IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.01.2008 23:49

Silmässä on ripsi. Tein tänään kiisseliä. Panoraamasta ei sitt koskaan tullu yhtään mitään ja se pistää hiukan kismittämään. Lunta on sitt viimeinkin taas saatu, hiihtämään siis pääsee, mutta vihaan hiihtämistä, joten ei iloa sitäkään.

Tunnelmia joulun jälkeenPerjantai 28.12.2007 13:49

Joulu oli ja meni. pukkia ei tänääkään vuonna näkynyt, paitsi huoltoasemalla kahden mäyräkoiran seurassa. Kuusi on vielä pystyssä ja minä myös. Semmosta se on.

viikko jouluun. Keskiviikko 19.12.2007 00:07

Tänään taas sain tuntea itseni niin kovin tärkeäksi kun menin kouluun ja sytytin pari kynttilää (ja siis ei muuta). Tätäkö tämä elämä on. Tälläistäkö on tulevan medianomin arki. Hurjaa on. Mutta sainhan puuroo.

Tuossa äsken olin varsin reipas ja tein hedelmäsalaattia. Se on terveellistä ja piristää näin synkkänä vuodenaikana.

ei mitään, ei kannata lukeaLauantai 15.12.2007 00:23

Tänään on ollut niin harvinaisen totaalisen kuollut päivä, etten jaksa edes kirjoittaa päiväkirjaa.
No olihan tuo kovis päässy mäkkärille, mutta SO WHAT EI VOIS VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA!!!!!!!

Kävinhän mä kaupassa ja ostin ruokaa 66.lla eurolla. Se on aika paljon.

Puparissa oli joku yksilö joutunut puukotuksen uhriksi...toivottavasti ei ole kukaan tuttu, kun tunnetusti siellä hoodeilla on tullut joskus pyörittyä ja tuttujakin siellä taitaa majailla...

Unille vois painua...

Ainiin pitäs viikonlopun aikana tehdä loppuun kohtausanalyysi...tai siis oon toki reippaana koululaisena sen jo tehnyt, mutta puhtaaksi pitäs kirjottaa...mutta onhan tässä tätä aikaa...valokuviakin pitänee räpsiä.

Joo, taas meni jollain puoli minuuttia elämästä hukkaan tän lukemisessa. ONNITTELUT SIITÄ.

nöjööTorstai 13.12.2007 00:17

Jumi on hiukan helpottanut. ihan siistiä.
Jouluostoksetkin on nyt tehty, joten kai tää sitt on ihan hyvä tilanne

tänäänKeskiviikko 12.12.2007 00:29

Mitäs tässä tänäänkään muuta kuin pääjumia. Alkaa jo kylästyttäätää, mutta kaipa kaikkeen tottuu. TAI SITT EI!!!!!!!!!!!!!!!! fckfckfckfckfck

Voi luoja tolle naiselle on tehty jotai 60 kauneusleikkausta (siis telkassa olevalla).... kyllähän mullekkin ehkä vois....vaikka enemmänkin.....

Näin siinä sitt käviTiistai 11.12.2007 00:06

Pitihän se tietää, ettei se reissu sinne synnin pesään hyvin pääty. Nyt on mieli täynnä likaisia kuvia, rahat on loppu ja pää ei käänny. Ei hyvä, ei lainkaan. Siis ei nimittäin käänny ihan oikeest, pää on jumissa (se nyt toisin ei sinänäs ole mitään uutta...)
Mulla saattaa olla se luutumistauti, ehkä se alkaa niskasta, huomenna ei stt taivu polvi tai jotain.
Joo lääkäriin kai se on mentävä. ei kaa tää ihan normaalia ole... VAI ONKO? Kai kaikki on normaalia, tai sitt mikään ei ole. Kuka senkin määrää.. Jos jossain vaikka on joku planeetta, missä kellään ei kääänny pää. Voihan se niinkin olla.
Lääkettä vaan on vedettävä napaan...ehkä se tästä. Tai sitt ei. Jos ei niin sitt on ostettava niskatuki. Paljonkohan sekin maksaa....

Parempaa huomista odotan.

matka maailmalle edessäKeskiviikko 05.12.2007 15:00

Tänään pitäis lähteä tuonne toiseen mun paikkakunnat ja alueet mestaan eli Jyväskylään. Saa nähdä miten tällainen susirajan asukki siellä suurkaupungin vilskeessä ja urbaaneilla kaduilla betonihelvetin keskellä pärjää...
Tokkopa siellä uskaltaa edes illan pimettyä ulos lähteä, kuuluu olevan sen verran vaarallisia kulkijoita noissa metropoleissa. Niin ja tottakai, eksyyhän sinne.
Valoisan aikaan voi käydä hiukan nähtävyyksiä pällistelemässä paikallisen oppaan johdatuksella.

Siellä eivät tähdet tuiki eikä kuu loista, vaan mainosvalot piirtyvät taivaanrantaan. Ei se ole pienen ihmisen paikka, ei siellä jätetä edes hiekotuksen reunaan kulkuväylää potkurille. Voivoi mitähän tästäkin nyt tulee....

Onnen päiväSunnuntai 02.12.2007 00:38

Fanfaareja Fanfaareja!!! Tänään se sitt viimeinkin tapahtui! OU JEE!!! Viimeinkin! Enpä olis uskonu tän päivän koskaan koittavan! Fiilis on enemmän kuin mahtava! ONKO TÄMÄ EDES TOTTAKAAN?!?
MARRASKUU ON LOPPU, DEAD, OVER, OHI, POISSA, MENNYT, SLUT, VAIHTUNUT JOULUKUUKSI!!!!!!!
Jess! Jess! Jess!
Huono juttu on kyllä se, ettei mulla ole joulukalenteria, ei mitään jännitystä.

Suuri saavutusPerjantai 30.11.2007 16:11

Tänään kohtasin viikon toistaiseksi suurimman haasteen. SIIVOSIN. Ablodeja kiitos, tämä on aina viikon kilimandjaro.
Nyt on villakoirat teurastettu, matoista roskat puisteltu alakerran naapurin parvekkeelle ja ilmassa tuoksuu Ajaxin Féte de fleurs (sellanen punanen, suosittelen!).
Kyllä on nyt hyvä mieli. Jospa sitä tänään taas pulkkailisi loppupäivän, kun aurinkokin näkyi tuolla taivaalla killuvan.
MUTTA VOI!!! Missä on aurinko??? Se on kadonnut....FCKN siivous, siinä taas meni mahdollisuus nauttia auringonpaisteesta ja pilvettömästä taivaanrannasta. Pulkkailu pilvessä ei voi olla hauskaa. Täytynee harjoittaa jotain vaihtoehtoista toimintaa.