IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

avautumistaTiistai 02.09.2008 01:03

Hei pliiis antakaa mulle joku sellanen raketti, jolla pääse johonkin kaukaiselle planeetalle pakoon BB.tä!!! Pikaisesti kiitos ennekuin hajoaa pää. Kun ei nykyään voi edes kahviaan nauttia, saatika telkkaria avata ilman että jostain tunkee jotain helvetin bb.tä...tai niiden tissejä, perseitä tai kavalia paljastuksia menneisyydestä. YÖK. OKSENNUS.
Siis ihan oikeesti, kuka sitä katsoo??? Ja jos joku katsoo niin voisitteko kiltit perustella minulle. Mulle ei yksinkertaisesti valkene mitä helvetin mieltä on tuijottaa telkasta miten jotkut vitun idiootit jauhaa paskaa tai ryyppää tai nukkuu tai jotain yhtä säteilevää. Mieluummin sitä tuijottaa vaikka ikkunasta naapurin autoja tai tyhjää seinää.

Siis mulla on varmasti joku vakava asennevamma, mutta mua ällöttää sellaset helvetin lahjattomat paskat, jotka käyttää koko aikansa ja energiansa siihen, että ne yrittää olla jotain erikoisia KUN NE EI OIKEESTI OO!!! Ja sitt pitää vielä mennä telkkariin esittelemään omaa aivottomuuttaan. Voi helvetin helvetti. Miksei nykyajan ihmiset voi olla rehdisti tavallisia pulliaisia. Mitä vikaa siinä on???? Ei mitään, kun se kelpaa mullekkin!!!!!!!!!!!!!!!! Ja miks MIKSI OI MIKSI jollakin voi olla hinku mennä johonin bb.hen. Tän maailman tilasta kertoo tosi surullista tarinaa se, että sinne oikeesti ihmiset haluaa ja hakee ja sinne on oikein tunkua. Voi luoja. Ja sitten toiset vielä kattoo niitä.

Ei vaan. Kattokaa ihan mitä haluutte. MULLE ON AIVAN SAMA!!!!!!!! Kunhan vaan lähetätte mulle sen raketin.

KIITOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.