IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Runo Elämästä !!Torstai 29.11.2007 05:54

Kun sinut tapasin sydämemme yhteen löivät kuin rummut olimme samanlaisia Luulin että kuuluimme toisillemme pidimme samoista asioista

yhteen kuuluimme näin uskoin silloin että luotu oli meidät yhteen oli ylä ja alamäkiä selvittiin niistä ja elämä hymyili kunnes jotain tapahtui syytä tiedä en, lemmikit menetin koski niin sydämmiin kummankin koski niin koski, kavereille piristyyn mentiin autolla kauniilla mustalla kaunottarella jonka omistin, tapahtuipa sitten näin olin Tyhmä saapas niin uskoin mitä mulle kerrottiin mutta virhe oli paha niin kaverini neuvoivat että älä niin tee mitä tein uskoin kun tyhmä niin ja nyt tän auton menettänyt oon luotin että mua ymmärtää se jonka luulin mut ei ei tiennyt mitä mulle aiheutti tuo mitä menetin jollekkin autokin voi olla tärkeä jos on sitä laitellut kuten olin minä tehnyt oli näyttely autoksi suunnitelma oli niin, tätä tuskaa ja ahdistusta on edelleen kukaan ei kuule on vaikeaa kumppanin kanssa helpompaa mua ei vakavasti huomannut, Tämä oli vähällä viedä multa tahdon selvitä hermot meni täysin ja romahdus oli todella lähellä sinunkin oisi pitänyt se nähdä mutta et nähnyt kaverit olivat apuna mua haukuit vain vaan että kaverit ovat 1 se totta ei ole aina 1 on oma kumppani jolle voi kertoa mikä painaa mieltä sit vasta muut, nyt elämääni korjaan itse entisellensä yksin oon kaipaan sinua niin paljon kaiken haluisin sulle kertoa vaik mennyttä on mut helpottais et sais sen tehdä ja ymmärrystä toivon sulta itsenäisyyden minkä menetin holhoojille riistän takas taistelen vastaan tää tarina totta on ei valhetta sanakaan omaani tulen aina ja ikuisesti kaipaamaan ja rakastaan aina olit tärkein mulle, mut mitä tarkoittaa tää asiat nää selviäis toivon minä ymmärrystä vähän! julmaa julmaa liian julma olen saanut kärsiä helpottais paljon jos sais sulle kertoa nää Mikä syynä tähän on ??Oppiiko kukaan virheistä! minä sain oppia kantapään kautta sydämeni huutaa sinua!! sinua olet mielessäin !edelleen kuule huutoni!!

En sua mielestäni saa olit sinä mun elämäni se rakkain asia jonka kanssa kulkea toivoisin että vielä kuuntelet joskus! Sinun kanssa olla sain jotenkin vain tiemme erosivat mitä en olisi uskonut ikinä suunta kun muuttui niin äkkiä toiseen !Vanhat iloiset muistot ja kuvat mua susta muistuttaa mut sydämessä pysyvä reikä on sen olet sinne saanut !!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.