IRC-Galleria

JayP

JayP

sunnuntain pauloissa

hieman persoonallisuuttani testin mukaanSunnuntai 09.07.2006 00:08

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti *
Introvertti
Käytännöllinen
*---- Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen *
Harkitsija
(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Kesä alkaa NYTMaanantai 12.06.2006 20:08

On kesä, ei tekemistä, HYVÄ, ei ajateltavaa, HYVÄ, paljon aikaa, HYVÄ!

Mä oon jo ihan punainen ku oon ottanu aurinkoa...

Mä aion vaan nauttia kun kerkee!!!

Oon hyvällä mielellä
> Oo säkin!

ei se lauantai ole aina kovin herkkuaSunnuntai 02.04.2006 04:50

Ihan sama tää viikonloppu! Ihan sama... Mä huomaan kuinka mä rupeen vajoomaan tän maailman varjon alle ja ajattelemaan ihan tylsiä!! Mä vaan olisin halunnu tavata muutaman ihmisen, muutaman hassun tyypin jotka olisi ehkä saani mun mielen ylöspäin.

Mua pelottaa tää kun avaudun täällä ja joka kerta tää teksti muuttuu synkemmäksi ja synkemmäksi!

Mitä tää elämä on... Jotain perkeleen tasapaksua paskaa joka vaan on ja sillee!!! Eikö nyt tapahtuis jotain!

Mä epäilen et hetket kun WTC:n iskut tapahtui tai se kauhea tsunami iski, ni ihmiset täs planeetalla oli hetken tilanteessa et heillä on kaikki hyvin. Istuttiin TV:n ääressä tai juteltiin kadulla ja oli yhteinen sävel siitä miten kauheaa se oli jne jne... Ihmiset haluaa nähdä huonompia ihmisiä kuin he, siks kun miettii, et onko kodittomat ihmiset sellasia joista jokainen meistä on parempi.

Mä vaan haluun nähdä, TUNTEA, haistaa ja KOSKEA! Ihmisen perus asioita, joita meistä kaikki ei edes saa päivittäin. Muistakaa ystävää ihmiset, eiks vaan!

Kolme toivetta olis: Näkisin ystäväni, Menisin juhlimaan viikoksi ja tuntisin itseni hyväksi!!!!!

lauseitaSunnuntai 26.03.2006 00:02

Menkää kun vielä kerkeette!!!

Pitäkää huolta kaveristas!!!

Kotiin on moni kuollu!!!

Pidä itsestäs huolta!!!

Sä oot aina oikeassa!!!

Kiltteys on paskaa, kiltteys vittu tappaa!!! (Closer)

Tartu HETKEEN!!!

Lomailua lomailun lomassAKeskiviikko 15.03.2006 16:46

Kuninkaan paluu rokkaa ja myöhään valvominenkin on kivaa ja sit pyöriä ja hyöriä omaan tahtiin toimii, mut kun tää loma taas jotenkin ihmeen syystä ei mennykään niin kuten toivoin ni tää rupeaa ottamaan minua hurjasti päähän hei tyyppi hei...

Keskiviikko, halu Helsinkiin kova, huomenna voisin mennä Tiksiin, mut en ehkä viitsi mennä, koska aika valuu sit ohi jotenki...

ARGHHGRRHRGHRGH...

Eli sanotaan suoraan... Vittuako tätä lomaa täällä kotonansa vaan viettää, koska vittu täällähän mä olen aina kun en oo koulussa!!!! Täällä ei oo tekemistä, ei uusia pelejä, ei hienoja juttuja, tylsää vaan... Ois pitäny ottaa se turnee vaan koko Suomen halki kun oli siihen mahdollisuus!!!! Ehkä toivoin taas ja ehkä turhaan pelasin varman päälle et ees yhtenä päivänä olis ollu kivaa, mut ei... Tänään sit pitää järjestää sitä kivaa kyl! Mut hei... Ikävä kaikkia ihmisiä ja toisia ja juttuja ja hauskaa ja iloa ja paljoutta ja sitä et ei tarvii vaan miettiä vakavia, koska vakavat jutut on paskaa ja niitä ei nyt jaksa ja haluisin vaan et maailma olis sellasta hienoo pinnallista syvyyttä, et ilo olis vaan se juttu miks täällä elettäis...

Helpottipa se ... Huh... Nyt taas mieli koheni! Proteiinimakaroonit porisee ja kokkaukset käynnissä! Toivotaan et saan ihmisiä mukaani edes tänne baariin ja hieman mukavaa!!!!

En kyl siis syytä ketään, ei tää oo kenenkään vika... Maailmassa vaan välillä tulee sellasia odottamattomia juttuja, joiden takia sanonkin:

TEHKÄÄ SE NYT EIKÄ SIT VASTA HUOMENNA!

Joka-kaunis-päivä täysillä ja sillee et joka ikinen päivä on juhla ja onni et saa vaan elää!!!

Hieman pohdittavaATiistai 14.03.2006 01:22

On yö ja suuret ajatukset ryöpsähtelevät pitkin mieleni sopukoita... Maailman suuruus edessäni olen laskeutunut tietokoneen ääreen paljastamaan suuria tuntojani asioista joista ei tiedä kuin yksi ja se yksi olet sinä...

Näin suuren aloituksen jälkeen palatkaamme maan pinnalle ja pohditaan jotain, joka ehkä on tärkeämpää:

Kuulin erittäin ikävän asian, joka on sattunut kotipaikkakunnallani! Nuori mies, 19-vuotias, on tehnyt itsemurhan hirttäytymällä ja ehkä juuri siihen keinuun jossa minäkin olen keinunut. Hänelle on omistettu täällä galleriassa yhteisö "Tuomisen muistolle. <3", jossa kymmeniä nuoria suree tämän henkilön poismenoa ja josta minäkin olen erittäin surullinen ja haluan ottaa osaa kaikkien hänen läheistensä suruun. Mä todella toivon että hän tiesi kuinka moni ihminen piti hänestä... Ja kauheaa ajatella mitä hän ajatteli juuri ennen tuota tapahtumaa.

Tästä pääsemme siihen mitä haluan jakaa

Hyvät ihmiset! Kertokaa toisillenne kuinka paljon te välitätte toisistanne! Halatkaa ja olkaa lähellä. Jos joku pelkää, kuunnelkaa ja auttakaa. Jos joku itkee lohduttakaa... On hienoa sanoa, että välittää ja on huolissaan, mutta miksi on niin vaikeaa tukea ja olla lähellä!!! Tässä maailmassa ei ole yhtään niin pelottavaa ihmistä, ettei sata ihmistä häntä vastaan saisi jotain aikaan! Kerätkää ihmiset ympärillenne ystävien armeija, suojelkaa toinen toistanne ja vaalikaa ja kunnioittakaa sitä mitä teidän vieressänne on...

Meillä ei ole varaa turhiin kuolemiin... Toivon et näin järkyttävien asioiden keskellä ystävyyden merkitys vahvistuisi kaikkien keskellä!!

OTAN OSAA!

---

Olisi hölmöä jatkaa tästä kertomalla siitä miten minulla menee... Toivon vain että ihmiset vaan tajuis...

[ . . . ]

Karkkia ja Idolsia ja telkkaria ja kaikkee muuta kuin tuota tekstiä!

Pitäis lukee, ei huvita, pitäis kaikkee, mut ei vaan vittu huvita! Ei varmaan aina tarviskaan... Mut nyt on sellanen fiilis et haluisin kovasti et huvittais! kuullostaako hassulta?
Mut sellanen et ois mahtava vaan saada inspiraatio päälle ja aktiivisuus...

Viikonloppu oli ihan jees... Madagaskar oli ihan hauska ja syöminenkin maistu ja sillee, mut jotenkin nihkee olo. Jäkis hävittiin, vittu, mut olipahan jännitystä...

Haluisin et joku kuuntelis mun typeriä juttuja... Ja niitä ei typeriäkin! Ihan kuin en vaan löydä ihmisten kanssa oikeita sanoja ja teen itsestäni typerän! Mikä vittu vaivaa... Rauhassa vain ja hengitä syvään... Hillitsen itseäni jopa tässä suuttumuksessa ---> Mut Anu lähtee lomalle huomenna ni sit itseni kanssa puran nää ihme vitun paineet ja mustat aukot päässäni!

Mut hei mä sain kuitenkin Dr. Philin testissä seuraavan tuloksen:

"Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä."

- jotenki ei nyt tunnu siltä -

Mut uusi viikko, monta mahdollisuutta saada läheiset hymyilemään ja monta uutta päivää löytää uusia ihmisiä elämään...


[... Nyt mietin jotain fiksua et miten sanoa se et pitää saada mennä ja touhuta mitä vain mitä haluaa ja se on rakastamisen korkein aste että voi olla eri paikoissa, mutta kuitenkin välittää ja se että toiselle tärkeät asiat pitää antaa tehdä, koska ne ovat toiselle tärkeämpiä kuin ehkä itselle...]
Nyt on sit kone kotona ja ajatusten tulva valmiina poksahtamaan verkon syövereihin...

Tuota tuota! Asioita joita on siis tapahtunu nyt ja jotka piristää:

-Suomi meni jäkis finaaliin! Kustaassa olin ja hulluna hypin ja olin innoissani! Hassua kyllä etten oo mikään urheilufanaatikko ja jääkiekkoo ei kamalasti tuu seurattua, mut sit kun seuraan niin seuraan kuin viimeista päivää. Mut tunnelma hyvä ja hienoo et ne Leijonat on siel finaalissa... Vapise Ruotsi!

-Puffassa oli hyvää ruokaa! Jess, mättöjä oli ja tuli mätettyä! Kiva kun laittaa kuumaa kaakaota siihen limsamukiin ja sit pehmistä päälle, ehkä paras yhdistelmä ikinä!!!!

-Sit mä välillä tunnen onnistuvani! Tehdään siis kouluproggiksena Closerii ja aluks luulin et "vittu perkele mikä sosiaaliporno" näytelmä, mut sehän on hieno juttu! JA OIKEASTI OON VÄLILLÄ HYVÄ SIELLÄ ---> Se on hieno tunne! Mut joo:
*mainos*kaikki sit vaan kattomaan!*mainos*

-Elämäkin itsessään! Marin 25-synttärit rokkas, vaikkakin olin liian tuubassa... Ravintola piristi kummasti, kavereita näki, kun ne on kuitenkin se elämän suola! Anun veli käymässä, se sotkee tätä "normaalia kuvioo" positiivisellä ryminällä... Ja et taas pääsen purkamaan näitä hölmöjä ja pieniä ajatuksiani tänne IRC-GALLERIAN IHQUUN ZEGAWAAN BITTI WÖÖRLDIIN (vitun dorka minä) ja tekemään, sitä mitä muiltakin ihmisiltä toivoisin enemmän, eli avautumaan...

...Huonosti on asioita tietty, mut kun mä pääsen niihin ni palaan asiaan...

---

Sit jännittää et ketkä pääsee pian meidän kouluun, kun hakukin nyt loppu! Meil on muuten uudet sivut ja kuvat siellä meidän koulun nettisivuilla (naty.uta.fi) ... esitys ajat tulee sinne kans joskus!

Väsyttää, mut kiva olla täällä!Keskiviikko 04.01.2006 21:22

Viimeistä iltaa kotona tässä loman aikana! Väsyttää kamalasti... En tiedä mikä vaivaa! Mut kiva olla täällä!

Onko sulla koskaan ollu sellasta tunnetta et ei jaksa niinku mitään?! Ei sillee et ärsyttäis, vaan et oikeesti pää painaa tuplasti sen mitä se oikeasti painaa!! Nyt on sellanen olo... Ihan näin selvitykseks, et jos tulee outoa tähän niin se johtuu siis siitä... Ei mistään muusta! Tai ehkä jostain muusta, mut paskat osaan sanoo mistä ku tää pää vaan painaa ja silmät varsinkin...

nyt on uusi hieno puhelin (6030)... Se ehkä nyt kuuluu siellä Tampereen kotona! Edellisen kanssa kukaan ei kuullu mitä sanoin *paitsi ehkä naapurit kun yritin huutaa, et: Kuuluuko nyt?!* , joten nyt on tollanen hyvä uus! Kiitos äitille joululahjasta...

Sit uusi tv ja dvd... WoW! nyt on sit tuvan täydeltä uutta elektroniikkaa! Mulle riittää näpräiltävää!

Ehkä tärkeitä kuitenkin, et saadaan viihtyvyyttä sinne Tampereen kotiin... Pari hienoo kehystettyä taulua tuo kyllä kodikkuutta...

*meneepä tää nyt ostoslistaksi, mut se johtuu tästä päästä*

Anullakin on nyt ne päivät... En saa sanoo sitä mut sanon... *pää*
-eikä siinä oo mitään pahaa, mut ku se on silloin aika herkillään...

Joo, täytyypi lopettaa nyt, ennenkuin tulee kerrottua vielä tylsempää tai henkilökohtaisempaa... Mut sitä piti sanoo, et musta on vaan mahtava tulla kotiin ja saada nukkua täällä, jos nyt tietenkin löytyy tilaa! Tyhmää kun alkaa koulu, ei siks et en tykkäis olla siellä tai et ne ihmiset on jotenkin typeriä, vaan koska olis ollu kiva vaan maata ja rötvätä! hymyilyttää kovasti jotenkin ja ajatukset ei löydä toista ja kummallista... siis... Kun sanot et kiitos, niin ymmärtääkö kukaan et miks... No kiitos kuitenkin niille ketkä sen ansaitsee ja sillee!!! paistais nää lomapäivät vielä ja antais monta uutta syytä jaksaa huomiseen... Pitäkää tyypit huolta siitä vieruskaverista!!!!

...

Sit serkulleni, jonka haudalla kävin tuossa eilen:

~Olis vaan niin paljon kerrottavaa sulle nyt~

*Sitä on niin vaikee uskoa vieläkään*

Alkaa huonosti, päättyy hyvinSunnuntai 01.01.2006 23:50

Uusi vuosi alkoi ja Tammikuu! Monelle tää kuukausi on tipaton ja oon sitä itsekin miettinyt... Mut välillä vaan tekee mieli olla päissään!

Eilinen oli huono päivä ja sen eilisen vaikutus tuntuu vieläkin! En oo vihainen, en katkera, enkä muutenkaan jaksa muistella pahalla, mut harmittaa kovasti! Anun vika tää ei todellakaan oo, se vaan ei voinu sille jutulleen mitään... Ja harmittaa et kun harmittaa ni se vaikuttaa meihinkin molempiin kovasti, vaikkei tää nyt olekaan mitenkään meidän suhteen tilasta johtuvaa! Meillä menee tosi hyvin, mut vittu kun ollaan tälläsiä kohtalokkaita ja aina ollaan niin täysillä näissä tunteissa mukana, ni kyllä sit hermot paukkuu naapurillakin... Mut toivotaan et kaikki kääntyy nousuun ja meillä olis taas parempi olla!

Toivottavasti joku edes pisti jalalla koreasti!!!! Olen vilpittömän onnellinen jos joku niin teki... Uudestaan!!!!

Kotona oon nyt, pitkästä aikaa... Tuntuu hyvältä! Tätä kaipasin ja tiesin et latautuu akut eri tahtia kuin muualla! Siis täällä "kotona kotona"... nyt otan taas sen ajan omiin kätösiini ja relaan ja vaan RELAAN! Mahtavaa... On mulla ollu kyl tosi kivaakin viime viikko, mut tietenkin tätä on toivonut ja tätä nyt saan... Siis ihmiset, jos teillä paikka jonka tiedätte olevan teille hyvä: Vaalikaa sitä! Etsikää paikka, sellainen omannäköinen ja kokoinen ja ristikää se kodiksi ja palatkaa sinne ja nollatkaa!!!
(Onneksi minun kotini on oikeastikin kotini)

Hassua miten mieli taas nousi kun pääsi avaamaan sydäntään... Onnekas olen vieläkin! Tykkään, välitän, tiedän... Edes jostain jotain! Eikös se oo aika tärkeetä...

(Ja tukastakin on löytynyt jo jotain hyvää)

Oikein hyvää alkavaa vuottaa toivottaa J-P aka Jope alias Sapu feat Jipsu = JayP