IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Suuri saavutusPerjantai 30.11.2007 16:11

Tänään kohtasin viikon toistaiseksi suurimman haasteen. SIIVOSIN. Ablodeja kiitos, tämä on aina viikon kilimandjaro.
Nyt on villakoirat teurastettu, matoista roskat puisteltu alakerran naapurin parvekkeelle ja ilmassa tuoksuu Ajaxin Féte de fleurs (sellanen punanen, suosittelen!).
Kyllä on nyt hyvä mieli. Jospa sitä tänään taas pulkkailisi loppupäivän, kun aurinkokin näkyi tuolla taivaalla killuvan.
MUTTA VOI!!! Missä on aurinko??? Se on kadonnut....FCKN siivous, siinä taas meni mahdollisuus nauttia auringonpaisteesta ja pilvettömästä taivaanrannasta. Pulkkailu pilvessä ei voi olla hauskaa. Täytynee harjoittaa jotain vaihtoehtoista toimintaa.

Joko se on keskiviikko?Keskiviikko 28.11.2007 17:35

Eilen oli niin niin niin niin SIISTIÄ! Oltiin Jepsun kanssa pulkkailemassa ja oikeen isossa mäessä. Hyppyrit ja kaikki oli!
Tänään sitten olin Idolsiin yrittävä pyrkyri, joka tahtoo naamansa 7 päivää lehteen.
Tänään onnistuneet asiat:
-Taskuparkkeraus (en oo koskaan ennen tehnyt SITÄ)
- Ei muuta


joo semmosta.

MaanantaiFiiliksetMaanantai 26.11.2007 15:33

Juu elän ankeita aikoja. Ei ole koulutehtäviä, ei mitään tehtävää... Marraskuu vaan jatkuu ja jatkuu (eikö tää koskaan lopu)... Verhot on kiinni (ei jaksa avata) ja kämpässä on kovin hämärää. Ei tähän aikaan päivästä voi vielä valojakaan laittaa, se olisi liian outoa. Sitten naapurit ihmettelis ja puhuis pihoilla minusta. Rappukäytävässäkään ne ei ehkä enää moikkais (ei oo kyllä tähänkään asti moikannu).
Luojan kiitos oon saanut otettua panoraama-kuvan, joskin se on aika perseestä, mutta niinhän tää elämä usein tuppaa olemaan.
Jepsu on hoidossa (ehkä minunkin olis viisainta olla). Kohta me mennään yhdessä Prismaan. Tai sitten johonkin muuhun kauppaan. Ei auta johonkin on mentävä, perunat on loppu.

Luin äsken vanhaa vieraskirjaani. Terveisiä kaikille, jotka myöntävät esiintyvänsä siellä!
Joopajoo...tällasta tänään.
- Vanhemmat »