IRC-Galleria

JayP

JayP

sunnuntain pauloissa

Alkaa huonosti, päättyy hyvinSunnuntai 01.01.2006 23:50

Uusi vuosi alkoi ja Tammikuu! Monelle tää kuukausi on tipaton ja oon sitä itsekin miettinyt... Mut välillä vaan tekee mieli olla päissään!

Eilinen oli huono päivä ja sen eilisen vaikutus tuntuu vieläkin! En oo vihainen, en katkera, enkä muutenkaan jaksa muistella pahalla, mut harmittaa kovasti! Anun vika tää ei todellakaan oo, se vaan ei voinu sille jutulleen mitään... Ja harmittaa et kun harmittaa ni se vaikuttaa meihinkin molempiin kovasti, vaikkei tää nyt olekaan mitenkään meidän suhteen tilasta johtuvaa! Meillä menee tosi hyvin, mut vittu kun ollaan tälläsiä kohtalokkaita ja aina ollaan niin täysillä näissä tunteissa mukana, ni kyllä sit hermot paukkuu naapurillakin... Mut toivotaan et kaikki kääntyy nousuun ja meillä olis taas parempi olla!

Toivottavasti joku edes pisti jalalla koreasti!!!! Olen vilpittömän onnellinen jos joku niin teki... Uudestaan!!!!

Kotona oon nyt, pitkästä aikaa... Tuntuu hyvältä! Tätä kaipasin ja tiesin et latautuu akut eri tahtia kuin muualla! Siis täällä "kotona kotona"... nyt otan taas sen ajan omiin kätösiini ja relaan ja vaan RELAAN! Mahtavaa... On mulla ollu kyl tosi kivaakin viime viikko, mut tietenkin tätä on toivonut ja tätä nyt saan... Siis ihmiset, jos teillä paikka jonka tiedätte olevan teille hyvä: Vaalikaa sitä! Etsikää paikka, sellainen omannäköinen ja kokoinen ja ristikää se kodiksi ja palatkaa sinne ja nollatkaa!!!
(Onneksi minun kotini on oikeastikin kotini)

Hassua miten mieli taas nousi kun pääsi avaamaan sydäntään... Onnekas olen vieläkin! Tykkään, välitän, tiedän... Edes jostain jotain! Eikös se oo aika tärkeetä...

(Ja tukastakin on löytynyt jo jotain hyvää)

Oikein hyvää alkavaa vuottaa toivottaa J-P aka Jope alias Sapu feat Jipsu = JayP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.