IRC-Galleria

Jason_Voorhees

Jason_Voorhees

unohtanu tämän olemassa olon

Blogi

- Vanhemmat »

RakkausTiistai 23.09.2008 08:10

Mitä se on? Hmmm... No se on ihana ja lämmin tunne joka saa ihmisen leijumaan. IN YOUR DREAMS!! Rakkaus on todella paha! Se on kuin syöpä joka syö ihmistä sisältä! Se saa ihmisen tekemään itselleen ja muille mitä järjettömämpiä asioita! Harva se kerta saa lukea esim alibist ku rakkaus tappoi ihmisen. Milloin veitsellä ja milloin aseella. Tai saa lukea lehdistä kuinka joku tappoi itsensä rakkauden takia. Joo, et tosi hauska tunne. Miks sit ihmiset etsivät tätä ko tunnetta? Onko me ihmiset todella niin sairaita että tahdomme ehdoin tahdoin itseämme rääkätä? Oikeesti, jengi etsii rakkautta kaikkialta. Baareista, chateist ja netist! Hei haloo! Lukekaa lehtiä niin näette kannattaako se! Rakkaus on sairaus! Ja siihen voi jopa kuolla! Eikä siihen ole keksitty lääkitystä. Miks ihmiset eivät voi hakea yhden illan juttuja? Siis pelkkää seksi ilman ko tunnetta? Niin sit ei niin monen ihmisen tarvitsisi kärsiä tai jopa kuolla tämän tunteen takia. Tai mietitäänpä asiaa vaik perheväkivallan uhrin kannalta. Kyseinen ihminen ottaa turpaansa harvase päivä. Miks? No, rakkauden takia! Kannattavaa? Odotetaan vaan koko ajan et jos toinen saattais vaik vahingos muuttua. Ei helvetti et ihminen on tyhmä! Rakkaus tekee meistä ihmisistä joko helvetin tyhmiä, pelkkiä hirviöitä tai kuolleita. Kuka enään oikeesti haluaa rakastua? Kuolema on turhanki kova hinta vaivaisesta tunteesta. Tai sit se et naamaa saa vähän väliä käydä korjaamas. Rakkaus EI TODELLAKAAN ole tämän kaiken arvoista! Eli: RAKASTA VAIN JA AINOASTAAN ITSEÄSI! Näin pääset paljon helpommalla!

);Sunnuntai 07.09.2008 05:15

Eipä tää elämä mua näköjään vieläkään päästä helpolla. Aina tulee jotain. Vihdoinkin ku olin löytäny vierelleni aivan mahtavan ihmisen ja luulin et mulla rupeais vihdoinki menemään hyvin niin eiköhän tule takapakkia niin että tuntuu. Mitään ei kyl ole VIELÄ menetetty, mut ei sekään niin kaukanakaan ole. Elämä koettelee mua turhanki usein ja kovaa. Mut silti pitäis jaksaa taistella takaisin. Ehkä joskus myös mulla menis asiat hyvin ja saisin olla onnellinen. Täl hetkel se ei näytä olevan edes mahdollista. Mut sitä odotelles yritän uskoa parempaan huomiseen.

???Sunnuntai 31.08.2008 08:35

Ihmisen täytyy käydä näköjään ihan pohjalla ennenku tapahtuu mitään hywää. Ei uskois et vielä pari kuukautta sit mulla ei ollu syytä enään elää. Ja haudoin ja jopa yritin itsaria. Jouduin vielä jopa suljetulle siitä. Ja ei sekään poistanu mun kuoleman kaipuuta. Kunnes tapasin yhden ihanan ihmisen. Nyt ei oo synkkiä ajatuksia. Ja olen jälleen oma itseni. Olen pitkästä aikaan onnellinen ja täynnä elämän halua. Joten iso kiitos hänelle ku ilmestyi mun elämääni näyttäen et on olemas vielä hyviäki asioita. Kiitos Milla et olet olemas. I <3 U
- Vanhemmat »