IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Päivän kylmät väreet..Tiistai 17.03.2009 01:30

Guarda questa terra che
Che gira insieme a noi
Anche quando e buio
Guarda questa terra che
Che gira anche per noi
A darci un po di
Sole, sole, sole..

http://www.youtube.com/watch?v=kU5rmBMe3QU
Miten kellään voi olla tuollainen lavakarisma (sekä Sarah että varsinkin Alessandro)??

HihTorstai 12.03.2009 00:32

Hyvä fiilis. Hyvä salireissu.
Enää pari päivää ja sit firman saunailta aikas.. ihkussa seurassa.. :))

Ainahan se on mielessä.... Loma.Keskiviikko 31.12.2008 05:55

Ihana Italia ja liikaa ruokaa. Terveisiä Milanosta <3

5pv loma ja Pariisi! <3Keskiviikko 19.11.2008 02:12

Enough said :)

Esimerkkitapaus: Rentouttava viikonloppuMaanantai 03.11.2008 01:02

Olipas kiva viikonloppu!
Perjantaina tuli sisko kylään, joten piti siivota (vihdoin, mun tarvii kutsua tänne useammin ihmisiä). Lauantaina sit juhlittiin vanhemmilla hyvän ruuan merkeissä ja illalla rääkättiin Nyytin ja Esan naapureita tupareissa guitar herolla ja singstarilla. Ihan sikahauskaa oli! Tupareista jatkettiin Henkkaan ja Bricksiin, molemmissa paikoissa oli hyvä meno. Pilkun maissa suuntasin sit kiltisti bussilla kotiin :)
Tänään tuhlasin sitten 2h päivästäni auton hakemiseen, jätin sen eilen Annalaan. Koira matkasi bussilla seurana. Muuten en sit olekaan saanut mitään järkevää aikaiseksi, mitä nyt pessyt pari koneellista pyykkiä. Mutta sehän oli täysin tän päivän tarkoitus, olla tekemättä mitään. Kyseessä kuitenkin on eka ohjelmaton vapaapäivä 3-4 viikkoon :)
Huomenna sit duuniin, toivottavasti tää hyvä fiilis jatkuu sielläkin :)

.. And some days are just like a giftPerjantai 31.10.2008 18:47

Tää on hyvä päivä. Eilisen työpäivän päätteeksi tehty erittäin vakava virhelöydös pystytäänkin korjaamaan ilman että tehdään kaikkea uusiksi. Kivi vierähti sydämeltä ja voi jäädä hyvillä mielin viikonlopun viettoon! :) Huomenna juhlitaan tupareita ja äidin synttäreitä, sunnuntaina vaan rentoudutaan (ja ehkä pelataan sulkista). I-ha-naa :)

Some days should be illegal..Tiistai 28.10.2008 19:38

.. Miten voikin mennä päivä pieleen. Jätin kännykkäni kotiin aamulla. Tästä olisi pitänyt jo päätellä jotain ja jäädä itsekin vällyjen väliin. Lisäksi tänään selvisi että erään asian vuoksi, joka välillisesti on osittain mun syytäni, meillä joudutaan pysäyttämään tuotanto ja tekemään helvetisti työtä uudestaan. Hienoa. Jos silloin pari vk sitten sanoin jotain hermolomasta, niin se loman tarve ei ollut mitään verrattuna tähän työtilanteeseen. Nyt. Ei. Jaksa. Ny tarvis sen kainalon.

Ni-Hao!Keskiviikko 22.10.2008 19:52

Terkkuja vaan Pekingistä. Viikko alkaa olla jo voiton puolella! Enää pari yötä ja palaan taas Suomeen. Saavuimme työkaveri Outin kanssa sunnuntaina tänne aamulla, ilman yöunia, ja jatkoimme siitä kaupungille ostoksille. Eipä sieltä ihmeitä löytynyt paitsi vähän tuliaisia ja itselle "swedish national team"-paita..

Maanantaina oli sit vuorossa Ming-dynastian haudat ja kiinanmuuri, oli aikas vaikuttava paikka. Ja kiipeäminen kävi urheilusuorituksesta, kiivettiin 4. vartiotornille korkeita rappusia pitkin, korkeuseroa kertyi 400 metriä (lähes puolet jostain Saanasta).

Töissä on ollut suht leppoisaa, erroreita on meille raportoitu ja ollaan niitä sitä mukaa korjailtu, huomenna jos vielä ahkeroisi vähän ja ehkä pääsisi ajoissa pois (ja ostoksille!). Eilen meille oli järjestetty illallinen paikallisessa hotpot-ravintolassa, pointtina on siis että jokaisella on edessä oma pieni keittolevy ja kattilallinen kasvislientä, siinä sit jokainen ite kypsentää lihanpaloja ja kasviksia ja vaikka mitä. Tuli maisteltua esim. aasinlihaa ja lotuksen juurta, maistamassa jäi naudan mahapalaset, meduusa ja snacksin tapaan nautitut kananjalat jotka näyttivät olevan raakoja. Oli aika mielenkiintoisen näköistä tavaraa.

Tilasin räätäliltä itselleni iltapuvun punaisesta kuvioidusta satiinista (Helsingin gaalaa ja firman pikkujouluja varten), räätäli kävi tänään sovituttamassa sitä pukua. Se on aivan ihana!! Ja hintaa tulee kaikki 140e.. jee :)

Paikka on kyllä yllättänyt täysin siisteydellä ja toimivuudella, ja Pekingin toimisto on aikas hieno rakennus. Lisäksi täällä R&D puolen väki saa ilmaiset kokikset ja snacksit! Tänäänkin meni sit 4 tölkkiä firman piikkiin :)

Että tällainen tiivis matkaraportti, Janika kuittaa täältä tähän. Perjantaina Hesaan ja lauantaina Saloon tupareihin. Sunnuntaina voi olla jo aika valmis palaamaan kotiin.

Työviikko jo voittopuolellaKeskiviikko 15.10.2008 23:02

Töissä on edelleen kaaos mutta tällä kertaa se ei ilmeisesti ole mun vikani *virn*. Lauantaina olis lähtö Pekingiin, pääsee viikoksi pois toimistolta!! Laitan puhelimen ja firman chatin kiinni niin saavat keskenään säätää täällä Tampereella.. Ja käyn ehkä vähän shoppailemassa ja teen tietysti paljon töitä. Ei siis todellakaan lomareissu, mutta silti tervetullutta vaihtelua. Olis jo viikonloppu.

Työn iloa vaan kaikille..Perjantai 10.10.2008 05:37

Meillä on ollut töissä lynkkausviikko. Kuulemma on jollain jo pallit viivalla. Onneks ei ole kyseisiä elimiä niin ei liene mun. Mutta. Menin äsken lukemaan työpostit ja siellä oli lisää syyttely- ja lynkkausmeilejä, huomenna asiasta f2f palaveri. Stressitaso on nyt pilvissä ja nukkumisesta ei tule mitään. Miten on mahdollista että tällä harvinaisen surkealla palkalla pistetään näin paljon vastuuta? Ei kai rivi-insinöörin pitäs olla korvaamaton? Eka kertaa työurallani tekis mieli hakea saikkua työuupumuksen vuoksi. Ei tätä ihminen jaksa. Plaah.
« Uudemmat -