IRC-Galleria

2pv reissuun!!!Tiistai 28.02.2006 21:00

Tätä ei kyllä kaverit usko, mutta ostin hameen eka kertaa pariin vuoteen. Nyt tarvis enää löytää seksikkäät saappaat pariksi. Andiamolta löytyikin aivan ihanat mutta eipä sitten ollut kokoja. Sen kerran kun tällainen nirso löytää juuri sellaiset kuin haluaisi :/ Ostosreissulta mukaan tarttui myös uusi sykemittari, vanhasta kun joku on syönyt sen lähetinosan. Uusi on ihan Polarin perusmalli, f4. Nyt tekis sit mieli lähteä heti lenkille testaamaan :)
Mutta tosiaan, ylihuomenna rapakon taakse. Can't wait. Melkein enemmän kuin itse reissua odotan sitä että mulla on pitkästä aikaa oikeasti lomaa. \o/
Päivän järkytys: Mä saan erään vanhan tutun tiimikaveriks. Mitähän tästä tulee kun ollaan sit taas kaikissa tiimitapaamisissa yhdessä.. eh.

Tänään on hyvä päivä<3Tiistai 28.02.2006 01:28

1. Sain tietää että pääsen kuin pääsenkin torstaina New Yorkiin - poliisit yllättivät ja sain passini 3 viikon sijasta 1,5 viikossa \o/ hyvä poliisit! Tervetuloa loma!
2. Kävin salin sijasta body pumpissa. Kiva kokemus, kohta uudestaan.
3. Lähden kohta lenkille koiran kanssa. Siellä on kiva ilma, tosin pakkasta ehkä liikaa. Mutta vedän uudet kivat lenkkitossut jalkaan ja otan kunnon spurtin <3
4. Tein hyvää ruokaa missä oli hirveä läjä rehuja ja kanasuikaleita. Ja tietysti tarpeeksi chiliä. Mutta suurin itsenivoittaminen oli se että ruuassa oli kaalia ;)
5. Ekat habaneron siemenet ovat itäneet! Kohta mulla on ikkunalaudalla maailman tulisinta maustechiliä. <3
Voe ihqdaa!

Jo toinen hyvä päivä putkeen ;)Tiistai 14.02.2006 17:07

DI-työn ensimmäinen esittelypalaveri vedetty kunnialla läpi! Tänään voin olla ylpeä itsestäni. Mä jään virnuilemaan tänne tyytyväisenä :)

[Ei aihetta]Tiistai 14.02.2006 00:46

Jopas tänään on kirjoiteltu tännekin o_O
Näin äsken jäniksiä. Hyvä päivä siis.

[Ei aihetta]Maanantai 13.02.2006 19:47

Eipä tarvi sit kovin paljon miettiä, mihin tämän kevään duunibonukset käyttäisi - ilmeisesti tän taloyhtiön koko öljylämmitysjärjestelmä tarvii uusia. Ja kun asuntoja on vain 4, tulee lasku olemaan ihan riittävä asuntoa kohti. Grrrrrrrrrrrrrr. No jos ei sit tarvis ens talvena kärvistellä sisällä 18 asteessa heti kun ulkolämpötila laskee -20 asteeseen.
Mulla taitaa olla treffit täl viikolla o_O

MaalleMaanantai 13.02.2006 03:12

Tää on taas ollut niitä päiviä kun olen kironnut kaupungissa asumista. Ton koiran kanssa varsinkin olis niiiiin hienoa kun olis pari hehtaaria metsää ympärillä. Jos sitä sitä valmistumisen jälkeen ostais mökin jostain?

Galtsuvakoojia??!!Sunnuntai 12.02.2006 17:13

Tai no tiesinhän minä, että tätä luetaan. Terkkuja vaan kaikille ja kaikkien sukulaisille ja varsinkin kaikkien tyttöystäville. Ugh. Elekäähän lukeko näitä juttuja kuin piru raamattua. Peace out.
Mis dias sin ti son tan oscuros, tan largos, tan grises, mis dias sin ti
mis dias sin ti son tan absurdos, tan agrios, tan duros, mis dias sin ti
mis dias sin ti no tienen noches, si alguna aparece es inutil dormir
mis dias sin ti son un derroche, las horas no tienen principio ni fin..
tan faltos de aire, tan llenos de nada
chatarra inservicle, basura en el suelo
moscas en la casa.

Joskus on ihan kiva että jotkut eivät puhu espanjaa. Saattaisi ajatukset mennä jopa perille.
Onkohan mun aivojen virityksessä jotain vikaa? DI-opintojen puitteissa joudun suorittamaan vihdoin virkamiesruotsin (6h sessioissa) 10 vuoden ruotsitauon jälkeen. Voi vaan arvata miten paljon olen unohtanut. Onneksi on edes jonkinlainen kielipää suotu.
Pahinta on kuitenkin se, että espanjanopinnot tuntuvat ylikirjoittaneen ruotsin sanat. Joka kerta kun yritän miettiä jotain erikoisempaa ruotsin sanaa, saan vain espanjankielen vastineen mieleen. Samoin kaikki lauseet tulevat ensimmäisenä espanjaksi. Puta madre.
Sinkkuus on oikeastaan kivaa. Hassua miten se toisen ihmisen kaipuu menee sykleissä, välillä ei mitään niin toivo, kuin että olisi se joku, ja nyt taas tuntuu pärjäävän vallan mainiosti yksin. Minusta on siis tulossa kyyninen vanha ämmä. \o/

Aamuyön tunteinaLauantai 04.02.2006 08:30

Joskus sitä herää keskellä yötä yhtäkkiä ilman sen kummempaa syytä, kaikki aistit valppaina ja pää täynnä ajatuksia. Niinkuin tänä yönä. Olen nyt 3h valvonut ilman toivoakaan nukkumisesta. Ajatukset on.. no, muualla. Pimeässä tulee mietittyä kaikenlaista, diplomityöstä vanhoihin suhteisiin. Myöhäinen/aikainen kellonaika antaa kaikelle perspektiiviä. Ouluunkin tuntuu olevan matkaa muutama valovuosi, huolimatta tämän viikon tapahtumista. Jonkinlainen mental block, veikkaa tämä kotipsykiatri.
Mutta elämässä on paljon niin kaunista ja ihmeellistä, kuten se kun ajaa taksilla työmatkasta uupuneena suoraan lentokentältä eläinlääkäriasemalle keisarinleikkaukseen, ja pääsee auttamaan 200g koiranpentuja tähän maailmaan. Upea kokemus. Se valtava huoli mikä niistä pienistä ressukoista oli kun sinnittelivät elämässä kiinni vain muutaman minuutin ikäisinä. Lopputuloksena neljä elinvoimaista westiepentua, kiitos sille joka tästä elämästä päättää.