IRC-Galleria

niin kerta.Torstai 26.02.2009 23:57" Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h.

Tyttö: Hidasta, mua pelottaa.
Poika: Enkä, tää on hauskaa.
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa.
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua.
Tyttö: Hyvä on ,mä rakastan sua. Jarruta.
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa.

*tyttö halaa poikaa*

Poika: Ota mun kypärä ja laita se päähäs. Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen pettämisen seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puolivälissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi. "


Analysoidaanpa tätä nyt hetki.

Ensinnäkin ku päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei paljoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olis ollu radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selvää ku sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helvetinmoinen keskittymiskyky pojalla, pisteet siitä. Ja miten helvetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 km/h lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhdista kypärän vaihtaminen on kans melkoinen stuntti, kummankin pitää olla melko riskejä kavereita, ja melko (erittäin) tyhmiä myös ku yleensäkin lähti toinen kyytiin ilman kypärää? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilmanvastuskin on tuossa vauhdissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saada jotain selvääkin. Ja mitä helvettiä, kyydissä ilman kypärää? Todennäköisesti tyypin mopo meni mettään siitä syystä kun joku kärpänen lensi silmään, ja tuossa vauhdissa varmasti uppos se kärpänen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 km/h vauhdista seinään se on aivan yksi lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolme. Tosin tarina ei tunnu mainitsevan jäikö muija loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuoden Tyhmä Paskiainen-kiertopalkinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osoitteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla prätkällä.

Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä päiväkirjaasi. Kuka helvetti näitä oikein tekee?
Mutta niin.Siinä käsiteltiin sitä että monella täällä on meneillään kaikenmaailman kaverinlistasiivoustalkoita jne.Tyyliin,että semmoset pysyy listoilla jotka kommentoi liirumlaarum jatkuvalla syötöllä.Mää varmaan tipahan hyvin nopeeta toisten listoilta,mutta minä en kerkeä/jaksa/halua/viitsi/kiinnostu laittamaan AINA jokaikiseen uuteen risahukseen tai kuvaan kommenttia.Jos joku kuva iskee,niin se iskee ja siihen kommentoi aidolla sydämellä<sydän>Tämä ei nyt sitten tarkoita sitä,etteikö kuvia katselis..etteikö kuvista pitäistä..etteikö kiinnostaisi.Vai mitämieltä ootte? Joku ihana kommentti,mistä tietää että lukija/katselija on ajatuksella kirjoittanut,vai jokaiseen kuvaan "ihana,söpö,ihanampi,söpömpi,sulosin jne"!<jännä> Kyllä määki kirjotan moneen kuvaan että "ihana jne..." mutta oon myös katsonut sen kuvan,ja todennut että siinä todella ON ihana lapsi tms.<hymy>Jos joku ymmärsi pointin.

Asiasta sadanteen..Huomenna jo TOINEN anatomian tentti...ei saakeli.

:DTorstai 20.11.2008 17:20

Muumien suusta :D

"Nyt minä tunnen kutsumusta vaaka-asentoon" - Muumipappa

"Miten voi olla jano vaikka on juonut koko yön?" - Muumipeikko

"Jos minä löytäisin jostakin tarpeeksi pienen poikaystävän, niin minäkin olisin kevytmielinen"-Pikkumyy

"Vakiintunut elämä ei tarjoa minkäänlaista jännitystä" - Pikkumyy

"En ole lihava, olen täyteläinen" - Niiskuneiti

"Nämä pyöreät muodot kiihottavat minua" - Niisku

"Onpas kivaa kun talossamme on joku joka käyttää vaatteita!" - Muumimamma

Muumipeikko:"Niiskuneiti, puske kovemmin."Niiskuneiti: "Äh, uuh, äääh.. ei jaksa...."

"Oletko tosissasi? Aikooko Niisku näyttää meille härvelinsä?" - Muumipeikko

"Niiskun vehkeet toimivat aina." - Niiskuneiti

"Kun minä jysäytän, se ei todellakaan ole mikään kamelin pieru!" - Noita

"Kopeloikaa kaikin mokomin" - Posteljooni

"Lähtisitkö sittenkin minun kanssani, voisin hiukan harjoittaa ruumiinkuntoa?" - Muumipappa

"Kysy Nuuskamuikkuselta, jos sinua niin himottaa!!!!" - Pikkumyy

Elkää ihmetelkö!Torstai 18.09.2008 22:47

Kuvia jne ei näy..ku vippi loppunut. :(

Te ootte äärettömän ihania<3Keskiviikko 13.08.2008 23:18

Kiitos kaikille......pienikin sana....kirjoitus....on uskomattoman tärkeä!<sydän>Ihana nähdä,kuin moni teistä välittää ja tukee meitä tässä kauheessa epätietoisuudessa ja surussa.&lt;sydän&gt;

Kaikille!Keskiviikko 13.08.2008 01:36

Niin....siivosin tuossa vähän kaverilistaa..ja karsin osan pois.<totinen>Ajattelisin asian näin,että kirjoitan tällähetkellä päiväkirjaan henkilökohtaisia ja ikäviä asioita,joita en halua ihan kaikenkansan luettavaksi.Ei missään negatiivisessä sävyssä kuitenkaan.&lt;sydän&gt;

Jos joku haluaa,niin huikkaa mulle,niin laitan takaisin.Mutta ois kiva vaihtaa kuulumisia enempikin...tuntuu vaan niin hassulle,jos oudot lukee mun tekstejä,eikä kuitenkaan kommentoi tms.

=)Keskiviikko 13.08.2008 00:13Tämän merkinnän tarkoituksena olisi saattaa sinut tietouteen kuinka moni ihminen
TUNTEE tai TIETÄÄ sinut jostain yhteydestä.

Jätä kommentti jos myönnät tuntevasi tai tietäväsi tämän henkilön ja sen jälkeen lisää tämä merkintä omaan päiväkirjaasi, ja ota selvää kuinka laaja verkosto sinulla on ympärilläsi.1. Ihaa, Aina yhtä lamaantunut, hitaat reaktiot ilmeellisten motivaatioiden puute - kannabis

2. Nasu, Pelkää kaikkea ja luulee koko ajan että sitä seurataan - sienet

3. Kani, Tunkee nenäsä aina joka paikkaan ja aina tarvitsemassa jotain - kokaiini

4. Tiikeri, Ei voi olla hetkeäkään rauhassa, pomppii aina edes takas eikä väsy koskaan - amfetamiini

5. Risto Reipas, Pystyy puhua eläimille ja leluille - hallusinogeenit

6. Nalle Puh, Tykkää makeasta ja omaa laajan kekseliään fantasian - LSD

7. Pöllö, Aina paikalla kun sitä tarvitaan ja aina auttamassa jos jollain on "ongelmia" - se on diileri
&lt;virne&gt;

uskallatteko? :DSunnuntai 15.06.2008 19:03Aina kysytään jotain "mistä pidät minussa,kerro jokin ihana asia minusta jne." nyt kysynkin kerro yksi asia mitä vihaat/inhoat minussa tai mikä ärsyttää sinua minussa...se voi olla mikä vaan kunhan olet vain rehellinen!

(katsotaan kuinka moni oikeesti uskaltaa tähän vastata) kopsaa tämä sen jälkeen omaan päiväkirjaasi ja tiedä mistä sinussa muut eivät pidä :)

BUAH!Torstai 12.06.2008 13:41näin ircistä ja äideistä:D löyty hikipediasta....

Äidit

Tämän ryhmän jäsenet ovat tavallisesti naispuolisia sekä iältään yleensä 15 - 30 -vuotiaita. Yhteistä näille henkilöille on lukematon kuolanaamaisten lasten kuvien määrä sekä yhteisölista, josta löytyy yleensä mm. yhteisöt kyllä äiditkin saa bilettää!, horot irti varatuista miehistä, Rakastan Jesse-Marjattaa aina!!, lapsi on minulle kaikki kaikessa ja OLEN ÄITI JA YLPEÄ SIITÄ sekä rakastan lapsiani/miestäni/tytärtäni/poikaani/koiraani/kissaani/syylääni (valitse sopivin). Mammojen ihkupokseissa on yleensä lasten syntymäajat, painot, pituudet, pään ympärykset ja sierainten väli jokaisen neuvolakäynnin jäljiltä. Mikäli äiti ei ole yksinhuoltaja, saatat nähdä ihkupoksissa myös mamman ja hänen miehekkeensä yhteisen taipaleen merkittävimmät päivämäärät kuten ensimmäisen yhteisen krapulan, riidan sekä ulkomaanmatkan.

Yhteistä näille mammoille on myös vouhkaaminen, joka ilmenee esim. siinä, että lasten kuvat piilotetaan aina tasaisin väliajoin, sillä huhu sanoo että pedofiilit käyvät runkkaamassa juuri hänen lastensa kuville. Pian tämä asia taas unohdetaan, ja äidin pikku kuolanassun kuvat laitetaan taas näkyville.