IRC-Galleria

Jason_Voorhees

Jason_Voorhees

unohtanu tämän olemassa olon

Blogi

« Uudemmat -

päivitystäMaanantai 20.07.2015 02:56

Tuleva kesä saattaa olla ehkä raskain kesä pitkiin aikoihin tai sit mahtavin. Huu nous.
No duunit alkaa Riksurokista ja päättyy WeLove90´s festareihi ja tulee kierrettyy keski- ja eteläsuomea eri festareilla..
Mut harmittaa et kuitenki parhaat festarit eij kuulunu listaan kute mm Tuska, Jalometalli/Qstokki ja Nummirock.. Ne ois ollu mulle mieluisimmat festarit missä olla töis koska itsekki olen ns MetallHead..
Laskeskelin et koko kesänä vaan 2 viikonloppua vapaana et aika moista tahtia mennään et saas nähä miten ensikertalaisena selviydyn kesästä..
Mutta saapahan tutustuu uusiin ihmisiin ja festareihin hiuka toisenlaisesta näkökulmasta ja tuo varmasti kokemusta..

Noin vain meni Riihimäki "Rock" =)
Ensimmäinen järkkäri viikonloppu meni ihan loistavasti. Työkaverit oli todella mugavia ja yllättävää kyllä, bilekansa oli rauhallisesti.

Wanaja meni loistavasti!
Ekana pvänä pääsin ulkokiertoon kiusaamaan ulkoportin ja turvatarkastuksen välimaastoon (puisto välissä) humalaisia ihmisiä tyhjentämällä muutamat alkoholijuomat =D
Sit illalla pääsin lavan eteen kiertoon kaitsemaan keikkojen katselijoita =)
Pääsin samalla katsomaan Stam1nan keikkaa <3 Taisin pari kertaa käyttää liivejäni väärin koska pujahdin pari kertaa ihan lavan eteen "muga" ettiin tupakoitsijoita =P
Ja lauantaina olinki sit aamusta turvatarkastuksessa sen aikaa ku Sillanpää esiinty ja sit pääsin myöhemmin livahtamaan siitä toiseen paikkaan vahtimaan erästä läpikulkua ihan puiston vieressä...
Ja myöhemmin pääsin takas mun tuttuun ja turvalliseen ulkokiertoon =) Mä viihdyn siin hommas ku saa kävellä omaan tahtiin ja kiusata ihmisiä pyytämällä kaatamaan juomat tai juomaan ne ykkösellä alas =D
Yhteenvetona vaan se et nautin todella tosta duunista ja Seinäjoen vauhtiajoja odotellessa xD
Siellä kuulemma saattaa joutua jopa hiuka painimaan mitä kolleegoilta on kuullu =)
Mut ma-ti välisenä yönä pääsen vihdoin ja viimein nuggumaan OMAAN sänkyyn <3 En ookkaan ollu kotona kuukauteen =D
tähän o hyvä lopettaa joten

Jason_Voorhees kiittää ja kuittaa

että tälläistäMaanantai 08.12.2014 15:11

Yhtenä kauniina pvänä sain idean. Musta tulee järkkäri.
Siis ei se kamera vaan järjestyksenvalvoja.
Joten ensimmäisenä päätän ottaa selvää et hyväksyykö poliisit mua tehtävään vai ei koska mulla on pahoinpitely merkintä vuodelta 2010. Eli ens vuonna menis umpeen.
Joten soitin poliisiasemalle ja kyselin hiukan ja vastasin virkailijan kysymyksiin suoraan ja rehellisesti ja sain vastaukseksi etti hän ainakaan näe syytä miksen voisi hakeutua ko kurssille.
Joten sit eiku hakemaan kyseiselle kurssille.
Pääsin jopa sinne ja kouluttajat ja kurssiporukka olikin ihan mugavii.
Noh päätin kuitenki myös kouluttajilta kysellä et vaikeuttaako mahdollinen rikosrekisterini kortin saamista ja sain heiltäkin sellaisen vastauksen ettei näe syytä miks sen pitäs vaikuttaa.
Pääsin kokeenki läpi luokan parhain arvosanoin =)
56/60 =)
No sit parin viikon päästä eikun kyttikselle viemään korttihakemus.
No se meni ihan hyvin ettei siin ollu mitn onkelmia, rahat pöytään ja hakemus sisään.
Viikko sen jälkeen tulee lappu poliisiasemalta et pitäs mennä haastatteluun. Alko jo hiuka jännittää et mitähä täs viä tapahtuu.
No haastattelu päivänä saavuin paikalle ja jäin odottaa kunnes nimeäni huudetaan ja ei menny kauaakaan ku konttorirotan näköinen poliisisetä mua huikkasiki. Hänet nähdessään olin jo kääntyä ja poistua paikalta hävinneenä.
Noh menin kuitenki huoneeseen ja esittelin itseni.
No sit se poliisisetä alko tutkii mun papereita ja kyselemään kyseisestä pahoinpitelystä ja kaikesta muustaki missä mun nimeni on noussu esille ja vastailin sille niin rehellisesti ku pystyin ja lopuksi jo hiuka puhuttiinki niitä näitä.
Totesi lopuksi et hyväksyy mut järjestyksenvalvojaksi ja vasta silloin huokasin helpotuksesta.
Toissa pvänä kortti tuli kotiin =)
Eli nyt mä oon virallisesti JV!

2013Perjantai 18.01.2013 21:25

Mä olen totaalisesti unohtanu tämän saitin.. Anteeksi siitä teille kaikille.. Viime tekstitä onki jo kulunu aikaa jokusen hetken.. No tilanne korjataan tämmösellä pikaisella tilannekautsauksella.

Mitä minulle kuuluu? No iha helvetin hyvää. On töitä ollu jo reilu vuoden. sain kolmannen lapseniki. Max on hänen nimensä ja täyttää ensi viikolla 1w. Menin uudestaan naimisiinki ja nyt täl hetkellä on erovireillä.. Onneksi.. Se täytyy myöntää.. Nyt on uudet suunnitelmat tälle vuodelle.. Otan aimo harppauksen kohti parempaa huomista.. Ajattelin et ennen kuin tämä vuosi on kulunu loppuun niin tämä pojan pässi palaa takas synnyinseudulleen... Johan täs on asuttu 20 vuotta muualla ku siellä mihin sydän ja veri vetää.. Nyt on tullu aika korjata tämä suuri virhe..

Mut siinä on teille pikkasen lukemista näin vuosien jälkeen..

palataan taas astialle...

se on mro

Jason kiittää ja kuittaa

blaah...Keskiviikko 12.08.2009 05:30

Sain vihdoin ja viimein varattua ajan tatuoijalle ja kävin hakkauttamas kuvan.. Kuva tulee tänne näkyviin kunhan jaksan sen tänne pistää... Ja eipä täs oikein muuta sit ihmeellistä olekkaan tapahtunu.. Samaa paskaa vaan eri pönttö...

Provinssi 09Tiistai 16.06.2009 22:40

Provinssi tuli ja meni.. Mut hauskaa ainaki oli.. Ja erityis kiitos kaikille hampaanjäljen jättäneille =) Saas nähdä keräänkö niit taas juhannuksena.. =)

HoroskooppiKeskiviikko 03.06.2009 15:41

SKORPIONI
Skorpionit puhuvat jatkuvasti puhekumppaninsa päälle,
ovat käytökseltään hyökkääviä ja kiroilevat jatkuvalla syötöllä.
Skorpionit pettävät kumppaneitaan, kusettavat rahaa jokaiselta, jonka tuntevat
ja potkivat naapurinsa koiria ja lapsia. On siis helppo arvata, ovatko skorpionit rakastettavia.

MOTTO: Haista Vittu!!
TYÖPAIKKA: Joku, jossa on tarpeeksi hölmö pomo.
AUTO: Vaarallinen

jtnMaanantai 23.02.2009 04:25

Taas on kulunu aikaa viimesest tekstist.. Ja mikään ei ole muuttunu ei suuntaan eikä toiseen.. Ei koulua, ei työtä eikä ees muijaa.. Mut näillä mennään..

...Keskiviikko 14.01.2009 06:29

Niin se viikko vierähti tääl vantaalla.. Mahtavat oli häät ja mukavaa oli! Kiitos hääparille et sain olla mukana. Oli mukava nähdä kavereita pitkästä aikaan. Kyl on pakko ruveta tuleen tänne suuntaan 1-2kertaa vuodes. Viis vuotta on hieman pitkä aika väli.. Oli onnistunu reissu!

.......Tiistai 09.12.2008 07:27

Mä vaihteex kännis... Ja alkuviikost.. Ihan normi settii... Sillo on juotava ku siltä tuntuu... ;) Kuningas alkoholi on ainoa joka ei petä, jätä eikä koskaan hylkää ja siihen voi kerta toisensa jälkeen luottaa... ;)

....Tiistai 25.11.2008 06:52

Vituttaa niin vitusti tämä saatanan elämä. Et kiitti vaan vitusti elämästä. Ja kiitti ihan vitusti tästäki päivästä. Vitusta tänne tultiin ja päin vittua täällä myös menee. Ja jos kuolema on yhtä vittumaista ku tämä saatanan elämä niin meikäläistä alkaa vituttaa todella pahasti... ..¡.
« Uudemmat -