IRC-Galleria

Jason_Voorhees

Jason_Voorhees

unohtanu tämän olemassa olon

että tälläistäMaanantai 08.12.2014 15:11

Yhtenä kauniina pvänä sain idean. Musta tulee järkkäri.
Siis ei se kamera vaan järjestyksenvalvoja.
Joten ensimmäisenä päätän ottaa selvää et hyväksyykö poliisit mua tehtävään vai ei koska mulla on pahoinpitely merkintä vuodelta 2010. Eli ens vuonna menis umpeen.
Joten soitin poliisiasemalle ja kyselin hiukan ja vastasin virkailijan kysymyksiin suoraan ja rehellisesti ja sain vastaukseksi etti hän ainakaan näe syytä miksen voisi hakeutua ko kurssille.
Joten sit eiku hakemaan kyseiselle kurssille.
Pääsin jopa sinne ja kouluttajat ja kurssiporukka olikin ihan mugavii.
Noh päätin kuitenki myös kouluttajilta kysellä et vaikeuttaako mahdollinen rikosrekisterini kortin saamista ja sain heiltäkin sellaisen vastauksen ettei näe syytä miks sen pitäs vaikuttaa.
Pääsin kokeenki läpi luokan parhain arvosanoin =)
56/60 =)
No sit parin viikon päästä eikun kyttikselle viemään korttihakemus.
No se meni ihan hyvin ettei siin ollu mitn onkelmia, rahat pöytään ja hakemus sisään.
Viikko sen jälkeen tulee lappu poliisiasemalta et pitäs mennä haastatteluun. Alko jo hiuka jännittää et mitähä täs viä tapahtuu.
No haastattelu päivänä saavuin paikalle ja jäin odottaa kunnes nimeäni huudetaan ja ei menny kauaakaan ku konttorirotan näköinen poliisisetä mua huikkasiki. Hänet nähdessään olin jo kääntyä ja poistua paikalta hävinneenä.
Noh menin kuitenki huoneeseen ja esittelin itseni.
No sit se poliisisetä alko tutkii mun papereita ja kyselemään kyseisestä pahoinpitelystä ja kaikesta muustaki missä mun nimeni on noussu esille ja vastailin sille niin rehellisesti ku pystyin ja lopuksi jo hiuka puhuttiinki niitä näitä.
Totesi lopuksi et hyväksyy mut järjestyksenvalvojaksi ja vasta silloin huokasin helpotuksesta.
Toissa pvänä kortti tuli kotiin =)
Eli nyt mä oon virallisesti JV!

2013Perjantai 18.01.2013 21:25

Mä olen totaalisesti unohtanu tämän saitin.. Anteeksi siitä teille kaikille.. Viime tekstitä onki jo kulunu aikaa jokusen hetken.. No tilanne korjataan tämmösellä pikaisella tilannekautsauksella.

Mitä minulle kuuluu? No iha helvetin hyvää. On töitä ollu jo reilu vuoden. sain kolmannen lapseniki. Max on hänen nimensä ja täyttää ensi viikolla 1w. Menin uudestaan naimisiinki ja nyt täl hetkellä on erovireillä.. Onneksi.. Se täytyy myöntää.. Nyt on uudet suunnitelmat tälle vuodelle.. Otan aimo harppauksen kohti parempaa huomista.. Ajattelin et ennen kuin tämä vuosi on kulunu loppuun niin tämä pojan pässi palaa takas synnyinseudulleen... Johan täs on asuttu 20 vuotta muualla ku siellä mihin sydän ja veri vetää.. Nyt on tullu aika korjata tämä suuri virhe..

Mut siinä on teille pikkasen lukemista näin vuosien jälkeen..

palataan taas astialle...

se on mro

Jason kiittää ja kuittaa

blaah...Keskiviikko 12.08.2009 05:30

Sain vihdoin ja viimein varattua ajan tatuoijalle ja kävin hakkauttamas kuvan.. Kuva tulee tänne näkyviin kunhan jaksan sen tänne pistää... Ja eipä täs oikein muuta sit ihmeellistä olekkaan tapahtunu.. Samaa paskaa vaan eri pönttö...

Provinssi 09Tiistai 16.06.2009 22:40

Provinssi tuli ja meni.. Mut hauskaa ainaki oli.. Ja erityis kiitos kaikille hampaanjäljen jättäneille =) Saas nähdä keräänkö niit taas juhannuksena.. =)

HoroskooppiKeskiviikko 03.06.2009 15:41

SKORPIONI
Skorpionit puhuvat jatkuvasti puhekumppaninsa päälle,
ovat käytökseltään hyökkääviä ja kiroilevat jatkuvalla syötöllä.
Skorpionit pettävät kumppaneitaan, kusettavat rahaa jokaiselta, jonka tuntevat
ja potkivat naapurinsa koiria ja lapsia. On siis helppo arvata, ovatko skorpionit rakastettavia.

MOTTO: Haista Vittu!!
TYÖPAIKKA: Joku, jossa on tarpeeksi hölmö pomo.
AUTO: Vaarallinen

jtnMaanantai 23.02.2009 04:25

Taas on kulunu aikaa viimesest tekstist.. Ja mikään ei ole muuttunu ei suuntaan eikä toiseen.. Ei koulua, ei työtä eikä ees muijaa.. Mut näillä mennään..

...Keskiviikko 14.01.2009 06:29

Niin se viikko vierähti tääl vantaalla.. Mahtavat oli häät ja mukavaa oli! Kiitos hääparille et sain olla mukana. Oli mukava nähdä kavereita pitkästä aikaan. Kyl on pakko ruveta tuleen tänne suuntaan 1-2kertaa vuodes. Viis vuotta on hieman pitkä aika väli.. Oli onnistunu reissu!

.......Tiistai 09.12.2008 07:27

Mä vaihteex kännis... Ja alkuviikost.. Ihan normi settii... Sillo on juotava ku siltä tuntuu... ;) Kuningas alkoholi on ainoa joka ei petä, jätä eikä koskaan hylkää ja siihen voi kerta toisensa jälkeen luottaa... ;)

....Tiistai 25.11.2008 06:52

Vituttaa niin vitusti tämä saatanan elämä. Et kiitti vaan vitusti elämästä. Ja kiitti ihan vitusti tästäki päivästä. Vitusta tänne tultiin ja päin vittua täällä myös menee. Ja jos kuolema on yhtä vittumaista ku tämä saatanan elämä niin meikäläistä alkaa vituttaa todella pahasti... ..¡.

RakkausTiistai 23.09.2008 08:10

Mitä se on? Hmmm... No se on ihana ja lämmin tunne joka saa ihmisen leijumaan. IN YOUR DREAMS!! Rakkaus on todella paha! Se on kuin syöpä joka syö ihmistä sisältä! Se saa ihmisen tekemään itselleen ja muille mitä järjettömämpiä asioita! Harva se kerta saa lukea esim alibist ku rakkaus tappoi ihmisen. Milloin veitsellä ja milloin aseella. Tai saa lukea lehdistä kuinka joku tappoi itsensä rakkauden takia. Joo, et tosi hauska tunne. Miks sit ihmiset etsivät tätä ko tunnetta? Onko me ihmiset todella niin sairaita että tahdomme ehdoin tahdoin itseämme rääkätä? Oikeesti, jengi etsii rakkautta kaikkialta. Baareista, chateist ja netist! Hei haloo! Lukekaa lehtiä niin näette kannattaako se! Rakkaus on sairaus! Ja siihen voi jopa kuolla! Eikä siihen ole keksitty lääkitystä. Miks ihmiset eivät voi hakea yhden illan juttuja? Siis pelkkää seksi ilman ko tunnetta? Niin sit ei niin monen ihmisen tarvitsisi kärsiä tai jopa kuolla tämän tunteen takia. Tai mietitäänpä asiaa vaik perheväkivallan uhrin kannalta. Kyseinen ihminen ottaa turpaansa harvase päivä. Miks? No, rakkauden takia! Kannattavaa? Odotetaan vaan koko ajan et jos toinen saattais vaik vahingos muuttua. Ei helvetti et ihminen on tyhmä! Rakkaus tekee meistä ihmisistä joko helvetin tyhmiä, pelkkiä hirviöitä tai kuolleita. Kuka enään oikeesti haluaa rakastua? Kuolema on turhanki kova hinta vaivaisesta tunteesta. Tai sit se et naamaa saa vähän väliä käydä korjaamas. Rakkaus EI TODELLAKAAN ole tämän kaiken arvoista! Eli: RAKASTA VAIN JA AINOASTAAN ITSEÄSI! Näin pääset paljon helpommalla!