mun 6-kuukautinen ei vielä kävele! Ja kyllä: se on äidin vika. Lasta ei ole tarpeeksi pidetty lattialla, sylissä tms.

8. Lapsen luo pitää mennä HETI ja juosten, jos se vähänkin kitisee. Lapsen huudattaminenhan on se äidin suurin rikos. Täydellisten äitien lapset eivät huuda koskaan, koska lapsen eleistä sun muista pitää heti huomata, mitä lapsi milloinkin tarvitsee. Jos et huomaa, olet huono äiti.

9. Ja mikä tärkeintä: Täydellinen äiti on AINA parempi kuin muut äidit! Täydellisen äidin pitää välittömästi hyökätä jonkun kimppuun, joka ei toimi juuri niinkuin täydellinen äiti toimii. Koska täydellisen äidin toimintatapahan on se ainoa oikea.

10. Täydellinen äiti ottaa lapsensa mukaan jokaiselle koiran ulkoilutusreissulle, joita on vähintään 4 kertaa päivässä ja vähintään tunnin kerrallaan ollakseen täydellinen äiti ja täydellinen koiranomistaja. Näin välttyy sosiaalitätien ja eläinsuojeluyhdistyksen käynniltä.

11. Ja vielä: täydellinen äiti menee lapsensa kanssa ulos säällä kuin säällä. Ei poikkeamia.

12. JA EHDOTON EDELLYTYS JOS HALUAT OLLA SUPERÄITI: Täydellinen äiti käyttää kestovaippoja!


Ja loppuun vielä lisäsin kuvan _täydellisestä äidistä_ joka keikkuu tissibaarin tangolla hyvässä humalassa! xD

rakkaimmat!<3Tiistai 11.03.2008 13:35

Mää lisäilen tässä teitä takaisin listoille kuhan kerkeän!&lt;sydän&gt;